Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (84)
Raspunsuri - Pagina 27
ilenutza spune:
Am vazut acum lista cu bbi.Eu stiam ca pineaple ... daca stiti ce vreau sa spun.E ok sa mai figureze in lista?
Si am vazut si cine mai are 2 copii!Hai ca azi m-am trezit cu juma de cerebel lipsa
ROXI, SCUZE INCA O DATA !LMA ANTICIPAT
H
Ile
si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
anda77 spune:
in primul rand multumesc de sfaturi. ma gandesc sa cumpar karvol, ca vad ca e cel mai raspindit tratament
in al doilea rand, rog o doamna cu net de bun simt:)) sa-mi traga si mie mesajul mai in fata prin quot-are:)) ca innebunesc cand il vad pe pagina 1-2-3...:)))
noki, sa sarbatoritifrumos taticul si bunicul saralinei! Cat costa batista bebelusului? cand te intorci trebuie sa recuperam niste conversatii de mare angajament pe mess:))
tania, desi sunt keops de oboseala, m-ai facut sa rad cu soacra pe forumul soferilor...hi,hi...
roxi, nul sun inca pe dr. ca v-am zis ca e mega-super-relaxat, ala rade de se-ndoaie dk il sun ingrijorata ca nu pot desfunda nasul lui fiu-meu. Imi cunoaste familia si o sa se intrebe dk nu ma duce capul ca sa ma descurc cumva singura sa desfund un nas. Dar lasa ca ma descurc eu:)), cu ajutorul vostru.
noki, tranzitie scoica catre scaun s-a desfasurat dupa cum urmeaza: am cumparat singurul scaun de pe lumea asta care are pozitie si de scoica daca vrei (nu stii cat am cautat), asta pentru ca nu eram de acord sa-l pun cu fata la sensu de drum la 9 kg. si chicco asta se putea pune si cu fata si cu spatele si se si transforma in semiscoica pentru copiii sub 12 kg. Stii ca teoretic n-ai voie cu fata la sensul de drum pana in 12 kg, nu pana in 9, cum vand scaunele unii producatori...
In fine, plecam la munte: bebe cu spatele la sensul de drum, scaunul inclinat la maxim ca sa semene a scoica: urlete peste urlete! de ce? scaunul are inaltator care nu poate fi indepartat, nu mai sta bb ca in scoica, pe fundul banchetei masinii, sta la nivelul geamului. Si la nivelul geamului cu spatele la botul masinii inseamna rau de masina. Boooon. In masina eu nu eram (eram in a doua masina cu 10000 de bagaje, stii ca era cu sejurul poetului de peste o luna la bran), era taica-sau cu bona. Are taica-sau prezenta de spirit sa opreasca, sa intoarca scaunul (dureaza jumatate de ora miscarea, frate, are un sistem de centuri pe dedesubt de te impusti!). pleacam iar! P-orma n-a mai plans, dar a aparut o alta problema: nefiind obisnuit si era si mai micut, ii zbura capul in fata la frane, de bona mai trebuia sa-i mai sprijine barbia din cand in cand. Acum s-a obisnuit, circulam bine cu el, cu fatza la sensul de drum, dar cu scaunul dat pe spate la maxim ca sa ia pozitie de scoica. Altfel, ii cade barbia in piept mereu, dk sta chiar in pozitie de oameni mari. cel putin asa e la maimutoiul meu, poate saralina se tine mai bine. deci cam asta a fost tranzitia la scaunul mare.
madau, felicitari pentru primul dintisor. Acestea fiind zise, noi am ramas ultimul bebelus fara dinti!!!!! Am niste poze msto cu miruna in parcul primaverii:))))), le trimit pe mail? care mail?:))
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Ilenutza cea calatoare
- pai la Bistritza-city mergem ca avem dubla mega aniversare: Adila face 30 de ani, iar socrul face 60!!!! deci cum putem rata asa ceva? plus ca nu am mai fost de la paste, deci de demult rau si strabunicilor le lucesc okii la gandul ca vine buburuza, ca sa-l citez pe socrul meu de nota 10!!!!
O s aplecam de dim dupa bibele lui sarah de la ora 6.45 si o sa face,,,ehh..Dumnezu stie cat. Druml clasic e de 6.5-7-7.5 ore. Data trecuta am facut cate 8-9 maxim. Acuma...habar n-am.

