Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (141)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Kristinutza nu le fakusem publice, acum se vad

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarmisa spune:

Buna tuturor!
Am intrat sa ma laud, azi Mayanna a mancat singura, dar nu cu mana, ca asa manca de mult, ci cu lingurita: a luat frumos mancarea din castronel si si-a nimerit gurita, de mai multe ori. Sunt tare fericita!

Altfel suntem la fel de maraita si ...ragugusita, asa ca azi am mers la medic si maine vom face exudat faringian. Voiam sa-i cer eu analiza pt ca raguseala tine deja de vreo 2 saptamani si am fost surprinsa cand ne-a trimis medicul caci el avea obiceiul sa ne intrebe: are febra? mananca? scaun normal? (pana acum noi am raspuns doar da), atunci tineti copilul sub supraveghere... Asa ca om vedea, bine sper sa fie si daca nu, sa se trateze.

sarmisa mamica de mayanna (19 Oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

f frumoase pozele, alina, le-am vazut acum.

sarmisa, felicitari! uau, radu nici gand sa duca lingurita cu mancare la gura!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Alinam, kristinutza felicitari pt notele mari!!!

kristinutza ma inscriu prima pe lista!

Akinam super tort pt super baiat !

Ioana cuscra, dupa ce incepe Miru gradi (cresa e pt bblushi) o sa vin cu Vlad la meditatii ca sa nu ramana codas !

Altceva n-am inteles nimic ....

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

gata, am gasit jucaria ideala . de-abia astept!!!
cica e cadou pt radu la un an. dar cred ca o sa-l las sa se joace cu ea. sau poate rezist?
asa am si cort pt el si am rezistat, nu i l-am desfacut.

irina, tu pe ce lista te inscrii ? de cresho-gradinitze sau de intalnit in week-end? sau pe amandoua?
(intreb ca sa nu trebuiasca sa ma uit in urma sa vad mesajele vraiste si sa incerc sa inteleg ceva)

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

De azi dimineata n-am facut nimic constructiv ci doar urmaresc cu okii cat cepele spalarea rufelor in public la ZZ dupa telenovela iberica Yank - Vikinga. Frati si surori, "nimic nu e ceea ce pare a fi"!

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

salutare fetele...ieri am tras chiulul de pe forum si de pe internet- si totusi am reusit sa stric laptopul.

acum offtopic, poate e cineva care ma poate ajuta. va rog! ieri am aprins laptopul numai, am deschis winampul sa ascult muzica si am schimbat rezolutia sa se vada mai mare pt ca stateam in pat (am tastatura si mouse fara cablu. Dupa nici o jum de ora am stins calc fara sa observ vreo schimbare...cand a venit sotul si l-a aprins a inceput sa se vada din ce in ce mai albicios...culorile se pierd iar albul predomina...nu stiu cum sa ma exprim. iar acum se misca totul in reluare..si scrisul apare incet, si sageata de la mouse..daca stie cineva care ar purea fi problema ...plzzz

scuze de offtopic

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

si acum on topic

trebuie sa va spùn ca Noelia se simte chiar mai rau...mucii curg gramada si e tare tare ragusita...azidimineata cand se trezi nu putea nici sa vorbeasca de ragusita ce era...cred ca o doare in gat ca am observat ca isi baga ddegetele pe gat de parca ar vrea sa se scarpine(eu asa stiu sa explic)

maine o sa merg iar cu ea la doctor pt ca numai cu sirop pt decongestionare(nu sunt sigura ca asa se zice in ro) nu ii va trece.-pt azi nu am mai reusit sa fac programare era totul ocupat.

acum incerc sa mai citesc din urma

zby

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Innaa, da-i ceai caldutz de cimbru cu miere Noeliei. Calmeaza durerile de gat foarte bine. Mai ales seara, pune-i si putin tei, sa-i linisteasca somnul.
Pupici Noeliei si sa-i treaca repede raceala cu muci si rosu in gat.

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

kristinutza pe aia de creso-gradi . Pentru cealalta trebuie sa vb cu sotul (ca eu to nu m-am mobilizat sa sofez)...

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput