Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (84)
Raspunsuri - Pagina 28
tania-z spune:
Dordia stai linistita, eu ii masor temperatura de 2 ori consecutiv in fundic, pt ca termometrul da rateuri. Asta dupa ce mi-a aratat odata 41.2 si daca eram panicoasa puteam sa lesin, dar i-am mai luat-o o data si era 37.5. Draq stie ce e si cu termometrele astea digitale!
referitor la reclame: si stefan e mare fan reclama cu sosetele de la Orange si aia cu albinele-experti de la Prigat. Se vede ca mama-sa lucreaza in domeniu ![]()
Noki sa-ti traiasca sotiorul si sa se bucure de voi! 
Iar editez: stiu ca nu doream premergator dar acum vreau musai sa imprumut unul (am gasit pe cineva) ca nu mai fac fata. Nu-l pot plimba prin casa cat vrea el de mult! Voi cand spuneti ca "alearga" prin casa, va referiti in picioare sau in patru labe?
Tania & BB Stefan (17.12.2005) Nazdravan
roxisialexia spune:
hello hello!
Sanatate multa pentru toti bebeii cu mucisori.
anda, eu zic sa suni totusi doctorul sa vezi ce zice, si eu incerc totul fara medicamente dar daca se ingroasa gluma apelez la el( acum depinde de simptome).
noki, la multi ani fericiti sotului alaturi de fetele lui frumoase!
Drum bun si vreme mai buna! De ce vrei tocmai acum sa probezi scaunul, nu mai incape in scioca?( ma gandesc ca e si drumul lung si trebuie sa stea mult in ea.)
gandacel, ce mai faci, ce mai face bogdanel?
V-ati mutat?
ioana, eu curat cu solutie de la am way( asta pentru ca am in casa) cand se termina trec si eu pe pronto.
ile, nu-i problema...numa sa nu ma uitati tocmai atunci ![]()
tot noki, mult rau de tot costa petrecere, eu ori visam ori eram pe alta planeta.Ma iei si pe mine la spart banca aia?![]()
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
dordia2000 spune:
Tania felicitari si sa aveti o casnicie fericita!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
ioana_77 spune:
Tania, felicitari si la muulti ani fericiti in continuare!!!
A iesit chestia aia plasticoasa si lipicioasa inghitita de Stefanel?
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
migabo spune:
Buna dimineata pe la pranz!
Eu sunt la servici acum asa ca imi iau o pauza de DC![]()
Multumesc pentru primirea calduroasa.
Mai fetelor, ce curaj pe voi sa-i schimbati de pampersi in somn! Eu nu indraznesc sa o misc prea mult cand doarme, ca imediat se ridica cu fundul in sus, in patru labute(a se citi: se trezeste)

Noki Lara, La multi ani sotului tau, sa fie rasfatat de cele 2 fete pe care le are.
De caudou am citit, dar nu ne-ai spus unde sarbatoriti evenimentul.
Miss sifidutza ar fi si ea dolofanutza daca ar dormi si ar manca mia bine. Dar cum e argintul viu, nu se pune nici prea multa carne pe ea.
ioana 77 esti o fericita!
la mai multe nopti cu somn de minim 10 ore fara intrerupere. Tuturor bebelacilor insomniaci!!!![]()
meems te inteleg perfect. la noi sunt multe seri ca cea pe care ai descris-o. Bianca nu se indura sa se culce, vrea sa profite de prezenta noastra, sa se joace cu noi.
joy04 off, noptile astea albe.... speram sa se mai rareasca... spre binele tuturor (si al nostru dar si al lor

)
Si noi avem probleme cu somnul de noapte, ca de zi nu mai vorbesc. 
Bianca adorme seara la san (inca mai suge tzatza), iar peste zi, in brate plimbata prin casa. Pana pe la 5 luni nu se trezea in intervalul 9.30 seara - 6 dimineata, dar cum au inceput dintii, cum a uitat de acest program minunat.
Am incercat mai multe metode povestite aici de voi (program somn, nu a mers; fara papa noaptea, nu a mers; fara mami noaptea, nici gand). Precizez ca Bianca a dormit din prima zi acasa in camera ei in patutul ei. Am inceput sa-i dau sirop CALMA BABY de la ErbaVita, cateva nopti a fost mai bine, dar apoi a reinceput calvarul
Acum sunt hotarata sa ii dau si Vitamina B complex sirop. Eu suspectez ca ii mai ies ceva dintisori (avem deja 4 buc: doi sus si doi jos)
Ce credeti pot sa-i dau seara inainte de culcare si sirop Calma baby si Vitamina B complex sau sa nu le amestec? Sa ii dau si Nurofen sirop tot atunci? parca sunt cam multe. Voi ce ziceti???