Intrebare: cum s-au comportat plozii la trecerea de la scoica la scaunul de bebeloi???
Ca noi vrem s afacem mutarea la drumul asta. Sarah nu prea se omoara dupa scoica, dar doarme bine in ea. Tot am zis ca o s-o transferam in scaunul mare, dar cu atat treaba + greutatea de montare a alui, nu am reusit. Acuma am emotii sanu se streseze ca la ceva nou sau si mai rau sa nu-l accepte. Ca nici nu vreau sa ma gandesc la varianta de a face 430 km in zbeirete. pai imbatranesc cat intr-un deceniu.![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
anda77 spune:
tania, toata lumea se refera la 4 labe deocamdata.
dordia, am o poza cu stefan, poza care am impresia ca nu a fost descarcata in contul comun. ma insel? cu stefan dormind la intalnire, prim plan
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
ioana_77 spune:
Anca, sa-ti spun cum au inceput spectacolele de pranz la noi. Am venit din concediu, prima zi, miss maraia, credeam io de foame, fac papa si vin cu catronul sub nas. Se uita si incepe sa planga, nene, de parca ii facusem altceva. Ma uit la ea, ii iau castronul, tace. Iar bag castronul sub nas iar urla. Il chem pe George sa vada ca nu ma plang eu ca se isterizeaza degeaba, mai repetam figura de vreo doua ori dupa care ii bag fortat o lingura cu mancare in gura si cum pofta vine mancand, da-i bice, frate, mi-a mancat Maria tot castronul. Ieri, la fel, ii arat castronul, iar incepe plans de mama focului. Na, am lasat-o sa se calmeze si i-am bagat pe gat fortat cateva lingurite, pana a apucat-o chiraiala din nou. Eu sunt in avantaj, ca daca nu-mi mananca de pranz ca lumea, ii dau san si dreg situatia. Asa am facut si ieri si am saturat-o. Dar seara nu a vrut neam sa manance branza cu fructe - pe care am servit-o eu. Tot cu san am impacat-o.
Anda, sanatate la poet!
Intrebare off topic: cum curatati voi parchetul laminat?
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
ilenutza spune:
Am inteles, mergi la socrela!F. bine, asa e frumos![]()
atunci drum bun, vreme buna si calatorie linistitag!![]()
Ti-as spune sa iei si scoica in caz de ceva dar doar daca ai loc in masina!![]()
Ile
si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
ioana_77 spune:
Noki, noi nu am avut scoica si Maria a stat direct in scaun. Daca ai din ala la care nu se regleaza spatarul, nu-i prea interesant, ca nu doarme bine. Noi in drum spre si dinspre mare nu am folosit deloc scaunul, care a stat cuminte in dreapta lui tati. Au fost drumuri de cca 10 ore si am culcat-o pe bancheta din spate, iar eu am stat cu ea.
De regula ii place sa stea in scaun, dar nu doarme ca lumea in el, ori mi-e mila mie de ea cand o vad cu capul spanzurat intr-o parte. Dar trebuie sa o las sa se obisnuiasca. Io zic sa luati scoica, ca-i drumul lung si nu aveti nevoie de experimente.
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Noki_Lara spune:
quote:
sa va bucurati impreuna de momentele frumoase ce va asteapta
Anca- saru mana de urari...ehehe ce m-am distrat..in loc de
la noi va fi o zi de 

si alte emoticoane de stress si nervi intinsi la maxim. Plus ca Adila e plecat la treaba si mi-a zis ca va reveni pe seara traziu de tot, cand isi termina treaba. Data trecuta cand mi-a zis asa a venit la 2.30. sper sa nu se repete situatia. Deci, sarbatorim prin munca.Ioana77- io aspir prima data in toata casa, apoi cu smotrul cu solutie speciala de lemn - de la Pronto spal parchetul iese super, io-s multumita.
EDITEZ: a venit instalatorul si a ajuns si mama. la treaba cu mine. Va pupicesc cu drag. Ne reauzimo-vedem seara. Puuuup
Ilenutza- srau manade urari.

Poze cu Sarah si mami

Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
tania-z spune:
Neatza si de la Sibiu!
Noi sarbatorim azi 4 ani de casnicie si am inceput ziua "minunat"
: cu o cearta cu soacra! Mai bine o trimiteam la forumul francofoniei, sa o injure toti soferii din Bucuresti!
Raportam si noi una bucata copil plangacios si marait! Cel putin, dupa ora 19 nu mai stim ce sa-i facem. ieri am fost la dr., se pare ca un dinte e de vina. Alinush cum ziceau si tu ca masuta de televizor, asa patim si noi! mai ales ca la noi sunt si doua sertare care au magnet pt el. Asa ca ieri a reusit sa-si faca 3 cucuie, unul fix in mijlocul fruntii, intre sprancene. Ia uite ce fatza a facut:. Se si observa pata rosie care s-a transformat in cucui. In rest, curiozitatea ne omoara! ![]()
Anda si noi am avut/avem exact acelasi tip de chestie miscatoate in nas, care nu iese nicicum, in schimb il face pe ptik sa sforaie sau sa respire pe gura. Noi am apelat la 2 remedii:
1. apa clocotita cu musetel pusa intr-un vas in camera, in care am turnat Karvol. O mamica m-a sfatuit sa pun termoplonjonul in apa de musetel sa dea aburi incontinuu, dar mi-a fost teama sa nu adorm si a fiarba ala la greu.
2. O solutie secretolitica pe baza de plante (se numeste Sinupret, am luat-o de la farmacie si se da necompensat). Asta ne-a recomandat-o dr., cate 25 de picaturi de 3 ori pe zi in apa, ceai sau compot.
Multa sanatate!
Tania & BB Stefan (17.12.2005) Nazdravan
dordia2000 spune:
Ce s-a intamplat cu Pineaple??? ca eu nu stiu!!
Se face curatenie in listutza???
Anda sanatate muuulta puiului!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005