Nou stil de viata (113)
Raspunsuri - Pagina 25
Delidana spune:
Buna dragelor,
N-am putut sa intru pe forum, de 2 zile ma chinui si abia azi a mers, in sfirsit!
Moniland si Loreena, bine ati venit in grupul nostru!
Daca vreti sa va trec pe lista imi trebuie urmatoarele date: inaltimea, greutatea actuala si greutatea la care vreti sa ajungeti (tinta). Spor la slabit!
Loreena, spui ca nu prea iti plac dietele care te obliga sa maninci un singur tip de aliment...Atkins-ul nu se numara printre aceste diete, ca se maninca proteine majoritar? Nu prea pricep.
Fetele care tin Atkins: Printze, Miag, Moniland.
Olim si Tzuni, va astept la raport! ![]()
Carmen, ti-a placut filmul? L-am vazut si eu. Ciudat...
Lulu, felicitari pentru miscare! 
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei si alte poze • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Delidana spune:
Am modificat si lista.
Roxana, bine ai venit la categoria "mentinere". ![]()
Dordia, bun venit pe podium pe locul 2! 
Crystina, ai "avansat" la categoria usoara! 
Felicitari celor care au slabit: Olo, Crystina, Dordia, Mik si Roxana! 
Foarte putine fete la raport saptamina asta......
www.phun.org/newspics/funny_friday/206.jpg" target="_blank">LA OBIECT ![]()
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei si alte poze • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
cookie spune:
Salutare, fete frumoase si ambitioase!
Sorry ca n-am mai intrat sa raportez( nici n-aveam ce!), dar munca ma acapareaza, nici n-am net la serviciu si acasa ma asteapta toate alea...

Pot sa zic ca mi-am intrat in mana...insa-mi lipseste tare mult timpul petrecut cu copila mea
...dar am ajuns la concluzia ca mai bine mi se potriveste statutul de working girl...![]()
si spor la pierdut kilograme!
carolinah spune:
Hm, nou stil de viata = Atkins/Daneza? Trist!
Si eu care chiar credeam ca vreti sa schimbati ceva la stilul vostru de viata!
Imi pare rau sa scriu acest mesaj, dar cred ca pana nu va bate pe aici din nou vant de hrana echilibrata, hidratare corespunzatoare, somn suficient si sport regulat, eu nu mai intru. Asta asa in semn de protest!
Delidana si celelalte "echilibrate", nu va suparati pe mine, nu la voi ma refer!
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
mephala30 spune:
Delia, da, ciudat filmul...mi-a inspirat mila tipa....
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
leeloo2004 spune:
Buna ziua la toata lumea!
M-am intors din peregrinarile mele - la Predeal a fost super, ne-am si distrat (ca scopul principal era trainingul de marketing!) si intr-un fel ne-am si odihnit.
Eu mi-am continuat dieta, asa ca azi-dimineata cintarul arata 72.6kg - dar am sa dau raportul pentru lista luni dimineata, ca de obicei.
Ma duc sa citesc din urma ca nu stiu ce ati mai facut...dar pina atunci meniul de azi:
MD: o banana
Gustare: o para
Prinz: cred ca gratar de vita cu salata
Gustare: un mar
Cina: picior de pui la cuptor cu castraveti murati
O zi buna va doresc!
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
mephala30 spune:
Leeloo, picior de pui, zici....
...
bine-ai revenit si felicitari pentru vointa!
Poze
lulu77 spune:
Salutare !
Meniul meu de azi :
Dimineazta: -o conserva de peste in sos tomat ;
Pranz : aripioare d epui la tava + salata varza alba ;
Cina :- supa de pui .
Inca ma tin d etreaba ,aseara am facut impachetari cu parargil si bicicleta
-12 km .
Pupicei 
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Leeloo, picior de pui, zici....
...
bine-ai revenit si felicitari pentru vointa!
Poze
Da, mai, copanel de pui...multumesc, ma mir si eu ca ma tine atit, dar deocamdata ma bucur de rezultate cumparindu-mi haine noi ca cele vechi imi sunt deja largute
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
miag spune:
Salutare!!!
Carolinah, imi pare rau ca nu mai intri din cauza noastra a celor cu Atkins sau dieta daneza...
Leeloo, bine ai revenit de la Predeal si felicitari pt vointa.

Meph, pupici la 'greierashi'
Loreena, bun venit!

Printze si Moniland, eu azi am papat sunca de pui si nuci Macadamia (care sunt delicioase)
.
Raportez si o abatere (noaptea trecuta: bobo cu stafide

)!!!
De maine exclud cola light si trec pe apa la greu..sper sa rezolv si cu abaterile astea de noaptea...Mi-e greu ca ma tot trezesc fie ca bea juniorul apa, fie din cine stie ce alte motive(de cand ma stiu am dormit aiurea, cu intreruperi) si involuntar imi fuge mana in 'ceva bun' de la BB Roli...O sa dorm cu apa langa mine si promit sa nu mai fac excursii in bucatarie noaptea...
Acum va las ca fug si eu acasa la junior. Pupici la toata lumea.

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!