Aspirante optimiste > 20 ani (7)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
estecri spune:
corinuk ce inseamna HSG? imi cer scuze ca intreb dar eu fiind noua pe forum nu am apucat sa ma familiarizez cu toate , si sa stiu atat de multe.
sorina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
luy spune:
oanabbb, ti-am simtit lipsa...
hai te rog treci peste dezamagire, stii si tu ca statul in butoi nu face bine la "pisic", numai ganduri negre bantuie prin butoiul ala si nu este locul tau acolo ! Locul tau este aici cu noi, privind cu incredere spre viitor, spre clipa in care vom primi ceea ce ne dorim atat de mult . Suntem cu toate aici
, si daca se mai impiedica una dintre noi, se gasesc niste maini intinse care sa o ajute sa se ridice, sa-i mangaie fruntea incruntata, sa-i traga eventual de colturile gurii ca sa obtina un zambet
...
Eu azi dimineata am facut un test, l-am luat aseara in ideea ca-l voi face duminica dimineata, da' ce, credeti ca am avut rabdare ? nuuuuuuu... si iaca asa, face fata de dimineata testul... da' deocamdata n-am avut motive sa ma duc peste sot sa-l trezesc din somnu-i dulce de dimineata
Bine-bine, avand in vedere ca am facut pregnyl-ul abia lunea trecuta... mai am cateva zile de asteptat... da' ce vreti, n-am avut rabdare... am zis ca daca e sa fie, de ce sa nu stiu mai repede ???
Asa ca ... asteptam cu interes saptamana viitoare... poate numar si eu un boboc...
Va pup pe toate, optimiste dragi !
Pentru Barbye - una dintre noi. Trebuie sa ajuti !
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Doneaza o carte pentru un copil din Basarabia :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77639
chiquitita spune:
An@mama ce bine ar fi! Te durea rau? pe mine ma doare ca la raceala sau CM.
estecrisi tu mi-ai inseninat ziua!
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
Miramar spune:
Corinuk - pro;actina este hormonul secretat de hipofiza si este cel raspunzator cu lactatia. La o femeie normala care nu e gravida prolactina ar trebui sa fie in limitele acelea scrise pe buletinul tau de analize, ea ar creste doar cand esti gravida si cand alaptezi. Totodata prolactina marita inhiba secretia de progesteron (apropos cu progesteronul cum stai, ti l-ai facut) si prin urmare ovulatia. Cauzele unei prolactine marite pot fi probleme cu hipofiza si pentru asta trebuie facuta o radigrafie de sa turceaasca (este un os din cap) - probabil ca nu e cazul. Iar daca nu sunt modificari atunci este pur si simplu o deraglare de-a ta. Prolactina marita, sau oscilanta (acum mica aacum mare) poate fi asa din nastere sau poate fi pe baza de stres. Tratamentul clasic este cu bromcriptin sau alt medicament - i-am uitat acum numele. De obicei in timpul tratamentului scade, dar daca cumva e prolactina oscilanta atunci cand incetezi sa iei pastile creste din nou. Daca asta e cazul se vor lua initial doze mai mari de bromcriptina, apoi treptat se scade pana ajungi la o doza minima zilnica. Sper ca te-am mai luminat putin.
Oana iesi din butoi te rog frumos. Noi astea dde peste 30 ce sa mai zicem! Fruntea sus, fiecare zi e un nou inceput!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Miramar spune:
Luy - te astept luni la cotitura cu vesti bune!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
An@ spune:
chiquitita, destul de suparator: cateodata era o durere surda ca inainte de CM, altadata niste junghiuri de...simteam nevoia sa-mi gasesc o pozitie comoda, sa ma intind...sau sa tin mana ca sa incalzesc locul.
Durerile nu sunt continue, dar sunt cam in fiecare zi, mai ales seara. La inceput, dupa testele pozitive, m-au speriat durerile astea, dar am tot citit pe la odisee la toate capitolele pe la inceputuri si cica sunt normale in perioada de inceput.
Hai, sa fie si la tine dureri de! Doamne ajuta!
An@
chiquitita spune:
An@, nici eu nu am dureri continue, de ex acum nu ma doare...Mai mult cand dau de frig. Offf, sperante...Cateodata parca e o presiune, aas ca ceva "ud care asteapta sa iasa", eu asa simt...scuzati exprimarea...
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
corinuk spune:
estecri iubita stai linistita poti sa ma intrebi tot ce vrei si eu sper sa iti pot raspunde(in caz ca am idee despre..)
HSG-ul este in investigatie clinica histerosalpingografie din care se observa permeabilitatea trompelor,uterul!Se introduce o substanta de contrast si se face o radiografie!Cam asa ceva,mai multe poti afla despre la capitolul HSG!pup u
Miramar iti mutumesc mult ptr raspuns ai reusit sa ma luminezi in pic!
Iti dai seama ca nici nu intraznesc sa ma gandesc la sarcina concluzia este ca din cauza stresului toate mi-au luat-o razna!
Progesteronul este o.k!Luna asta am avut CM la 28 de zile (1 sept) iar acum bineinteles ca imi intarzie Z29...astept uratii!
Carmen francofona
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
oanabbb spune:
LUY merci...cred ca va mai trece ceva timp pana sa pot sa fiu la fel de activa pe forum.parca s.a rupt ceva in mine...am pierdut in drumul asta lung o parte din optiismul meu debordant...si n.as vrea sa creez o atmosfera incarcata pe aci!
io va iube muuuuuult de tot oricum...
CHIQUI Nu mai stiu nimic de TABI.cred ca a luat o pauza si ea....sper sa.i ajute DD ..sa vina bb.ul cat mai repede.
fetele io stau cu sufletul la gura sa aflu vesti de la voi..si daca vreti sa ma faceti fericita...veniti cu 2 teste pozitive!!!!!!!
catty spune:
Fetelor,
Uite ca desi am spus ca iau o pauza, o sa mai intru din cand in cand sa vad ce faceti.
Am trecut cu bine de HSG, si am povestit cum a fost si care e rezultatul la subiectul dedicat analizei asteia, si nu voi mai repeta sa nu se supere moderatorii.
In ciuda asimetriei evidente a trompelor mele permeabile, si contrar parerii dr meu care spune ca in situatia asta nu am sanse la bebe, sper insa ca luna asta sa fie cea norocoasa, mai ales ca luptatorii sotului au crescut vertiginos in 2 luni de tratament si au ajuns la 18 mil de la 2,5 mil cat erau in iulie, desi sunt un picut cam inceti.
Fac miercuri alte analize la Bucuresti si apoi hormonalele la ciclu si in noiembrie fac laparo ca sa se rezolve problema simetriei. Eu sper insa ca DD sa aiba grija de mine si sa nu mai trec printr-o noua operatie, mai ales cu burta mea taiata de 2 ori.
Sa aveti week-end placut.
Va pe toate
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"