Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (95)
Raspunsuri - Pagina 3
monica70 spune:
Fug la dentist acum,ne auzim mai diseara,sper!
Apropo de CEAU' am unu mic aci
www.dropshots.com/day.php?userid=121981&cdate=20060925&ctime=164715" target="_blank"> DIANA PENTRU NOSTALGICI
MONI de DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE
irinatunza spune:
Buna, fetelor!
Am fost azi la pediatru si totul e ok. A luat in greutate 400 de grame, asa ca are acuma 6700 .
Moni, am lasat si io un mesaj video,de fapt Sabina a lasat , nu stiu daca se aude ceva.
Fetelor, azi la 16 cind ii dadeam papa am simti ceva la lingurita. Si cind am bagat degetul la ea in gurita i iese un dintisor. E un colt mic, mic de tot. Cred ca a spart ieri sau azi.
Pupicei
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
oachi_79 spune:
Doar lapte varsa. De fapt mi-a mai varsat o data legume pasate, dar mincase prea mult pt stomacelul lui. Nu i=o prii laptele praf? Dar nu varsa de fiecare data, asta e problema, doar daca e adoemit sau bea prea mult.
Oana si Razvan-Stefan
irinatunza spune:
Oachi, mie Sabina imi varsa cind ii faceam laptele cu apa plata. Sau daca papa prea mult. Da-i o portie mai mica de lapte si vezi daca mai varsa.
poze Sabina
irinatunza spune:
Sabi mai varsa citeodata si acu daca nu-i scot aerul. Daca are stomacelul plin ,iar aerul iese cu viteza sa zic, iese cu tot cu papa.
poze Sabina
irinatunza spune:
Mai, fata mea s-a ridicat azi singurica in picioare. Statea in pat linga tat-su si s-a sprijinit de piptul lui si tup in picioare. Si sta in 4 labe si se bitiie de ma stric de ris.
poze Sabina
monica70 spune:
IRINA mersi se aude si se si vede Sabina.
Eu sunt inca aci cu Dia in bratze,e in crize ... de plans - nu vrea sa doarma,nu vrea in tzarc ... Dar a papat si vrea sa se ridice pe mobila si sa se plimbe in pztru labe sau de manutze. Ghitza a rezolvat cu curatzenia si cica Diana a fost cuminte,a studiat din tzarc cum se manevreaza aspiratorul.Si-a pastrat fitzele pentru cand ma intorc eu,se pare.
Mai apropo de n-am priceput cine e in crize (sau nu),cine e nebuna (sau nu),cine e a zis ca peritolul e mortal (sau nu) Probabil am sarit eu peste,ca la cum functzioneaza DC-ul nu-i de mirare
Totusi nu prea retzin sa se fi zis de asa ceva
DENISA am gasit niste offline pe mess da' n-am prea priceput ce era in afara de pupici Si tre sa recunosti ca e cam greu sa descifrezi la cum scri Nu zic de mine,ci de restul, ca eu imi fac mea culpa,mi-ai zis de atatea ori pe mess de peritol, ca deja cum auzeam imi cuplam neuronii pe altceva si nu mai eram atenta (ca oricum n-aveam chef sa ii dau Dianei ) Deci chiar nu mai retzin decat ca i-ai dat Emmei, da' nu cat,cum si cand.Bad girl ce sunt
Fug ca am un T-rex nervos in zona - urla si cand o plimba de mana se opreste si rade Tre sa imi fac si eu datoria pana plec la dentist,ca Ghitza e anchilozat
MONI de DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE
maraki spune:
Irina felicitari pt. ridicatul Sabinutei in picioare Am vazut si eu de dimineata bucatica video de la Moni
Fetelor vad ca Angelo de azi e in greva foamei bineinteles din cauza dintilor. Sa vedeti ce metoda am aplicat si a reusit sa manance aproape jumatate de borcanel: duceam canita cu cioc ( apa ) la gurita si cand o deschidea hop si eu cu lingurita de papa Asta a tinut pana s-a saturat sa mai fie pacalit si nu a mai deschis gura nici cand am vrut sa-i dau apa pe bune
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
silvi_2005 spune:
Irina felicitari pentru progresele Sabinei,
Maraki ai noroc ca nu scuipa si eu ilpacales sa bage in gurita dar scuipa cu forta drept la mine intre ochi de trebuie sa stau cu , dupa o sectiune de mancat pe el in schimiar eu arunc hainele si fac un .
Ascult acum melodii cu micuta Cleopatra. E super draguta, mi le-a adus fratele meu, daca vreti spuneti-mi si le pun in contul comun ...desi cred ca le are toata lumea.
poze
Giova spune:
Am venit si noi de afara, ori m-a purtat prin tot parcul ori ba.
Denisa nimeni n-a invonovatit pe nimeni. Fiecare si-a spus parerea. si la asta cred ca avem dreptul.
Silvi eu iau L-Carnitine pt. slabit si continui cu detoxifiantul din flori de soc. sper sa dau jos kg aciumulate in Turcia si inca cateva.
Irina felicitari pt. ridicatul Sanbinei.
Oana Marco mi-a varsat de cand s-a nascut. abia de 3 luni e ok, si nu mai purtam bavetica.Voma in toate felurile, dar asa e genul lui. deci nu trebuie sa te preocupi.
Marco mi-a luat in 3 sapt. 100 gr.sa vedem cat mai ia pana in 6 oct.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya