Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (95)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Buna dimineata tuturor!! Unii dintre noi deja si-au baut lapticul de dimineata altii sunt la cafea.
Deea f interesant articolul legat de apa, cred ca are rezultate f bune, ma bate gandul sa incerc dar ma mai gandesc ca acum trec printr-o perioada mai agitata si nu stiu daca as putea sa respect cum trebuie procedura.
Moni raportez 67 de kg si multa buna dispozitie specifica mie debutului de cura de slabire.Deja ma vad la 63 de kg cate aveam cand am ramas insarcinata!!!
Vad ca e cam liniste prin zona, revin si eu mai tarziu, poate reusesc sa-l adorm pe Alain ca vad ca nu are de gand.Fetelor eu am o problema f mare, Alain nu adoarme decat daca il tin in brate si dansam cel mai adesea pe melodiile lui Frank Sinatra iar acum pe mine ma doare spatele de mor. L-am cantarit ieri la pranz ca am fost la soacra mea si are 10600 (ianinte de masa de pranz) asa ca stiu de ce ma doare spatele.Nu stiu insa ce sa fac? Voi cum v-ati dezobisnuit copilasii de adormitul in brate?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata -istelor!
Eu m-am cantarit dupa toata operatiunea de rigoare si am un kg in plus fata de ieri dimineata.........daca o punem de o cura de ingrasare cred ca va "iau" pe toate! Dar am si bagat ieri la greu 4 sandwich-uri, o farfurie cu supa+painica aferenta, o punga mare de seminte, o bericica, 2 banane, musaca de cartofi si 2 cafele cu zahar.
Deci de azi, restrictii. Am baut deja cafeaua cu...zaharina, si am luat o gurita mica de sirop de tuse (sper sa nu mi se traga de aici NEpierderea kg)
Deci, azi dimi aveam 70 kg(Moni, trece-ma si pe mine acolo, la catastiful tau, please). Pana la 61, cat aveam cand am ramas gravi (si chiar si atunci eram cam pufosica, eu cam la 56-57 trebuie sa ajung)e cale lunga, dar cu ajutorul vostu poate reusesc!
Asa ca sa facem o cruce mare si sa zicem un "Doamne ajuta!" si sa purcedem la.....nemancat!

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozicile mele
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">Filmulete

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Succes Ioana, spor la slabit! Nu mai enumera ce ai mancat ca-mi scade glicemia!!!
Moni scumpi te rog si pe tine sa nu ne povesteti meniul tau ca nu stiu zau cum ma uit dupa aceea la paharul culapte batut!!
Alain se agita in patut, e mort de somn dar nu adoarme pentru ca nu-l iau in brate eu, il mai als putin sa vad daca reusesc sa-l fac sa adoarma asa.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IOANA START 70 kg. (....)....OBIECTIV 61 kg
SILVI START 67 kg (1,65h).....OBIECTIV 63 kg

Restul de -iste?

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Fetelor de la cura, am uitat sa va zic sa mancati de 3-4 ori/zi, nu toata ziua cate o ceasca de laptic ca asa nu se slabeste.Organismul trebuie disciplinat sa secrete insulina doar la orele mesei nu toata ziua.

poze

Mergi la inceput

Moni

poze

Mergi la inceput

SILVI meniul meu de azi: acasa o cana de lapte
la birou Danone NUTRIDAY,o felie de paine si un mar Plus cafeaua

Deci sunt solidara cu -istele (adica Ghitza ,ca el mi-a pus pachetul )

Restul de -iste tot pe ?

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Silvi, tinem pumnii!
Eu ma gandeam sa mananc totul la o skingura nmasa, sa mi se faca rau, si dupa aia clar nu mai vreau mancare
Parca vad ca slabeste Moni, de stres ca nu s-au prezentat restul -istelor la apel

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

fetelor acu va gasirati de cura cand se intuneca la 7 si de plictiseala bagi la ghiozdan???????????

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Io ne -ista solidara cu -istele:
START 55 kg (1,70 h) .... OBIECTIV STATIONARE (minim) sau + 1-2-3 kg

Dati si voi si inaltimea

ALBUME DIANA

Mergi la inceput