Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor stit ce face fi'miu mai nou??? De oriunde s-ar afla cand aude reclame....vine fuga in 4 labutze, se aseaza in fatza TV-ului si se uita. Preferatele lui sunt aia de la Petrom, cea cu piticii si cio gulas la care si danseaza. Ce baiat mare am!!!! Imi creste inima cand il vad.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Acu' fi-miu intinde biscuitele pe covor!!! O minunatie!!!

Miha deci sa inteleg ca urmatorul va fi un ingeras la patrat ca al meu e ingeras dulce. Nu am probleme cu el doar ca imi dau seama ca e incapatzanat rau si...probabil ca mai incolo va tb sa invatz sa ma intzeleg ci el!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Pai stiam si eu ca einca ok 37.2, peste 37.5 sa ma ingrijorez. Dar v-am zis ca fosaie de cand am venit de la mare si mi-e sa nu o ia raceala de-a binelea. I-am dat si juma de filoa de oscillo , preventiv, ca vad ca nu o mai scot la capat cu nasul.

Oricum, a bobinat 200 gr de iaurt facut de mine cu doua piersicute din astea de toamna. A mai luat careva? Sunt o minune, f colorate si parfumate. Io insisit cat pot sa-i mai dau fructe autohtone si de sezon, ca la iarna ne umflam cu mere, porto si banane.

I-am pus la fiert pt pranz o rosie si un gogo umplut cu morocov, ceapa, patrunjel, orez, oleaca de miez de paine si un galbenus. Fierb in suc de rosii, parca vad ca servesc io o masa vegetariana la pranz.

Noi mergem maine la pediatra, sa ne vada, ca ma tras chiulul luna trecuta. Dar vroiam sa va intreb, papanasii cand ii faceti puneti si zahar? Eu nu am folosit deloc zahar, sare, de vegeta sa nu aud.
Am sa intreb daca ii pot face gris cu lapte si orez cu lapte normal, ca noi nu consumam din ala praf.

Miha, bine ca ne-ai mai scris, io ma gandesc la o gramada de fete, dar de lene nu aduc vorba.

De ex, mai stiti ceva de Bubumara sau Leea?
Corapino e in concediu?

Madau, sa traiasca dintosul! Sa creasca mare si frumos, el si fratii lui!!! Ce bine ca e pe trecute raceala. Chiar ii spunea lui George aseara ca mi-e groaza de o raceala adevarata la Maria, dupa cum povestiti voi ca va treziti noaptea sa-i aspirati; oau, sper sa nu aflu prea devreme cum e.

Cami, vroiam sa te intreb, ca am pierdut firul povestii la un moment dat. Cu piscaturile alea de la floricica fetei cum s-a rezolvat pana la urma?

Tre' sa dau cu aspiratorul si mi-o leneeee.

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Fetelor dragi, multumesc din partea lui Adila pentru urarile de LMA! La fel va doresc si voua si sotiorilor vostri dragi!

Sa va zis poveste de ieri, ca am uitat: ii las io Lui sarah cat timp ii tai unghiile cutia de la cercelusi care-i place enorm, ca sa-mi pot face treaba, ca era vb de cele de la picioare, deci dezastru...Dar uit de ea prin camera. peste vreou jumate de ora, ma intors la e ain camera de unde sarah migrase demult si ce vad: cutia desfacuta, cercelusii ioc - e vorba de inca o pereche primita de la cealalat nasa, matusa ei - si da-i si cauta...de disperasem..cerceii ioc, evident. Pana la urma zaresc unul ascuns sub dulap si pe celalalt...la Sarh in guritza!
Il pastra bine de tot, vorba lui Adila: nici la banca elvetiana nu era mai in sigurantza. e dret ca m-am cam mirat io ca-i cam liniste...normal, ca ea statea frmusel cu guritza inchisa bine-bine, nu cumva sa-l scape. Doamne, bine ca nu l-a inghitit.

Acuma imi face ordine in portofel, placerea ei nr. 1. Numara banii.

Anda77- ooofff...nopti nedormite de la as infundat am avut si noi vreo 3 in total. Baga Karvol pe perna noaptea - e o fiola care se pune pe o batsita si o pui langa patul plodului si baga la greu ser fizilogic sau spray de-ala cu apa de mare. Si daca vrei, cumpara-ti Batista bebelusului, la noi a fost super ok si a avut efect. Io i-am pus s virocil in nas, cica o pic in fiecare nasa, de fapt ma multe, ca nu iese exact.Sanatate multa poetului!

Miha- si noi stim de "nu e voie" si ascultam, mai putin la faza de papat papuci, care daca incepe si o gasesc cu ei in gura pot sa zic pana ragusesc, ca tentatia de ros e prea mare. deh, ea si catelusii..
PS - deunde soro sa-ti trimitem soare? ce, crezi ca noi avem asa ceva in dotare? As vrea io....

Temperatura io nu i-o iau, decat cand e bolnava. daca mi se pare mie calda, il intreb si pe Adila care e genul lasa-ma sa te las si se rezolva, ca ma calmeaza. dar asa...de curiozitate, never-ever. de ce sa chinuiesc copilul inutil? dar cand i-o iau o iau cu de-ala normal, ca de-ala am. Nu stiu daca mai sta, ca sunt luni bune de cand nu am mai incercat.

