Aspirante optimiste > 20 ani (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

estecri,pana nu am facut HSG nici eu nu am stiut!M-am chinuit doi ani cu un medic care imi dadea stimulari cu Clostilbegyt si Duphaston fara analize fara monitorizari!Dumnezeu m-a luminat si am schimbat medicul si uite asa am aflat ca trompele mele sunt infundate partial(adica intra lichidul de contrast dar ca niste firisoare asa ,nu se inunda toata trompa)exista si trompe obturate total!
Oricum bine ca nu este si problema ta asa ca astept cu nerabdare sa ne intalnim in odisee!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Tot eu....Mi-am luat in seara asta rezultatele Dh z23 si mi-a iesit prolactina foarte mare 864,3(v.n127-637)!Stie careva sa imi explice si mie de ce?Am scris si la analize hormonale dar acolo este tare liniste...
Va pup si poate ma lamareste si pe mine cineva

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Buna seara aspirante dragi, din pacate intru mai rar pe aici,pentru ca de la servici nu pot, iar acasa ajung franta.
Corinuk iubita bine ca nu sunt infundate de tot.... poate face DD o minune si devii mai repede...
Despre job ce sa-ti spun... munca, munca si iar munca!!!!!m-am acomodat destul de repede am un program mai lejer, nu mai lucrez sambata salariul este acceptabil si este in crestere, am o colega[ gravi] si bineinteles o invidiez!!!!!!, si cred ca ama sanse sa-mi amintesc si limba franceza ca numai in franceza vb....

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

fetelor.....mii..milioane..de scuze.!!!
nu mi.a mers netu!s.a stricat placa de retea...

v.am lasat asa in suspans...dar din pacate rezultatul a fost ca de obicei,adica nu a fost bb!
a fost una dintre cele mai mari dezamagiri pt ca de data asta consideram ca am facut tot ce se poate...asa ca luna asta nu am mai luat pastilute pt stimulare ,asa ca nu voi avea ovulatie.
am zis sa iau o luna pauza...ca nu mai puteam!asa ca luna asta ,sunt z 6,merg la dentist...fac sport...mananc porcarii...si tot asa.

mi.e frica de viitor,mi.e frica de ceea ce ma va astepta...cred ca deja ar trebui sa iau niste decizii mai drastice,dar nu ma pot hotari!parca nu ma pot apuca de IA.ceva nu ma lasa!mai am 3 luni si fac 25 ani.mereu ziceam ca la 25 am sa.l am deja pe al doilea...ufffffff

sunt putin prin fundul butoiului acu...da imi revin io...

va pup pe toate si va multumesc pt grija!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Oana draga mea , fugi de langa butoi , sau ai chef de daca tot te-ai apucat de sport ? Sti tu ce -mi ziceai, fi optimista . Ei acum e momentul sa-ti asculti sfatul. Si nu dispera , ai 25 de ani , eu am 32 si inca mai sper.
Fii tare , ca mai am si eu vreo 2 zile si ma apropiu de butoi , s-apoi cine ma scoate pe mine de acolo daca si tu esti in el ?
Linisteste-te ca s-o poti lua de la capat. In fiecare zi e un nou inceput. Multumeste lui Dumnezeu ca esti sanatoasa si ca mai ai sperante inca .

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Tot eu sunt.
Am vazut ca ai un slogan , unul adevarat , asa ca .....

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Oana bine ai revenit! Nu fi trista! Cica copii facuti mai tarziu iti mentin spiritul tanar! Na!!!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

IRLANDEZA... ce m.as face fara voi...
uite ca incerc sa trec peste toate ,mai pastrez inca o doza de optimism ...asa de rezerva...si imi revin io imediat!

iti tin pumnii tie...sper sa imi dai o veste buna!

CHIQUI...de cand nu te.am mai auzit!tu ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Oana, sunt in ziua 31 si am toate simptomele de ciclu. Ce e mai rau e ca luna asta eram si eu sigura ca fac bebelus. Am un test de sarcina Dr Sigur acasa si ma mananca sa il fac. CM=34-35. O fi prea devreme? Daca mai astept, vine ciclul si vreau sa fac testu' inainte...

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

stiu si io...eu care fac teste din z 25....la cm 32...ce sa zic...
cred ca daca esti...ar putea iesi...zic.

daca nu azi ,maine poti sa.l faci!iti pumnii...da doamne sa fie bb!!!!!

Mergi la inceput