Mamici de sept-oct 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

quote:
Originally posted by inni

[quote]
Eu nu cred in explicatia asta. Ar insemna acum ca mai bine ii dai lapte praf decat de-al tau...atat de plin de toxine. Tine de organismul fiecaruia...la fel si cu oamenii..metabolismul e diferit. Se poate ca Irena sa digere mai repede papica decat a facut-o David...are metabolismul mai activ..
[b]Poze

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Da, si eu cred mai degraba in explicatia data de tine.
Dar iti dai seama ce ma umflam in pene acu' 3 ani, ca am lapte "fara toxine" - ce tare eram!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Katia, Tasia, Nicole si Sofimic Nastere usoara si bebelusi sanatosi !
Acum am reusit sa ma scol si eu. Sunt ca o morsa pe uscat , ma deplasez mai mult prin rostogolire. Dar pot spune ca sunt in anul patru . Am terminat cu restantele ( trebuia sa ma vedeti straduindu-ma sa-mi "strecor" burtoiul in banca ). Iar azi am programare la medic si sper sa se hotarasca la o data pentru cezariana ( cat mai curand sper eu ).
Va si ma duc sa mananc ceva

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 36+ cu Thea si Ruty 5 ani

RUTY DOMNISOARA DE ONOARE

PETRECERE RUTY

POZE

Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Ooooo, mai fetelor, pai acum 12 ore in urma nu misuna nimeni pe-aici si acum am de recuperat 7 pagini...n-ati avut somn? Ma apuc acum sa citesc ce s-a mai intamplat.

Inni, la multi ani!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 37 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

TASIA, NICOLE, SOFIMIC

Am vorbit cu NOT, e bine, dar sta numai in pat si spera sa reziste pana sapt viitoare, macar sa treaca francofonia!

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

quote:
Originally posted by alessia80

Am vorbit cu NOT, e bine, dar sta numai in pat si spera sa reziste pana sapt viitoare, macar sa treaca francofonia!

Multumim de vesti, chiar ma gandeam ce o fi cu ea. In cate sapt este ea oare?

Eu sunt sigura ca exact in mijlocul francofoniei ma apuca

Sandra 38+ Anais -> inca un pic

Mergi la inceput

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by eloise

Lili ce interesanta relatarea ta din calatorie... asa mi-a facut si mie un dor de duca... si eu sunt fan declarat al excursiilor (cu cat mai exotic locul, cu atat mai bine, dar din pacate inca n-am parasit 'batranul continent'). Insula Pastelui nu este cumva aceea pe care se afla niste foarte interesante si misterioase statui gigantice preistorice (numele coincide, in orice caz)? Le-ai vizitat...adica, se poate vizita situl arheologic? Wow, ce interesant ar fi de vazut asa ceva! Si cum ai ajuns tu acolo? Ati organizat spontan o excursie cu acea destinatie? Ca m-as mira sa o regasesc in ofertele agentiilor de turism... Pe viitor, ai de gand sa calatoresti mult cu bebe? Incepand cu ce varsta? Si noi ne punem intrebarea asta... cand nu mai e prea devreme ca sa-l luam cu noi in excursii in asa fel incat nici el, nici noi sa nu ne chinuim.
Oricum foarte interesanta descrierea ta... ce societate ideala... utopica aproape... fara infractionalitate, accidente... atata pace...

Eloise 36+ cu
EU
Virsta bebe[/green][/b]

--------------------------------------------------------------------------------

Eloise, s-o iau incetisor si sa-ti raspund: da, in Insula Pastelui se gasesc acele statui megalitice numite Moai, cioplite in piatra. Ele sunt de fapt atractia turistica a insulei. Am vizitat toate siturile cu moai dar n-am pus mana pe nici unul, pentru ca ghidul tinea foarte mult la conservarea lor si ne-a zis ca grasimea de pe maini, acizii, alte mizerii ataca piatra din care sunt facuti moaii si astfel se distrug in timp. Sa fiu sincera, avea dreptate. Am ajuns acolo printr-o excursie organizata cu un grup de farmacisti din tara. Agentiile de turism au oferte doar pana in Santiago, n-am vazut nici o oferta care sa includa insula. Ca sa mergi in Insula Pastelui e obligatoriu sa ajungi in Santiago, exista o singura companie aeriana in toata America de Sud care face legatura cu Insula Pastelui, cum spuneam numai prin Santiago de Chile. Asta e, monopol. Ca fapt divers, proprietarul companiei aeriene a candidat la presedentia statului Chile prin primavara parca...si a pierdut in fata unei femei,Michelle Rodrigues.