Revin ca deja am facut o mare placintaaaa...
Pofta buna:)
Mihaela si Bianca (06.12.2005)
roxisialexia spune:
Tania, multi ani inainte plini de bucurii si sanatate.
Am vazut pozele, e scumpic foc stefan!
Si mi-au placut aparatorile de la patut, am sesizat pentru ca ma doare si pe mine problmea loviturilor la cap(da cu capul de toate laturile patului)
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
tania-z spune:
fetelor, multumesc de urari 
Ioana, chestia aia a inghitit-o Cristian al Mariei_Alexia, Stefan e inca la faza de izbit, cu inghititul stam mai greu, chiar si la mancare
.
Din cate mi-a spus Maria, inca nu s-a eliminat eticheta aia.
Roxi patutul ala de lemn i l-au facut ai mei ca sa aiba unde dormi cand il duc pe acolo. Stii din ce sunt facute aparatorile? Din niste perne de acelea lungi, de sezlong, la care a cusut maica-mea huse. recunosc ca sunt ff practice!
Tania & BB Stefan (17.12.2005) Nazdravan
ioana_77 spune:
Tania, scuze, iar am incurcat oalele. Chiar, l-ai mai dat pe brazda cu mancarea facuta in casa? Pupici la cucuiat![]()
Ma duc sa platesc cablul, cat sta ploaia.
pupici
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by anda77
in primul rand multumesc de sfaturi. ma gandesc sa cumpar karvol, ca vad ca e cel mai raspindit tratament
in al doilea rand, rog o doamna cu net de bun simt:)) sa-mi traga si mie mesajul mai in fata prin quot-are:)) ca innebunesc cand il vad pe pagina 1-2-3...:)))
noki, sa sarbatoritifrumos taticul si bunicul saralinei! Cat costa batista bebelusului? cand te intorci trebuie sa recuperam niste conversatii de mare angajament pe mess:))
tania, desi sunt keops de oboseala, m-ai facut sa rad cu soacra pe forumul soferilor...hi,hi...
roxi, nul sun inca pe dr. ca v-am zis ca e mega-super-relaxat, ala rade de se-ndoaie dk il sun ingrijorata ca nu pot desfunda nasul lui fiu-meu. Imi cunoaste familia si o sa se intrebe dk nu ma duce capul ca sa ma descurc cumva singura sa desfund un nas. Dar lasa ca ma descurc eu:)), cu ajutorul vostru.
noki, tranzitie scoica catre scaun s-a desfasurat dupa cum urmeaza: am cumparat singurul scaun de pe lumea asta care are pozitie si de scoica daca vrei (nu stii cat am cautat), asta pentru ca nu eram de acord sa-l pun cu fata la sensu de drum la 9 kg. si chicco asta se putea pune si cu fata si cu spatele si se si transforma in semiscoica pentru copiii sub 12 kg. Stii ca teoretic n-ai voie cu fata la sensul de drum pana in 12 kg, nu pana in 9, cum vand scaunele unii producatori...
In fine, plecam la munte: bebe cu spatele la sensul de drum, scaunul inclinat la maxim ca sa semene a scoica: urlete peste urlete! de ce? scaunul are inaltator care nu poate fi indepartat, nu mai sta bb ca in scoica, pe fundul banchetei masinii, sta la nivelul geamului. Si la nivelul geamului cu spatele la botul masinii inseamna rau de masina. Boooon. In masina eu nu eram (eram in a doua masina cu 10000 de bagaje, stii ca era cu sejurul poetului de peste o luna la bran), era taica-sau cu bona. Are taica-sau prezenta de spirit sa opreasca, sa intoarca scaunul (dureaza jumatate de ora miscarea, frate, are un sistem de centuri pe dedesubt de te impusti!). pleacam iar! P-orma n-a mai plans, dar a aparut o alta problema: nefiind obisnuit si era si mai micut, ii zbura capul in fata la frane, de bona mai trebuia sa-i mai sprijine barbia din cand in cand. Acum s-a obisnuit, circulam bine cu el, cu fatza la sensul de drum, dar cu scaunul dat pe spate la maxim ca sa ia pozitie de scoica. Altfel, ii cade barbia in piept mereu, dk sta chiar in pozitie de oameni mari. cel putin asa e la maimutoiul meu, poate saralina se tine mai bine. deci cam asta a fost tranzitia la scaunul mare.
madau, felicitari pentru primul dintisor. Acestea fiind zise, noi am ramas ultimul bebelus fara dinti!!!!! Am niste poze msto cu miruna in parcul primaverii:))))), le trimit pe mail? care mail?:))
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Madutza10 spune:
Hello!!!
Scuze ,n-am timp sa citesc din urma !Si noi sintem maraiti ,oboseala mare pe capu' meu ,de citeva nopti se trezeste din ora-n ora ,motivul ne-a iesit primul dintos de sus 

!!!Abia se vede ,nu se simte inca ,sper sa-i iasa repede si celalalt ca nu mai pot ,ma gindeam si eu ca spre un an terminam cu noptile nedormite ,cu maraieli ,etc ...dar nu ,mai avem :((((((((
Vad ca's probleme cu mincarea ...si la noi sint ,de vreo 4 zile papa numai :brocoli,dovlecel,orez ,conopida si morcov crud ,blenderuit cu brinza de vaci si iaurt ,pe altceva nu mai pune gura ,deci combin din astea si mai bag cite un galbenus ,nu s-o satura oare ????
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE DE LA MUNTE