Madau- yuuuu=piii, missa are dintos! Sa va traiasca necariat, vorba aia! Halal urare...

Cam asta e...io astept instalatorul..calorifere nu am inca...poate montez doar robinetii de oprire..sa vedem.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Brado daca te ajuta cu ceva la cercetare....la mine mesajele apar cum trebuie..

Tracing route to www.desprecopii.com [213.189.20.19] over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms 89.165.136.100
2 1 ms 1 ms * 89.165.149.249
3 1 ms <1 ms <1 ms border-extern.hertza.ro [193.239.144.254]
4 1 ms 1 ms 1 ms ro-buh01a-rc1-v738.astralnet.ro [83.103.173.27]
5 1 ms 1 ms 1 ms ro-buh01a-ra1-10ge-0-1-0.aorta.net [213.46.170.5]
6 28 ms 28 ms 28 ms de-fra01a-rd1-pos-5-0.aorta.net [213.46.160.73]
7 35 ms 35 ms 35 ms nl-ams05a0-rd1-pos-2-0.aorta.net [213.46.160.19]
8 36 ms 36 ms 36 ms 213.46.183.81
9 39 ms 36 ms 36 ms 213.46.183.162
10 36 ms 36 ms 38 ms 10ge-6-1.e600-2.ams5.true.nl [87.233.192.13]
11 36 ms 36 ms 37 ms 10ge-6-0.e600-1.ams5.true.nl [87.233.192.1]
12 36 ms 36 ms 36 ms g14w-ams-true.reasonnet.com [213.239.156.182]
13 36 ms 36 ms 36 ms www.desprecopii.com [213.189.20.19]

Trace complete.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Neata pe ploaie!

Multumesc fetelor care mi-au raspuns, Gandacel si Joy, scuzati-ma daca am sarit pe cineva

LMA pt Adila si bbii care azi implinesc neshte luni si constat ca de azi intr-o luna deschidem sezonul sarbatorilor de 1 an!Ce repede a trecut timpul!

Cand Vic a avut mucii naspa in gat nu dormea ziua pentru ca nu putea respira.Deoarece era beat de nesomn l-am tinut in brate mai la verticala sa doarma ( ca o mama buna ce sunt) si dormea cam 2 ore ca era frant!

Revin

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

quote:
Originally posted by anda77

buna dimineata la cine este buna, ca la noi nu e.
Io am dormit 2 ore deoarece copilul respira doar pe gura. Si l-am pazit toata noaptea ca pe drobul de sare, ca n-aveam ce sa-i fac si nici nu puteam dormi de ingrijorare. Daca nu l-am sprayat cu marimer si l-am pompat de nu mai stiu cate ori. Nimic, are ceva intre nas si gat si nu iese. Sta ca pestele asa incontinuu, cu guritza deschisa. Alte simptome de raceala n-are, am bagat la portocala ieri in el... Mai bag si azi. Cum desfund io acest copil? Ziceati de karvol, ce-i ala? e bun la nasuri infundate cu "ceva" gros, adik nu-i curge, e beton asa, nu intra aer prin el
Ma scuzati dk sunt haotica in exprimare, sunt beata de somn.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ilenutza- sezonul il deschidem de an intr-o luna fara o saptamana, ca atuncea e prima aniversare, cea a Alexiei.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancatrana spune:

neata din nou
joy, ioana credeam ca sunt singura cu probl la papa. dar dc nu e asa, m-am mai linistit. ioana, ce faci cand nu vrea sa manance la pranz (plange.......) ii dai altceva sau o lasi asa, nemancata?
noki, la multi ani pt adila, sa fiti sanatosi si sa va bucurati impreuna de momentele frumoase ce va asteapta . in ce priveste caloriferele, eu iti pun o pila sa nu se intample nimik
diana, o sa incerc sa sar peste masa de fructe de la 10, mai ales ca de 2 zile nu o mai mananca si o sa-i combin fructele la masa de la 17. de bine ce ziceam ca sar fructele de la 10, la 9.30 a vrut numai o linguritza, e ora 10 30 si matza mea miauna de foame. i-am dat 2 biscuiti sa-i rontzaie si sa-si mai puna pofta-n cui. poate ca asa o sa-i fie foame la pranz cand o sa-i dau spanac si poate o sa-l si manance.ce cantitati mananca puiul tau Stefan ?
cata, felicitari pt bbtza Bianca. e super ca poate face toate lucrurile alea, Carla nici macar nu merge de-a busilea, abia de 2 zile din cand in cand reuseste sa se ridice singura din culcat in sezut, de ridicat din sezut in picioare sau de coborat din pat sg nici nu poate fi vorba deocamdata. sper ca in curand ne vom lauda si noi cu asa ceva. de batut din palme bate
alina. sanatate multa, poate e ceva trecator, nu o raceala in toata regula. ai grija de tine si de missa
mihaela, bine ai venit
si in buc e o vreme de facut copii sau de numarat banii....
zici ca vine iarna direct

Anka & Carla (12 nov 05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Gandacel , in afara de Cristina si lavi cine mai are 2 copii?

Noki- nu am fost pe faza: ce cautati la Bistrita pe vremea asta?Mergeti cu masina?cat faceti pana acolo?( daca nu sunt indiscreta)

Scuze cu sarbatoarea de 1 an!Moama, si mai repede!!!

Noki ms ca m-ai luminat!
Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput