Nou stil de viata (113)
Raspunsuri - Pagina 26
Delidana spune:
Cookie, salutare, nu te-am mai vazut de mult pe aici.
Mai aveam un pic si te dadeam disparuta. ![]()
Leeloo, bine ai revenit. 
Lulu, ce sint impachetarile cu parargil? Felicitari pentru
, imi place sa vad ca lumea se mai gindeste si la sport. ![]()
Carolinah, faptul ca tu nu vei mai intra pe aici asa, in semn de protest, nu ajuta pe nimeni cu nimic si nici nu va schimba lucrurile. E nevoie de tine pe aici, tocmai pentru ca tu esti una dintre "echilibrate".
Asa ca eu te rog sa intri mai des, daca ai timp, bineinteles.
Mik, Roxana, Sabina, Cami, Tzuni, mamicadulce, Sigrid, voi ce mai faceti?
Carmen, azi am fost la film, am vazut "The Departed", cu Leonardo Di Caprio, Mark Whalberg, Matt Damon, Jack Nicholson, Alec Baldwin, etc. Mi-a placut.
Vad ca nimeni n-a remarcat glumita mea, asa ca o mai postez o data. ![]()
www.phun.org/newspics/funny_friday/206.jpg" target="_blank">GLUMITA ZILEI
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei si alte poze • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
leeloo2004 spune:
Delidana, eu am incercat sa vad "glumita", dar la mine nu se vede nimic...Iar la sport ma gindesc si eu, nenorocirea e ca nu ajung sa-l si practic...dar dupa cele 3 ore de bowling de marti seara cred ca pot sa consider macar cit o ora de sala...
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxana1974 spune:
Lulu, si eu ma gandesc la impachetari! Sa ne zici rezultatele.
Delidana, impachetarile astea cica sunt foarte bune. Parargilul e ca o rasina, te da cu el si stai dupa aceea o vreme intr-o termocuverta cam pe la 70 de grade, asa-i Lulu? Asa reclama are draga parargilul asta, e tare la moda...cica poti pierde din circumferinta cam 1 cm pe impachetare...
Eu deocamdata mananc putin...beau apa si mai putina, lucru care se simte din pacate, dar nu pot frate, nu pot! Si am inceput sa fac seara bicicleta si ceva exercitii pentru coapse. Simt un pic si efectul masajului anticelulitic..era si cazul la al 4-lea abonament
mai viu eu, dar nu degraba...
Roxa
No, vidiazni! Sunt impotriva banarii lui Jocelyn!!!
lulu77 spune:
Parargilul este amestec de parafina si argila verde .
Reda elasticitatea pielii ,te ajuta sa scapi de celulita ,ajuta la scaderea in cm , amelioreaza vergeturile si are efect cicatrizant .
Se face un peeling pentru indepartarea celulelor moarte pe zonele cu probleme ,se aplica parargilul (cald) , se aplica folie si apoi se intra in termocuverta( un fel de patura electrica) si se sta intre 40-60 minute la o temperatura de 65-75 grade (cat suportam).
Acum fug ..ma apuc de Winsor Pilatess!
Pupicei .
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Delidana spune:
Am revenit...
Eu citisem despre parafango cum ca nu e indicat persoanelor cu varice, pentru ca tratamentul se face la cald, (exista si varianta "la rece"), deci banuiesc ca si parargilul asta nu e chiar pentru toata lumea. Dar cite saloane de cosmetica spun si contraindicatiile?
Pe mine ma enerveaza tare rau ca mai am niste sunculite si nu stiu cum sa scap de ele, vad ca exercitiile pe care le fac de obicei la sala nu afecteaza si zonele cu pricina: abdomenul si coapsele. Va trebui sa caut ceva pe net.
Leeloo, pun aici link-ul direct catre GLUMITA: http://www.phun.org/newspics/funny_friday/206.jpg
Sa-mi zici daca ai reusit s-o vezi. ![]()
Meniul de azi:
MD: 1 grapefruit, cereale cu lapte de soia
P: o supa japoneza cu taietei, gyoza
C; 2 mere si 1 banana.
Am pacatuit si cu niste floricele, imi astept bicele binemeritate. ![]()
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei si alte poze • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
lulu77 spune:
Aoleuuuuuuuu ,nu mai pot ..au scos untul din mine exrcitiile astea !
Contraindicatiile Impachetarilor cu Parargil :
- Persoanele cu varice ;
- Boli cardiace grave ;
- Epilepsie, claustrofobie;etc.
Orice fel de impachetare este interzisa femeilor insarcinate .
Si DA , spun cu inima pe inima ,sincer si din tot sufletul exista un salon care anunta clientele de contraindicatii la orice fel de procedura si care pun clinetele sa semneze fise ca au luat la cunostinta , un salon in care principiul d ebaza este respectul fata de clientela !
JUR CA ASA ESTE
!
Salonul meu
!
Acum nu aruncati cu pietre in mine .....
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
roxana1974 spune:
Delidana, exista si ceva "la rece" si anume impachetarile cu alge verzi! La noi se fac, sunt sigura ca se fac si in zona ta, au aia la ierburi ciudate, gasesti tu ceva
. Cica parargilul e mai al naibii decat parafango
zi, drept, Lulu?! Si acu' a aparut si ciocofango si ... ultima chestie bebeluselor: impachetari cu aur 
Moniland spune:
quote:
Originally posted by carolinah
Hm, nou stil de viata = Atkins/Daneza? Trist!
Si eu care chiar credeam ca vreti sa schimbati ceva la stilul vostru de viata!
Imi pare rau sa scriu acest mesaj, dar cred ca pana nu va bate pe aici din nou vant de hrana echilibrata, hidratare corespunzatoare, somn suficient si sport regulat, eu nu mai intru. Asta asa in semn de protest!
Delidana si celelalte "echilibrate", nu va suparati pe mine, nu la voi ma refer!
Carolina, cu Alina si Ana... si tati, evident
Ai dreptate. Atkinsul nu inseamna hrana echilibrata. Este doar o alta dieta de slabit. Pentru mine noul stil de viata inseamna si kilograme in minus.
Fetelor, eu voi posta la dieta Atkins sau la alt subiect unde nu se protesteaza.
Monica
lulu77 spune:
quote:
Originally posted by roxana1974
Delidana, exista si ceva "la rece" si anume impachetarile cu alge verzi! La noi se fac, sunt sigura ca se fac si in zona ta, au aia la ierburi ciudate, gasesti tu ceva. Cica parargilul e mai al naibii decat parafango
zi, drept, Lulu?! Si acu' a aparut si ciocofango si ... ultima chestie bebeluselor: impachetari cu aur
Io zic drept ..dar la ce te referi ?

E mai al naibii ...in ce sens ?De bun sau de periculos?
Eu recomand Parargilul ,are mult mai multe benefici ,de fapt cu totii stim cat de benefica este argila.
Si rezultatele au fost uimitoare la cliente dupa folosirea parargilului ( si aici nu ma refer doar la scaderea in cm ,ci si la cicatrizare , ameliorarea vergeturilor si aspectul fff fin al pielii).
Alegerea este a clientului ,dar datoria unui salon corect este acela de a prezenta benificiile ,contraindicatiile si mai ales de a nu promite Imposibilul si Minuni in timp scurt!
roxana1974 spune:
Lulu
ai inteles bine, adica e mai bun parargilul asta asteptam sa-mi confirmi.