Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (95)
Raspunsuri - Pagina 25
bumbita spune:

plecati toate
...
si eu care ma gandeam ca INCEPE O MARE PETERECERE?!

bumbita si sebastian(03.01.2006)
poze sebastian
bumbita spune:
atunci, ma mai uit la poze...la bebeline si bebeloni!!
bumbita si sebastian(03.01.2006)
poze sebastian
Ursoaica spune:
Ia uitati ce am primit pe mail:
"Nu vi se pare ca, de la o vreme, pastila sau lama de Orbit a devenit
moneda de 1500 - 3000 de lei?
Mie asa mi se pare, pentru ca, daca restul care trebuie sa-l primesc e
sub 5000 de lei, ma trezesc cu guma`n brate, fara sa ma mai intrebe
nimeni daca macar mananc guma...
Azi, am coborat la magazinu` de pe colt, sa-mi iau tigari. 49.000
pachetu. Nu`s genu` care sa astept o mie de lei, da` tura asta vroiam
sa
i`o coc vanzatoarei cu pricina...Asa ca ma uitam la ea, care se misca cu
viteza melcului turbat, in speranta ca plec si`i las mia...
Eu nimic, bagasem pachetul in buzunar, ma uitam la ea, si asteptam
restul.
- Stiti, n`am o mie, si`mi intinde o pastila de orbit.
- Da` nu mai bine`mi dati o pastila de Mentos? intreb eu, stiind ce va
urma.
- Pai aia e 2 mii, imi da replica.
In conditiile astea, scot din buzunar alta pastila de Orbit (primita cu
o seara inainte) i`o intind si`i cer o pastila de Mentos, ca eu vreau
Mentos, nu Orbit, si nu conteaza ca nici Mentos nu mananc, conteaza ca,
daca Orbit a devenit moneda, vreau sa circule in ambele directii, nu
numai de la vanzatori la clienti...
Aia deja`si cauta falcile pe jos...Cascase niste ochi ca la melc...
- Pai...
- Pai ce? Adica mie`mi dai rest Orbit, da` daca ti`l dau inapoi nu`i
bun?
Liniste. Se consulta cu colegele din priviri.
- In cazul asta, nu`mi mai da rest la 100.000, da`mi pastile de Orbit,
ca sa nu`mi mai puta gura.
Dupa semnele de aprobare primite, ia pastila mea de Orbit, si`mi da un
Mentos
Am luat Mentosul.
Astept acum sa n`am 2000 vreodata..."
Am ras de m-am prapadit!

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
LunaNoua spune:
Ce faceti gagici? Dormiti? La ora asta ??
Maraki si .. Giova, parca voi m-ati intrebat de cura cu ulei de struguri. Ulei de struguri nu se face, se cumpara. Cica ete la CareFura. O prietena de a mea a prins sfarsitul unei emisiuni cu Bojor (cunoscut in terapii naturiste) care zicea ca 2 linguri de ulei de struguri pe zi .. si gata Kg. Mai mult nu stiu.
Va multumesc la toate pentru aprecieri.
Imi pare bine ca v-au placut pozele. 
Caut acum pe net, poate gasesc ceva informatii despre cura asta.
O alta cura de care m-as apuca, ar fi asta: Se bea in fiecare dimineata, apa fiarta si racita, pe stomacul gol. Se mananca abia dupa 3 ore. Se bea treptat, pana se ajunge la 5l. Apa fiarta si racita, la temperatura camerei. Este cura lui Valeriu Popa, la fel bine cunoscut pentru terapiile lui.
De asa cura m-as apuca si eu. Cine se mai inscrie ? ![]()
, Deea si Raza mea de soare, Daria - 6 ian 2006
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?
Ursoaica spune:
Deea!!!!!!!!!!! Valeu!!!!!!!!!! 5l?????????
Pai pana bei 5l iti piere si mama poftei de mancare ... sau mai bine tre' sa te culci din nou
!

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana Ursoaica acum
Ursoaica spune:
Noapte buna!

