Nou stil de viata (113)
Raspunsuri - Pagina 27
dordia2000 spune:
Delidana ms mult. Conteaza f. mult pt mine ca sunteti alaturi de mine.
Sambata imi serbez ziua de nastere si fac pregatiri etc...dar sper sa nu ma ating de lucruri interzise.
Asa ca....ne vadem luni la raport. 
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Delidana spune:
Lulu si Roxana, multumesc pentru informatii.
Adevarul e ca ma gindeam la niste masaje de genul asta, insa nu stiu sigur daca voi face vreo miscare in directia asta. Nu prea am incredere in thai, astia te vad doar ca pe o masina de facut bani, mai ales ca strain... Mai vad eu.
Dordia, multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor. Petrecere frumoasa! 
Moniland, esti binevenita alaturi de noi. Fiecare are dreptul la parerea personala, noi nu gonim pe nimeni de aici. 
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei si alte poze • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
lulu77 spune:
Buna dimineatza!
dordia , petrecere frumoasa maine si spor la pregatiri !
Meniul meu de azi :
Dimineazta : 2 banane + cafea ;
Pranza : tocana de legume ;
Cina :...inca nu stiu .......![]()
Nu stiu ,dar dupa gimnastica de ieri 
...ma simt alt om ,serios ,parca nu mai sunt asa "pufoasa" ...ori este chestie mentala
...oricum este bine .
Azi am program de impachetari si electro .
Eu ma gandeam sa ma masor azi la talie si coapse ....si sa raportez si asa ,ptr. ca la kg ,stiu din propie experienta ,vad miscari mai greu .
Cum incep sa fac miscare si electrostimulare ,se tonifica muschii iar cantarul nu se misca ,dar cm fug
.
O zi buna si multe kg in minus!
Pupicei la toata gasca
!
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
leeloo2004 spune:
Neata' fetele!
Dordia - LA MULTI ANI, sa fii fericita si iubita! Ai grija cu bunatatile ca tocmai acum tentatia e mare...
Delidana, tot nu reusesc sa vad gluma, insa cred ca e din cauza PC-ului meu si nu e vina linkului tau...
Meniul meu de azi:
MD: o banana
Gustare: un mar
Prinz: piciorul de pui de ieri cu muraturi (asta pentru ca ieri am iesit la prinz la restaurant si am mincat marinata de somon cu rucola si muschi de vitel cu spanac - o bunatate! - sa mai zica cineva ca mincarea sanatoasa nu e gustoasa!!!)
Gustare: inca un mar
Cina: un iaurt de baut cu piine prajita, poate si niste peste.
Un weekend placut va urez!
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
zisaCami spune:
Buna fetelor,
Nu prea am mai intrat pe forum in ultimul timp, din cauza defectiunilor tehnice din ultima vreme ( mesajele apar aiurea, inaintea ultimelor mesaje postate; paginile se incarca f. greu ); asa incat nu am nici timp si nici rabdarea necesara.
Nu mai am nici un fel de noutati, momentan merg mai departe cu tratamentul cu AC.
Nu stiu daca v-ati dat seama, mesajul de pe pag. 12 ( scris cu albastru ) a fost scris chiar de Zuzilici, insa nu s-a mai logat cu numele ei - a scris direct din contul meu. Carmen, Tzuni, Delia, Khristin, Roxana, Miag
multumesc pt. aprecieri
. Intalnirea cu Zuzilici a fost foarte placuta, Zuzi e o scumpa si o sufletista, cea mai optimista si vesela persoana pe care am cunoscut-o! Isabella
e o frumoasa, cuminte si vesela ca mamica ei, toata numai un zambet; iar tati Florin e cel mai fericit tatic din lume cu asa fete! ![]()

Moniland bine ai venit la noul stil de viata ... noi ne stim de la FIV! ![]()
Nu trebuie sa te retragi pt. ca nu adopti un stil sanatos de la inceput, fiecare actioneaza dupa cum crede de cuviinta! Nici eu nu am adoptat un stil sanatos de la inceput ( in prima luna am inceput cu "cartoful de aur" ), dar dupa ce am vazut primele 5 kg date jos am fost motivata sa adopt un stil de viata sanatos in continuare. Chiar daca nu am ajuns chiar la tinta propusa, ci am fost destul de aproape, sunt multumita asa si sunt fericita ca ma mentin fara eforturi de 1 an de zile. 
Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!
Tzuni spune:
Buna dimineata, fetelor!
Trec printr-o faza tampita, in care nu reusesc sa ma adun, sa ma mobilizez... Nu-s depresata, is doar...bleaga!
Carolinah, cred ca ai spus vreo vraja ceva, ca am renuntat la Daneza, dar vraja o fost prea puternica si m-a aruncat in partea cealalta...McShit!
Nu, ca nu dau vina pe tine, Doamne fereste, glumesc!
Meniul meu de azi:
D: cafea cu zahar din trestie
P: DubluCheese, aripioare si un shake de la McShit
C: bice de la Delidana - OBLIGATORIU!
...chiar asa, shefa, de muuuult n-am mai dat bice pe-aici! E momentul, c-am pacatuit si zau ca ma caiesc! Astept....in pozitia "ghiocel"
.
PS. Aseara am fost la film la "Diavolul se imbraca la Prada" pt ca din cate se pare Maryl Streep va fi nominalizata la Oscar pt rolul asta. Adevarul e ca joaca FENOMENAL. Inutil sa va mai spun ca la film am baut 1 l cola (e drept, light) si o punga (mica) de floricele. Si-am dormit de aseara de la 7 juma pana azi dimi la 9 (sper ca nu citesc asta mephala sau nastad, saracele!)
PS2. Delidana, simpatica gluma ta! Am cetit-o!
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
lulu77 spune:
Tzuni ,am vazut si eu filmul .Super ,dar.........
Mult mai tare este cartea .O recomand din inima .Va veti distra si relaxa la maxim .
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
crystina spune:
Buna fetelor!
Trec si eu iar pe fuga..
Meniul meu azi:
- paine prajita cu ceai
- rasol de pui cu cartofi fiertzi si usturoi
- supade legume
- salata de fructe
- 3 litri de apa
- 3 cani de ceai
- 20 minute de pedalat
Delia, nu stiu daca am timp sa intru luni la raport..intru marti. Luni am ore de condus plus trebuie sa termin invatatul pentru o testare la contabilitate apoi seara ies cu sotul la un restaurant indian..sarbatorim 4 ani de la casatorie.
Carmen, Tzuni, Cami, Zuzi, Sabina, Mik, Ioana, Doina si restul fetelor va pup!
olim spune:
Salutare fetelor.Acum am reusit sa ma cantaresc si am 79.7kile
, fac eu ceva si le dau jos cat de repede, mai ales ca trebuie sa ne mutam, si am ales etajul 3 ca sa am ce urca scarile, ca mi rau cu liftu
.Si din 1 ma inscriu la bazin si la sala
, cadou de craciun din partea sotului.
Ca tot veni vorba de impachetari cu parargila si eu am facut si am fost foarte multumita, am ramas cu pielea mult mai fina si am ameliorat din vergeturi.
Va doresc o zi buna tuturor