Aspirante optimiste > 20 ani (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

OANA, il fac maine sau duminica, dar am super simptome de CM si dureri de ovarul stang, eu nu stiu ce sa mai cred. Urmeza CM cu dureri groaznice, de ele imi e cel mai groaza. La mine in birou e fff frig, acasa la fel, parca mi se intensifica durerea. Ma bate gandu' sa iau iar anticonceptionale, ca vad ca D-zeu nu vrea sa fac eu bebe acum.
P.S. De Tabi mai stii ceva?

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Doamne ajuta, chiquitita, sa fie bebe!

Si eu zic ca poti face testul: daca iese +, scapi de un stres, daca nu iese inca, te consolezi ca l-ai facut prea devreme... si mai incerci.

si ne rugam pt. tine!

An@

Mergi la inceput

An@ si luna trecuta credeam ca am bebe dar mi-am impus sa nu fac test si apoi mi-a parut rau... De aia luna asta vreau sa fac. Macar nu mai stau stresata ca nu pot sa iau nici o pastila, sa nu iau si eu cateva guri din berea sotului, sa nu, sa nu, sa nu... Vreau sa stiu!

Mergi la inceput

Chiquitita, eu luna asta, cu cat se apropia momentul adevarului cu atat eram mai obsedata :mi-am cumparat 2 perechi de pantaloni si ma tot gandeam: "daca sunt gravida, cand mai port pantalonii?".
Luna asta mi-am cumparat pachet dublu de tampoane (ceea ce nu ma caracterizeaza) si la fel, in timp ce-l puneam in cos:"daca sunt gravida, ce fac cu pachet dublu?". Si o multime de ganduri de-astea..de efectiv credeam ca m-am tacanit (pt ca stiam ca dupa cum prestasem luna asta, sansele sa fiu nu erau prea mari..).

An@

Mergi la inceput

An@ si eu la fel gandeam cu pantalonii, jur!!! Si concediul de la anu' l-am planificat luand bebele in considerare...Orice! Nici tampoane nu imi mai luam. Dar acu 2 saptamani am luat un pachet dublu, ca, desi inima se codeste, mintea imi spune ca nu cred ca raman eu curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

chiquitita tinem pumnii sa fie cu ochisori.Eu te-as sfatui sa nu faci testul inaninte de ciclu , asta daca poti sa-ti infranezi curiozitatea- vreau sa-ti spun ca pe mine ma mananca palmele cand stiu ca sunt inanite de ciclu si ma rog sa nu fie dureri de CM , sa fie din alte motive. Poate sunt dureri de fixare bb-asa am auzit si eu ca te doare cand se fixeaza.

sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

Buna fetelor.
Floare de colt, ce mai faci, ne dai vreo veste?
Eu sunt in z 3 si am inceput tratament cu zanocin pentru anexista si iau in continuare B.U. si constat ca menstruatia mea e aproape gata.

Mergi la inceput

estecri pe mine m-a durut rau de tot ovarul stang in perioada de dupa ovulatie si pana acum. Nu prea cred e ca e de bine durerea asta...Si am facut totul ca la carte. In mod normal in afara de uterul retroversat, eu nu as avea alta problema. Asta ma enerveaza, ca macar o problema as trata-o, dar asa, ce sa astept/fac/sper?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

chiquitita - eu cand am ramas prima data insarcinata neavand ciclul regulat nu mi-am dat seama, iar intr-o dimineata m-am trezit cu tot piciorul drept amortit de durere--radiase durerea de la sarcina . M-am dus la medic internist si el m-a trimis la un control ginecologic si uite asa am aflat eu ca am bb la burtica. Bucuria a durat prea putin(am pierdut sarcina) , dar dureri am avut....Nu te speria de durerea pe care o ai ...in cateva zile vei sti - e cu ochisori sau vin rusii. Iti doresc prima varianta.
Pup pe toate si sa ne spui si noua ce se mai intampla chiquitita

sorina

Mergi la inceput

chiquitita, ca sa vezi coincidenta (nu ti se par cam multe?): de la ovulatie si pana mai zilele trecute si pe mine m-a durut ovarul stang!

de obicei ma durea cand unul cand altul in preajma ovulatiei..dar luna asta parca a fost ceva diferit..si durerea mai intensa si perioada mai lunga.

An@

Mergi la inceput