Despre calatoria cu bebe...eu una m-as duce chiar de Revelion undeva, in afara tarii, dar totusi ma gandesc ca el va avea abia 2 luni, deci cred ca-i prea micut pentru un asemenea voiaj. Oricum, dupa varsta de 6 luni nici nu ma gandesc ca nu ma urc in masina spre o destinatie europeana, la inceput. Mi se pare super in tarile europene ca exista in toaletela publice mese de infasat/schimbat copiii, iar in unele locuri chiar camere speciale pentru alaptat. Uite acum imi amintesc ca in excursia spre Insula Pastelui era cu noi in avion un cuplu de nemti cu un copil de 8 luni...am calatorit impreuna de la Frankfurt pana in Insula, iar acolo i-am intalnt de cateva ori cu copilul in brate si cu biberonul la purtator, facand turism. Deci orice e posibil.

Ma bucur ca ti-a placut povestea mea. M-am hotarat s-o scriu pentru ca nu era nimeni pe forum, eu intram destul de des si nu erau postari noi, si uite-asa am zis ca macar daca mai e cineva in situatia mea, care intra si n-are ce sa citeasca, sa aiba cu ce sa-si umple timpul.

Lili in sapt 37 cu

Lili in sapt 37 cu

Mergi la inceput

Heheeee, cine zice ca nu-i bun globul meu? Uite ca pe Lexi, Katia si Sofimic le-a nimerit.

Hai fetelor, hai bebelusii! Katia, Tasia, Sofimic, Nicol, Loreema Se anunta azi o productie record, mai ceva ca pe 29 august. Am remarcat inca un cuplu care face azi pereche: basarabencele noastre Katia si Tasia. Ce coincidenta!

Lili in sapt 37 cu

Mergi la inceput

Alessia, daca te hotarasti sa pleci la vara in Insula n-o sa regreti deloc, e minunat!

Lili in sapt 37 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

"Frumusetea mica" din album e a noastra. Ne cerem scuze ca am uitat sa ne semnam...dar chiar cand trebuia sa o facem si pe asta a inceput soneria...Rebeca... sa planga. Acum ne-am semnat. Ne bucuram ca va place de noi. Pupici voua

Lakioana mami lui Rebecca Riana (16.09.2006)

Minunea noastra iubita-Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna fetelor!

LA MULTI ANI INNI!!!!!! Multa sanatate si fericire alaturi de sotul tau si de printesa mica!

fetelor care nasc azi!!!!

Eu intru cam pe apucate ...e destul de dificil cu 2 pitici....dar e frumos!Si n-as mai vrea nicicum sa fie altfel!
Deja ne-am indragostit iremediabil si de piticul cel mic....si murim de dragul lui Alesio cand il vedem cum il pupa si-l mangaie pe fratiorul lui....sunt atat de scumpi!

Nicolas e cumintel, papa si doarme(sper sa-i tina
Dumnezeu "naravul"), plange doar cand face kk.....e un scump mic!

Eu sunt relativ ok....ma dor toate de parca-s batuta, dar cel mai tare ma necajesc sanii.....am impresia ca papa putin Nicolas....dar de fapt am eu prea mult lapte....
L-am cantarit azi si la numai 3 zile de la externare a pus pe el 300 gr(!!!!!).....
Si de ieri suntem baietei mari: a cazut bontul ombilical!!!!!

O sa punem si noi poze in albumul comun....cand apucam!

Pupici!

Ioana de Nicolas (17.09.2006)& Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio&Nicolas
Poze Yahoo
Povestea nasterii lui Alesio

Mergi la inceput