Mamici de sept-oct 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 6
alessia80 spune:
Hai SANDRA, ca esti frumoasa! Chiar si cu moaca aia Oricum astept sa-ti vad fata toata numai un zambet cand vei avea ingerasul in brate! Hai ca mai ai putin
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
poze
alessia80 spune:
LULLABAY- sa va traiasca, e asa de dulce! SI mai ales mancacios
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
poze
alinamoro spune:
Buna fetelor!
Inni, La multi ani fericiti!
Lili, mi-a placut si mie foarte mult cum ai povestit despre excursia ta in Insula Pastelui. Aseara eram curioasa sa aflu mai multe si am caut cu Google poze.
Ramomar, Adelina nu bea ceai, am incercat sa-i dau cand avea colici, dar nu vrea biberonul in gura, isi face greata.
Lexi, bine ai revenit! da' ce repede poti sa stai in fund! Asa cum a zis si Inni, nu te da batuta, incearca sa alaptezi.Cum adica ti-a spus pediatra sa-ti iei gandul de la alpatat??
Tasia,Katia, facem galerie!
Amarantina, si noi la fel,kk de 3 ori pe zi.
De Nicole si Sofimic nu stiti nimic, oare au nascut?
Lullabay, sa va traiasca puiutul!
Alina cu Adelina (31.08.2006) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2
eloise spune:
La ora 16:14 (a se retzine!!!) primesc mesaj de la TASIA:
"Nu am dilatatie suficienta, bebe este incapatanat, ma gandesc la voi toate, deja imi lipsiti"
La 17:12 primesc din nou mesaj:
"Am nascut la 17:00, vin mai tarziu cu detalii, am nascut foarte usor si repede, am impins de 3 ori si gata"
FELICITARI TASIA
Eloise 36+ cu
EU
Virsta bebe
itzy-bitzy spune:
Heeee primul bebe de pe ziua de azi isi facu aparitia.... si ce repede a nascut...super. Vreau si eu asaaaa!!!!!!
Felicitari Tasia sa va traiasca baietelul si sa va bucurati de el!!!
Eloise sa o intrebi daca vb cu ea daca i-a mai facut ceva pt declansare...desi nu cred daca i se rupsesera membranele...
Microbu ff dragute lucrusoarele. Dar hainutele pt botez nu se cumpara de catre nasi? sau ai vrut tu asa ca erau prea frumusele? Setul acela cu marsupiu, salteluta ...pernuta ...genta cat a fost? si de la ce firma e?
Mini nici o pb...
Eu sunt fericita ca maine dimi vine mobila in sfarsittttttt!! Deci putem naste joi he he he...stia bebelina ce stia...vrea confort nu oricum...
Pupici
Itzy-Bitzy
40 cu Ana-Maria
POZE
sheryll spune:
Buna !
Nu am mai intrat cam de mult dar sunt foarte ocupata in ultimul timp, de fapt de cand mi s-a intors sotul acasa.
Felicitari la toate mamicile care au nascut si sa fie sanatosi puiutii vostri .
Nastere usoara pt fetele care nasc azi !
Eu am dureri de burta jos de vreo 2 saptamani si contractii dureroase , bebe se misca foarte mult dar m-am obisnuit si sunt convinsa ca mai am cel putin 2 sapt cu toate ca eu sunt foarte nerabdatoare si vreau sa nasc mai repede . Am cumparat si eu sambata patut, masa de infasat + comoda pt hainute , lenjerie , biberoane , hainute. Incet incet termin si eu bagajul pentru spital .
sheryll 35+ cu bianca
Cecilia C spune:
Inni, La Multi Ani fericiti, sanatosi, sa fii iubita, fericita , asa ai parte de multe multe bucurii si tot ceea ce iti doresti sa ti se implineasca
Tasia, felicitari, sa ai parte de un bebe cuminte, mancacios si somnoros
Katia, Nicole, Sofimic, va doresc nasteri usoare si bebei sanatosi
Pufy, iti doresc recuperare rapida, sa nu te mai doara nimic si sa fiti fericiti.
Noi suntem bine, plangem si noi cand facem kk, ne mai doare burtica cate-un pic dar mai tot timpul dormim si papam.
Sa stii Pufy ca si mie mi se pare ca mananca fff putin, dar Ada mananca ziua cam la o ora jumate iar noaptea cam la 2 ore
Nu stiu voi mamicile cum sunteti dar eu as manca intr-una dulciuri, mai ales prajituri de orice fel…asa am fost si cu Alexia…n-am poftit in timpul sarcinii dar poftesc acuma, ha ha
Lullabay, sa va traisca piticul scump si dulce
Cata_adr sa-ti traiasca puiutul, sa fie sanatos si mancacios si bine a-ti venit acasa, e un scump si un dragut
Nastere usoara fetelor care urmati si mai intru sa vad ce mai faceti si o sa pun zilele urmatoare niste pozitze noi.
Pupici pe burtici....deja eu am nostalgia burticii..mi se pare ca asa de repede au trecut cele 9 luni ca parca nici n-am fost gravida.
Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
Cecilia C spune:
Inni, La Multi Ani fericiti, sanatosi, sa fii iubita, fericita , asa ai parte de multe multe bucurii si tot ceea ce iti doresti sa ti se implineasca
, felicitari, sa ai parte de un bebe cuminte, mancacios si somnoros
Katia, Nicole, sofimic, va doresc nasteri usoare si bebei sanatosi
Pufy, iti doresc recuperare rapida, sa nu te mai doara nimic si sa fiti fericiti.
Noi suntem bine, plangem si noi cand facem kk, ne mai doare burtica cate-un pic dar mai tot timpul dormim si papam.
Sa stii Pufy ca si mie mi se pare ca mananca fff putin, dar Ada mananca ziua cam la o ora jumate iar noaptea cam la 2 ore
Nu stiu voi mamicile cum sunteti dar eu as manca intr-una dulciuri, mai ales prajituri de orice fel…asa am fost si cu Alexia…n-am poftit in timpul sarcinii dar poftesc acuma, ha ha
Lullabay,Cata sa va traisca piticii scumpi si dulci
Nasteri usoare in continuare fetelor si sa vina bebeii repede si fara dureri prea mari.
EU am deja nostalgia burticii, mi se pare ca au trecut cele 9 luni asa de repede ca parca nici n-am fost gravida.
Pupici la toate si o sa mai punem si noi zilele urmatoare pozitze noi.
Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
adameasca spune:
TAsia, felicitari!!!! Mama, ce repede ai nascut!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)