Poze Raisa Ioana
LunaNoua spune:
http://www.medfam.ro/rompres/modules.php?name=News&file=article&sid=9337
Cred ca asta e ingredientul care e continut in uleiul de struguri. Acidul linoleic conjugat. Vad ca exista un produs. Clarinol. Am mai gasit un articol in care se recomanda acid linoleic conjugat alaturi de antioxidanti (Q10, Bioseleniu si zinc, vitamina E)
LunaNoua spune:
Ursoaica, da.. cam greu de atins pragul asta. O sa mai caut pe net, sa fiu sigura ca mai tin bine minte reteta. Oricum, de maine, ma inscriu si eu la cura. Eu o sa fac cura asta cu apa, mai am niste prafuri de slabit, si intre timp ... sa imi fac rost si de acid linoleic conjugat. Despre seleniu si zinc, am foarte mare incredere, caci eu am luat Zinc dupa nastere, pentru ca incepuse sa imi cada parul rau de tot. Si dupa ce am luat Zinc, am observat cum imi creste par nou. Am pe la tample, deja par de vre-o 4 cm, proaspat si frumos si ... cretz ![]()
Noapte buna fetele.
LunaNoua spune:
Hai ca am gasit reteta cu apa. E mai lunga, sper sa incapa in pagina.
APA VIETII
METODA DE TERAPIE TRADITIONALA CHINEZA
Totdeauna apa a fost elementul natural, pentru om, cel mai pretios ca sursa de sanatate. In toate religiile antice, ea era simbolul purificarii. Numeroase desene rupestre demonstreaza ca omul preistoric stia sa vindece rani grave si malformatii cu ajutorul apei. Stravechea stiinta indiana prescria folosirea terapeutica a apei. In Egiptul antic se practica terapia apei. Grecii vindecau multe boli cu ajutorul apei. Majoritatea curelor lui Hipocrate aveau la baza apa. Puterea curativa a apei o intalnim si in Vechiul Testament, chiar si Iisus a implinit diverse minuni cu ajutorul ei.
Cura cu apa, pe care o vom prezenta, a trecut prin timp din China antica pana in zilele noastre si reprezinta unul dintre misterele medicinei traditionale.
Procedeul este simplu. Se bea dimineata apa pe stomacul gol. Apa trebuie sa fie filtrata si la temperatura camerei. Nu se tine niciodata la frigider. Apa se bea in prima jumatate de ora dupa trezire, zilnic si se evita orice intrerupere, mai ales in primele 21 de zile. Acest procedeu e bine sa fie continuat cat mai mult posibil. Efectele cresc proportional cu deprinderea si continuitatea practicii. Se incepe cu 1,5 litri si, in circa 2-3 saptamani, se va ajunge la cantitatea optima de 3,5 litri.
Cantitatea nu este nici exagerata, nici absurda. Atat introducerea, cat si eliminarea se regleaza dupa primele zile de practica.
Este bine ca dimineata, sticla cu apa sa fie agitata de 120 de ori cu ajutorul mainilor, astfel, apa se dinamizeaza si energizeaza, compatibilizandu-se cu corpul fizic si energetic al celui care consuma apa. Daca apa este expusa rasaritul soarelui (solarizata), isi mareste raza de actiune si rezultatele sunt mai mari.
Prin acest procedeu se reconstruieste starea de sanatate. Pentru cei considerati sanatosi, cura este considerata profilactica.
Varstnicii, hipertensivii si cei cu probleme renale se vor opri la 2-2,5 litri si vor avansa foarte lent catre aceasta cantitate.
Alimentatia ar fi bine sa fie lacto-vegetariana si mai putin sodata.
Nu se mananca seara dupa ora 19.
Se mananca dupa 3 ore de la ingerarea apei.
Pot sa apara si diverse reactii secundare, de dezintoxicare a organismului: posibile mancarimi, senzatii de oboseala, de buimaceala, umflarea picioarelor, usoara nervozitate, care vor trece de la sine odata cu continuarea procedurii. Sunt simptome de insanatosire.
Terapia poate fi facuta toata viata sau cel putin 3 luni/an, ultima luna servind la retragerea gradata din practica.
Efecte benefice si chiar miraculoase s-au inregistrat in toate bolile: cancer, afectiuni ginecologice, afectiuni ORL, migrene, hipertensiune, anemii, reumatism, paralizii, obezitate, artrita, tuse, astm, TBC pulmonar, meningita, afectiuni hepatice, hiperaciditate, colita, constipatie, hemoroizi, diabet, etc.
In cazul iradierilor, se elimina efectele primare si secundare ale tratamentului cu cobalt s.a.
Practic, apa se va bea in prima jumatate de ora de la trezire. Nu inghititi de la inceput (din prima zi) toata cantitatea; se poate ajunge treptat la 1,5 litri in prima saptamana.
Incercati sa nu intrerupeti apa nici macar o zi. Mergeti incet mai departe, nu va opriti la jumatatea drumului.
Schema practica este urmatoarea:
Saptamana I II III IV V VI VII VIII
Cantitatea (litri) Barbati 1,5 2 2,5 3 3,5 Stabil
Femei 0,5 1 1,5 2 2,5 3 3,5 Stabil
Incheierea practicii acestui procedeu decurge in mod invers conform schemei.
La stabilizarea dozei, se urmeaza 21 de zile minim, pentru ca rezultatele sa fie maxime.
Succes!
mirela10 spune:
neatza la
,si spor la tinut cura si sa dea rezultate
ANAB,f frumoasa poiezia ta,mi-a placut tare mult
.mai spune-ne cate ceva...cum te descurci cu munca si copiii?
URSU,am ras la povestioara ta,cam asa e,dar daca intra romania in ue se schimba treaba
si eu am mancat azi lapte cu cafea si un mar,asa in solidaritate cu voi fetelor
DEEA.interesanta si cura cu apa,si sa stiti ca chiar da rezultae.sau bautul de otet de mere(diluaT CU apa si lamaie)va spune IO
MAI DACA IMI MAI APAR MESAJELE AIUREA,IMI PIERE CHEFUL DE SCRIS SI NU MAI DAU PE FORUM
.PAI E CORECT?????GATA M-AM SUPARAT
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)