Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (95)
Raspunsuri - Pagina 4
silvi_2005 spune:
Giova ti-am trimis PM cu materialele legate de vorbirea bebelasilor. Si eu am avut ceva ceai de la Fitomagra f bun da tot trebuie si regim eu de maine ma apuc de dieta cu lapte batut, in 5 zile dai jos 3-4 kg.Dupa ce ajung si eu la 60 o iau mai moale dar deocamdata e jale!!!
poze
sim0 spune:
Buna fetelor!!!
Mai Silvi, hai ca m-ai facut curioasa...cum e cu dieta asta cu lapte batut???? Si eu tot la 60 vreau sa ajung, de la 65 in prezent.
poze noi cu noi
monica70 spune:
SILVI eu vreau melodiile cu Cleopatra,please,daca el poti pune in contul comun ar fi super!
MONI de DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE
T_Ioana spune:
Moni, am vazut-o pe mica ceausista.....pup pe ea de veseloasa si miscacioasa. Mai ce atent se opreste fata la capat de pat si studiaza zona....va fi o soferita prudenta (sper ca nu in genul meu, ca eu de prudenta ce-s nici examen nu am curajul sa dau)
Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozicile mele
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">Filmulete
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Giova spune:
Silvi mersi le-am primit.
Si eu vreau tot 60, am 65 ca si Simona.
Am auzit de cura cu iaurt ca se slabeste mult.
Moni am vazut-o si eu pe Diana. e o dulceata cum saluta ea.
Bai pe mine m-a apucat curatenia. azi am copt ardei pt. iarna, am curatat bucataria. acum am curatat baia. mai am camerele, dar las si pe maine.
mergem sa papam ceva, ca mi-a venit si sotiorul acasa.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya
irinatunza spune:
Moni, da ce faci mai ? Ti-au taiat aia si limba la dentist ? Sau Dia te solicita daca Ghita tot e anchilozat ?
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
anasol spune:
Pe la cuiburi se aduna...........
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
irinatunza spune:
Creca fac contabilitate fetele astea
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
anasol spune:
numara pampersi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)