Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (95)
Raspunsuri - Pagina 24
doina_laila spune:
Buna dragi mamici, vad ca sunteti vesele si foarte active.
Hmm, ati pus gand rau kilogramelor in plus, m-as alatura si eu dar inca mai alaptez si mi se pare, pentru mine, un pic cam drastic regimul. Oricum am inceput sa mananc mai putin si simt ca a inceput sa se mai topeasca un kilogram din cele 11 in plus. Am fost tare fericita duminica cand am reusit sa pun o pereche de pantaloni din vremurile cand eram supla. Asta mi-a ridicat moralul si parca mi-a mai disparut si din pofta de mancare.
Luna noua, am reusit sa vad pozele voastre sunt EXCEPTIONALE. Totul este minunat, Daria, voi, iubitii ei parinti, si peisajele. Bine zicea o fata de pe forum ca pozele voastre emana fericire. Sunteti o familie fericita.
Maine am sa ma uit la restul de poze puse de mamici.
Noi ne pregatim maine pentru vaccinul de 7 luni, l-am ratat luna trecuta pentru ca Thodor a fost bolnav. Sper ca totul sa decurga repede si bine.
In rest, Theodor este un simpatic, face pa cu mana cand pleaca cineva, a invatat sa aplaude si se vede un coltisor de dintuc in gurita, ii apare "lopatarul" din dreapta sus. In vocabular predomina ta-ta si pa-pa dar mai spune multe altele
Doina si
Theodor (4 februarie 2006)
silvi_2005 spune:
Merg si eu la culcarica, ne vedem maine la cafeaua fara zahar.
Denisa zicea ca are ceva probleme si nu-i apar mesajele.
poze
monica70 spune:
Pai mi-a scris PM ca a scris pe Dc si io chiar cautam si nu gasesc...deci asta e!
A-nebunit DC-ul asta cu totul!
MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE
doina_laila spune:
Iesencelor, poate reusim totusi sa ne vedem. Ce spuneti?
Anasol? Irinat? Anymony?
Doina si
monica70 spune:
Noapte buna SILVI si restul,eu mai stau un pic.
MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
Ursoaica spune:
Fetelor Denisa este pe pagina 12 si 13

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
doina_laila spune:
Va spun si eu noapte buna.
Eu am strigat catalogul, da' moldovencele cred ca sunt deja la somnic.
Doina si
anasol spune:
si io ma retrag va urez o noapte buna si linistita
doina-chiar aseara am vb cu irina si anymony despre intalnire,ca decat organiz intalnirea asta si nu prea ne iese
ziceau fetele ca poate ne intalnim la kids expo,incepe pe 5 oct,deci sapt viitoare hotaram atunci,sa vina si anymony de la tara ca sta pana duminica,deci sapt asta no way
nu doina,eram aici,dar a cazut forumul,voua nu?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
monica70 spune:
Mai m-am intors in trecut si pentru DENISA (desi prea tarziu)- care chiar ca bate recordul
pagina 12-13 ![]()
Ce au in comun Mirela,Toanca,Denisa de le apar mesajele aiurea? Ghici ghicitoarea mea.Premiu la cine depisteaza ...
Eu sunt gata acum,plec la nani

MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA