Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (141)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

da, sunt o vorbareata.

radu merge prin toata casa si m-am hotarat ca, de azi, sa-l las singurel... nu ma mai tin dupa el din umbra sa-l prind. daca e sa cada... asta e.

ma trec toate apele cand il vad ca pleaca, dar... e copil mare.

la emsajul urmator cred ca o sa va intreb ce fac la cucui, la buza sparta, la mai stiu eu ce lovitura...

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

LORI pup u back. Da, am venit de vreo luna acasa. Dar plecam iar, pentru ca nasa baiatului sta acolo. Voi ce mai faceti?
Ce mancare mai dati la bebei? Ma refer la noutati, new entry(lol)

POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

"Nu am chef azi, nu am chef azi, n-am chef de nimic..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

mesajele mele sunt decalate rau...

POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

"Nu am chef azi, nu am chef azi, n-am chef de nimic..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

Norina multumim ....chiar asa ati promis o vizita la Galati ??? iar legat de contractii si mersul copilului , eu nu am avut delok contractii in timpul sarcinii si Vladi nu merge nici acum, tot 4x4.

De treba cu galeata si motul auzisem si eu dar nu am fakuto ca plodul si asa urla si se isteriza ca era multa lume si agitatie.

Kristinutza felicitari pentru master, eu tocmai l-am terminat .

Miflore am vazut pozele cu Ana, mi-a plkut tortul, o sa pun si eu o poza cu tortul lui Vladut ca macar cu tortul am ca ii fakusem eu poza inainte.

Kristinutza l-am admirat pe Radu di Vladi e inebunit dupa masini, mi-a plakut mult masinuta aia mare cu maner .da pe aici nu am vazut.

Bianca sa iti fie de bine shoppinguiala la Paris , ce mishto, iar despre petrecere daca e lume multa nu merita acasa, ca eu am muncit,am spalat vase, am ranit dupa ...copilul agitat multa lume ....

Ioana bine ca ati rezolvat cu cresa .

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

cred ca si mesajele mele sunt decalate

mancaruri noi: Maria a mancat azi dimineata 2 biscuiti unsi cu unt si miere -adica am introdus mierea ca am citit ca se poate; eu sunt f multumita ca ea nu mananca biscuiti de fel; paine nu ii place decat aia de secara si neaparat goala; si ma chinui sa o conving ca branza tofu e f buna -daca tot nu mananca carne

jucarii noi: am gasit in carrefour cu 9.9 lei pachete de cate 4 carticele tip acordeon de carton colorat cu diverse: animale salbatice/domestice, fructe, legume, cifre, litere, etc; si trebuie sa i le citesc toata ziua lu fi-mea-a devenit o mare cititoare de unde inainte sa nu vada cartile; si la cartile de povesti tb sa dam paginile si sa povestim doar pozele; vine cu cartile dupa noi si se screme acuzator si tb musai sa citesti si de 20 de ori la rand aceeasi carte; are deja preferinte - ii plac balenele, delfinii, caii, ceapa si rosia

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

si cateva poze cu tort aici

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

si de fapt voiam sa spun ca aseara m-am chinuit sa fac clatite americane pufoase (de la deserturile Nataliei-multumesc kid pt pont)-eu nu sunt in stare sa produc clatite normale, da astea mi-au iesit din prima; fi-mea bineinteles ca nici nu s-a atins de ele; da nu m-am suparat, ca tot restul lumii le-a mancat cu placere, inclusiv eu

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

alina, nu se vede poza.

cred ca doar mesajele lui roxi sunt decalate.

sunt in cautare de jucarii frumoase pt radu. daca aveti idei geniale, le astept. sap la greu pe net. pt ca radu nu vrea sa manance deloc, e prea ocupat cu joaca, am tot timpul sa caut.

poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Roxi va pupacim si noi. Sa inteleg ca v ati intors in Bucuresti? Nu v a mai placut la mamaita? Bine ati revenit!

Lori&Luanna 10 luni

Mergi la inceput

e zapaceala generala cu mesajele astea!

Mergi la inceput