Aspirante optimiste > 20 ani (7)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
chiquitita spune:
OANA, il fac maine sau duminica, dar am super simptome de CM si dureri de ovarul stang, eu nu stiu ce sa mai cred. Urmeza CM cu dureri groaznice, de ele imi e cel mai groaza. La mine in birou e fff frig, acasa la fel, parca mi se intensifica durerea. Ma bate gandu' sa iau iar anticonceptionale, ca vad ca D-zeu nu vrea sa fac eu bebe acum.
P.S. De Tabi mai stii ceva?
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
An@ spune:
Doamne ajuta, chiquitita, sa fie bebe!
Si eu zic ca poti face testul: daca iese +, scapi de un stres, daca nu iese inca, te consolezi ca l-ai facut prea devreme... si mai incerci.si ne rugam pt. tine!
An@
chiquitita spune:
An@ si luna trecuta credeam ca am bebe dar mi-am impus sa nu fac test si apoi mi-a parut rau... De aia luna asta vreau sa fac. Macar nu mai stau stresata ca nu pot sa iau nici o pastila, sa nu iau si eu cateva guri din berea sotului, sa nu, sa nu, sa nu... Vreau sa stiu!
An@ spune:
Chiquitita, eu luna asta, cu cat se apropia momentul adevarului cu atat eram mai obsedata :mi-am cumparat 2 perechi de pantaloni si ma tot gandeam: "daca sunt gravida, cand mai port pantalonii?".
Luna asta mi-am cumparat pachet dublu de tampoane (ceea ce nu ma caracterizeaza) si la fel, in timp ce-l puneam in cos:"daca sunt gravida, ce fac cu pachet dublu?". Si o multime de ganduri de-astea..de efectiv credeam ca m-am tacanit (pt ca stiam ca dupa cum prestasem luna asta, sansele sa fiu nu erau prea mari..).
An@
chiquitita spune:
An@ si eu la fel gandeam cu pantalonii, jur!!! Si concediul de la anu' l-am planificat luand bebele in considerare...Orice! Nici tampoane nu imi mai luam. Dar acu 2 saptamani am luat un pachet dublu, ca, desi inima se codeste, mintea imi spune ca nu cred ca raman eu curand...
estecri spune:
chiquitita tinem pumnii sa fie cu ochisori.Eu te-as sfatui sa nu faci testul inaninte de ciclu , asta daca poti sa-ti infranezi curiozitatea- vreau sa-ti spun ca pe mine ma mananca palmele cand stiu ca sunt inanite de ciclu si ma rog sa nu fie dureri de CM , sa fie din alte motive. Poate sunt dureri de fixare bb-asa am auzit si eu ca te doare cand se fixeaza.
sorina
geany_bc spune:
Buna fetelor.
Floare de colt, ce mai faci, ne dai vreo veste?
Eu sunt in z 3 si am inceput tratament cu zanocin pentru anexista si iau in continuare B.U. si constat ca menstruatia mea e aproape gata.
chiquitita spune:
estecri pe mine m-a durut rau de tot ovarul stang in perioada de dupa ovulatie si pana acum. Nu prea cred e ca e de bine durerea asta...Si am facut totul ca la carte. In mod normal in afara de uterul retroversat, eu nu as avea alta problema. Asta ma enerveaza, ca macar o problema as trata-o, dar asa, ce sa astept/fac/sper?
estecri spune:
chiquitita - eu cand am ramas prima data insarcinata neavand ciclul regulat nu mi-am dat seama, iar intr-o dimineata m-am trezit cu tot piciorul drept amortit de durere--radiase durerea de la sarcina . M-am dus la medic internist si el m-a trimis la un control ginecologic si uite asa am aflat eu ca am bb la burtica. Bucuria a durat prea putin(am pierdut sarcina) , dar dureri am avut....Nu te speria de durerea pe care o ai ...in cateva zile vei sti - e cu ochisori sau vin rusii. Iti doresc prima varianta.
Pup pe toate si sa ne spui si noua ce se mai intampla chiquitita
sorina
An@ spune:
chiquitita, ca sa vezi coincidenta (nu ti se par cam multe?): de la ovulatie si pana mai zilele trecute si pe mine m-a durut ovarul stang!
de obicei ma durea cand unul cand altul in preajma ovulatiei..dar luna asta parca a fost ceva diferit..si durerea mai intensa si perioada mai lunga.
An@