Aspirante optimiste > 20 ani (7)
Raspunsuri - Pagina 16
bubulina1 spune:
quote:
Originally posted by catty
Fetelor, z15, ora 13.30 efectuat test de ovulatie, care este negativ . Deci sa inteleg ca am ovulat ieri, cand ambele liniute ale testului erau de aceeasi intensitate? Aseara am avut usoare dureri la ovarul drept, dar ceva ciudat la mine mai ales ca ovulatia se anunta cu surle si trambite. Sa aiba vreo legatura cu asta HSG facuta martea trecuta? Sa mai prestam si azi, dau sambata si duminica a fost de ajuns?
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
In ziua ovulatiei testul nu se mai pozitiveaza. Daca ieri era clar pozitiv, atunci azi e ziua ovulatiei si probabil ca LH-ul a inceput deja sa scada. Daca nu ati prestat aseara, atunci fa-o azi, poate iese cu okisori
Bubulina
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Mirela (barbye)
PamELLA spune:
Buna,fetelor!!
chiquitita,FELICITARI ,poate ca petele sunt de la implantarea ovulului!daca nu e sange rosu,e de bine mai ales ca ai testele pozitive!
eu ziua 27 din 28,test negativ,temperatura nu am mai luat-o,ieri dimineata la 9 era 37.00!am sa o iau maine dimineata,dar cred ca ma invadeaza rusii
Va pup!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"
PamELLA spune:
Fetelor,eu de zor,sunt intr-un butoi adanc si tulbure ii si vad pe nenorociti aparand
Va pup!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"
estecri spune:
PamELLA iesi din butoi repede pana nu vin peste tine si te cert rau, dar rau de tot. Nu-i nimic daca vin rusii , lasa mai exista o luna , incerci iar. Si stai ca inca nu stii nimic sigur...dupa ce vin rusii atunci poti sa fii un pic , dar doar un piculet trista.
Te pup si nu mai sta suparata!
sorina
PamELLA spune:
estecri
chiquitita spune:
Fetele, am mai facut un test dr sigur acum, pozitiv din prima. Pete pe chiloti nu mai am asa rau(am avut destule pana la ora 14), am observat ca daca stau intinsa nu prea am. Dar am niste dureri de imi vine sa urlu. Imi pare rau ca nu am luat utrogestan. Pot sa iau un no-spa de dureri?
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
adelamaria spune:
Chiqui, stai calma, o sa fie bine! E adevarat ca doctorul n-are ce sa vada la eco acum, dar eu as face o programare macar ca sa obtin o reteta de utrogestan (in baza testului pozitiv)...Vorba vine, reteta, ca utrogestanul il poti cumpara si fara, dar, ma rog, sa ai o parere avizata de la un medic...
Despre no-spa, eu stiu ca se recomanada in sarcina pentru dureri.
Pupici
PamELLA spune:
chiquitita,FELICITARI,SA AI O SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS!
ar fi bine sa pui o sticla cu apa fierbinte pe burta,sa stai intinsa in pat la caldura si sa te masezi usor!incearca sa te odihnesti,nu fa efort si cu prima ocazie mergi la doctor sa iti dea ceva contra sangerarilor!
PamELLA spune:
eu am latit asa pagina?
chiquitita spune:
Mamaaaa ca galerie am!!!
Pup fetele!
PS M-au mai lasat durerile
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...