Mamici de sept-oct 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

SANDRA- NOT- are 36 sapt si 2 zile!

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Buna ziua, mamicilor!

Itzy, Microbu imi cer scuze ca v-am lasat aseara cu ochii in ...luna dar nu a mai mers internetul.

Ramomar daca si fii-mea o sa fie bufnita ca mine, si se pare ca va fi, ca doar din cauza ei nu dorm, o sa isi faca programare sotul sa ne vada.

Katia, Tasia, Nicole, Sofimic nastere usoara!

Lexi bine ai venit acasa!

mini_me 38+
poze

I have the body of a God: unfortunately it's Budha.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Mamilili, ce vezi in globul tau despre mine ???

Pufy, cred ca esti o mamica taree fericita !

Pe mine ma doare putin burtica (putin adik de dimineata intruna ) dar nush daca sunt "acele" dureri ca la CM (ca eu nu am asemenea dureri lunar)sau daca o fi de vina tona de must pe care l-am baut...Dar totusi ma doare in partea de jos, nu stomacul (si eu de la must nu am nimik in general).
daca v-am facut pofta.

Sandra 38+ Anais -> inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Inni LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!
Sa fii sanatoasa iar Ami sa fie cuminte si mancacioasa si sa va bucurati de ea!!!!!!

Gruia-Alexandru 14.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Salutare burtici si mamici!!!!!!!
LA MULTI ANI INNI!!!!!!!!!!!!!!!
Si nastere usaoara tuturor fetelor care o sa isi vada bebeii azi!!!
Noi intram mai rar ca eu sunt mai mocaita si cand am si eu putin timp liber...nu stiu de fac sa il pierd in loc sa il eficientizez!!!
De citit reussesc sa citesc la 2 zile..dar incerc sa nu pierd nimic!!
Pt cine se ocupa de listuta daca poate sa modifice la noi...guguloiul nostru se va numi Stefan Andrei si nu Tudor ..am convins sotul sa il lasam pentru urmatorul..asa nu l-am fi folosit si e pacat...am pus 2 nume de sfinti pt ca tata care e Andrei a vrut sa se sarbatoreasca cu baitul..
Noi nu ne-am cantarit inca, saptamana asta pe miercuri..sunt foarte curioasa...mie mi se pare ca s-a mai implinit..e mai greu la mana si s-a bolfosit..
Noua ne-a picat buricutul la 5 zile dar inca mai avem cruste hemoragice si cand plangem mai sangereaza putin..
Colicei inca nu avem o singura zi am facut si i-am dat babydrink culingurita care l-a linistit imediat..o prietena imi zicea pt coliceii rebeli sa folossesc Grippe..
si noi plangem cand facem caca...cam de 5 ori pe zi...oricum eu stiu ca e normal la bebei hraniti la san intre 4-6 scaune pe zi..dar depinde de fiecare piticut cum se regleaza.
Mai intram speram sa va salutam cat de curand!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Am pus cateva pozici cu minunea mica la semnatura!!!!

Mamica fericita lui Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna burtici si mamici!

Lullabay - sa-ti traiasca mica minune sa fie sanatos si mancacios si voi sa va bucurati de el...este un copil superb...si voi sunteti asha de fericiti cu el...!!!
Imi place mult si numele ...eu deocamdata nu l-am convins pe tati sa-i punem numele Stefan...am ramas la Gabriel...dar eu inca mai sper...!!!

38+ cu Gabitza

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Lullabay, sa-ti traiasca baiatul! Vad ca-i flamand tare din moment ce vrea sa va pape nasurile.

Microbu, globul zice ca pe 28-29 o vei vedea pe Anais.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 37 cu

Mergi la inceput

Itzy, am pus poze in albumul lucrusoare bebe cu ce am cumparat ieri de la Baby-Expo.

Mini_me asa arata portbebe-ul, are fermoare la fiecare colt, se scot partile tari si devine o salteluta de marimea unei paturici.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MamiLili
Microbu, globul zice ca pe 28-29 o vei vedea pe Anais.

Multu' .

Mergi la inceput