Aspirante optimiste > 20 ani (7)
Raspunsuri - Pagina 15
estecri spune:
buna fetele,
CHIQUITITA felicitari , sper sa iei cat mai multe dupa tine!!! sa mai rarim si noi lista de aspirante ca e cam maricica
ROX_DOX esti cam de varsta mea, si eu am 28 ani. Nici eu nu am nici un bebe pana acum, in afara faptului ca am pierdut o sarcina. Sunt in ziua 16 si inca mai prestez...poate..poate
Va pup pe toate
sorina
andradda spune:
Buna fetelor
Z25 din 28-29 cu TB 37,0 am facut dimineata si un test de sarcina Dr. Sigur care binenteles a iesit I . Astept sa vad ce se mai intampla; simpome n-am de nici un fel
chiquitita asteptam vesti bune de la tine
"Fa din disperarea cea mai profunda, speranta cea mai invincibila."
Zenobia spune:
CHIQUITITA, FELICITARI!!!!
Zenobia
Cununia civilaDeja casatoriti
-----------------------
Love, think, help, read
geany_bc spune:
Chiquitita felicitari.
O sarcina usoara si nu lasa gandurile negre sa iti alunge bucuria de a fi mama.
corinuk spune:
Catty sa dea DD sa nu fie nevoie sa ajungi la laparo si sa vezi testul cu doua liniute rosii la sfarsitul luni!Iti tin pumnii sa o iei pe urma Chiquititei!
Andradda hai nu mai plange ca este prea devreme sa te iei dupa liniuta aia!Pana nu vezi rosu nu mai plange,te rog!
Eu sunt tare nedumerita...dr m-a chemat la perfuzii in z 7 iar asta cade vineri la mine!Sa ma duc vineri sau sa o iau de luni caci daca va fii nevoie de laparo nu vreau sa stau week-endul in spital!Mi-e un pic fric de aceste perfuzii ptr ca aici pe forum parerile sunt impartite...si nu am citit nicaieri daca sunt dureroase sau nu(sa stiu si eu la ce sa ma astept)!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
Miramar spune:
Corinuk nu sunt dureroase perfuziile. Dor te jeneaza un pic.
Catty nu-ti face probleme in primele 2 luni de sarcina nu-ti cauzeaza anestezia sau orice alt tratament la dentist.
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
corinuk spune:
Miramar imi pare rau sa te contrazic dar anestezia dauneaza grav MAI ALES IN PRIMELE LUNI DE SARCINA!!!!!!!!LUCRAND IN FIECARE ZIII NUMAI CU DINTI STIU ASTA!
DACA ovulezi acum poti sa faci anestezie fara adrenalina!Mare grija unde te duci!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
bubulina1 spune:
Felicitari Chiquitita! Sarcina usoara si bebic sanatos si mancacios! Cand pleci la odisee, nu uita sa ne iei si pe noi cu tine.
Bubulina
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Mirela (barbye)
chiquitita spune:
bubulina1, cu placere va iau. Momentan sunt ingrijorata de petele maronii care incep sa fie din ce in ce mai multe... Poate nu mai plec...
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
catty spune:
Fetelor, z15, ora 13.30 efectuat test de ovulatie, care este negativ . Deci sa inteleg ca am ovulat ieri, cand ambele liniute ale testului erau de aceeasi intensitate? Aseara am avut usoare dureri la ovarul drept, dar ceva ciudat la mine mai ales ca ovulatia se anunta cu surle si trambite. Sa aiba vreo legatura cu asta HSG facuta martea trecuta? Sa mai prestam si azi, dau sambata si duminica a fost de ajuns?
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"