Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (95)
Raspunsuri - Pagina 5
J G spune:
hello gagici,
Giova zi-mi si mie, merge cu l-carnitine? Se simte ceva? CA eu vad ca nu am vointa sa tin regim, e prima oara cand mi se intampla asta. Sunt disperata, am 8kg de dat jos. Nu va zic de la cat la cat ca ma injurati... desi sunt mica de statura.
Moni te ocupi de T-rex2? Ca eu inca nu renunt la titlul asta desi e ff cuminte... sotul meu m-a intrebat ieri, cand i-am zis ca adormit Carla singura : "te-ai uitat bine, sigur e ea? poate ai incurcat in parc copilul".
Irinatuntza felicitari pt rezultatele bune, sunt cam invidioasa cand vad cate face fetita ta si a mea... nu-si ridica fundul. Deh, grasana.
Ioana sa stii ca iti inteleg disperarea... nu te judeca nimeni, vorba Denisei, nu suntem nebune sa facem rau copiilor.
Fetelor si la noi e greu cu mancatul, s-a intamplat foarte rar sa deschida gura pana la sfarsit, asa ca trebuie luata in brate, pus ceva la TV, distras atentia... asta pana pune "mutzu" adica strange din buze si gata, nu mai intra nimic. Evident ca se murdareste ca un purcel.
J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)
oachi_79 spune:
Problema e ca mie nu-mi voma (cu exceptia primelor 2 luni). Iar acum cind il apuca, vomita in somn saracutul, noroc ca sunt pe faza. Si vomita mult de tot. De asta ma stresez atit
Oana si Razvan-Stefan
oachi_79 spune:
Anuntam si noi: stind in fund vrem sa ridicam funduletul sau chiar in picioare. Si ne enervam cind nu ne iese. In schimb in premergator e jale. Deschide sertare, trage telefoane, telecomanda....
Oana si Razvan-Stefan
anasebe spune:
Carla-saurus Rex
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
anasebe spune:
Oachi Da' ce lapte ii dai? Imi cer scuze daca ai mai zis, nu am retinut.
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
maraki spune:
Oachi mai bine va duceti maine la dr. sa vezi care este cauza ! Daca nu esti pe faza cand vomita in somn??? Vezi maine ce o sa zica dr. ca e prea ciudat asa deodata ....
Fetele, in seara asta nu a fost nici o sansa sa deschida gura Angelo, il mai incerc acum pt. ca s-a trezit, nu pot sa il lasa sa doarma fara sa manance deloc...ce cumplit este cand stii copilul cu stomacelul gol La noi e mai greu pt. ca nu este cu biberonul de cateva luni bune, nu e nici o solutie in afara de lingurita...
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
anasebe spune:
Oachi incearca alta formula de lapte (nan sau humana) daca vomita in continuare, dute neaparat la doctor, maraki are dreptate.
tiberica fara frica
Giova spune:
Janina te anunt, ca numai de ieri am inceput.
Oana dar cum i l-ai introdus? treptat? Neaparat sa mergi maine la dr. Ca e periculos sa verse in somn, doamne fereste sa nu se inece.
Maraki si Angelo nu mai bea laptic? doar cu lingurita papa? sau cu cana? Marco e fan biberon, nu vrea de niciun fel cana de la Fisher-price. o pastram pt. mai tarziu.
Marco a papat cu noi, s-a murdarit dar a si papat dintr-o rosie si pe urma a mai golit si 190 ml lapte.
Problema e ca nu are chef de somn, caci doar la 21.30 s-a trezit.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya
J G spune:
Oachi si eu zic la fel, schimba laptele si mergi oricum la doctor, chiar, daca nu esti pe faza?
Silvi trimite-mi si mie pe mail chestiile despre vorbire si orice mai ai interesant. Apropo de dieta cu lapte batut, nu da efect yoyo?
Ana abia acum ai observat cu o cheama pe fiica-mea?
J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)