Aspirante optimiste > 20 ani (7)
Raspunsuri - Pagina 17
andradda spune:
Felicitari chiquitita!!
Sa ai o sarcina usoara si un sanatos!
Ia-ne si pe noi la odisee!!
"Fa din disperarea cea mai profunda, speranta cea mai invincibila."
PamELLA spune:
Buna,fetelor!!
temperatura mea la ora asta,cu cojocul pe mine ca inghet,e 36,8!prea mica pentru faptul ca sunt ca un sloi? maine astept rusii ma gandesc ca faptul ca dupa ce fac pipi,imediat dupa ce ma ridic de pe wc ma trece iar o fi de la vreo raceala la vezica,sau tot de la frig?am si o scurgere albicioasa
Va pup!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"
pusichet spune:
Chiquitita felicitari pentru sarcina, ma bucur tare mult pentru tine.
PamELLA pune o sticla cu apa fierbinte la burta si ai sa te simti mai bine, eu am frecvent simptome de astea, le am de la frig sau cind racesc la burtica.
Si stai in pat la caldurica, daca nu trece senzatia de de pipi des, ori mergi la medic ori ia norfloxacin, sau molicin e acelasi lucru.
dar eu sper ca e de la frig.
la mine nu stiu ce se intimpla, sint z4, dar am niste dureri cam mari de burta.
poate sa ma doara burta de la rinichi ca ma cam dor.
pupici
ana maria
PamELLA spune:
pusichet,multumesc de sfaturi!
"Cand taci,lumea are bunatatea de a crede ca gandesti,si ca gandesti cu minte!"
mcrissa spune:
ralu76 cred ca a fost Ozone.nu mai sunt sigura.eu aveam deja beta HCG-ul pozitiv si am cerut un test de sarcina orice ca sa vad si eu doua liniute II ca de un an si 10 luni le tot astept.
miramar scumpa stau pe aici pana o sa ma uit si eu la ale tale.sper sa se ia la cat mai multe!
chiquitita felicitari!si eu am avut pete maronii.si pentru asta iau utrogestan 2 zi/seara/intavaginal si no-spa 2 zi (de 40), pentru ca am dureri ca la ciclu.si am aproape 6 saptamani.chiar vineri am avut toata ziua scurgeri maronii.eu zic ca poti merge la un eco(se va vedea doar sacul gestational, ca embrionul nu e inca format) si iti poate da un tratament.ai grija de tine si de bebe!
Mcrissa 5+
felicia_ spune:
chiquitita, sper ca esti mai bine! Nu te teme sa iei no-spa, nu afect4eaza sarcina, e chiar indicat, pt a evita contractiile!
PamElla, ai grija cu raceleie! Si mai fa o pauza printre muzicantii din mesajul anterior,ca ai latit pagina!
Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye
PamELLA spune:
mcrissa,sarcina usoara in continuare!tin minte ca si cand am fost eu aveam dureri ca la ciclu,in special ma durea talia,lateral,ma intepa si ma intepau ovarele,acum insa,sunt ziua 27 si nici pe alea nu le am pot sa ma doara cat vor de tare,dar sa stiu ca e un bebe mic acolo acum 2 minute am fost la pipi,acum iar ma trece
pusichet pastilele de care mi-ai spus cum se iau?
Va pup!!
PamELLA spune:
felicia ,am mai ingustat-o putin
pusichet spune:
PamELLA se ia una la 12 ore. si daca esti sensibila la antibiotic sa iei si stamicin sa nu faci candida. iar stamicinul se iau 2pastile la 4 sau 6 ore.
eu cind iau nolicin le iau impreuna cu stamicinul, ca alftel fac candida.
ai grija de tine
ana maria