Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

tania, da de dintosi mari are STEFANEL....
papa mancarica sau tot simandicos ca unii si ca altii de pe aici???
(printre care si al meu, of course)

si al meu copil e fan anumite reclame, aia cu prigatul cu pepsi (aia cu sorasa stoarsa), mai nou cu sosetele de la orange, de la citroen jungle...mai multe.
rade de nu se poate, cel putin la aia cu pepsi...chiuie.
si am mai zis, pe animal planet la monkey business si la meerkat moments.(nu la toate, ca-s vreo 3, doar la una dintre ele)

ANDA eu cand zic ca alearga..de fapt misuna in 4 labute.
in picioare vad ca face pasi inainte si inapoi singurel cand se ridica si se tine de una alta.
cu KARVOL-ul eu zic sa nu-i pui daca are nasucu uscat. ca-l usuca simai rau.
baga l agreu marimer, ser fizio, sterimar sau ce alte alea mai ai.
VIBROCIL-ul desfunda dar cred ca si usuca in acelasi timp.
uite doarme piticu si nu pot intra in camera sa iau prospectul( din cauza de usi scartiitoare)

MIGABO dar nurofen de ce-i dai??
cand este marait, ii mai bag si eu cate 2.5-3 ml panadol, asta daca este de la dinti si nu maraiala de nesomn.
si calmababy ci vitaminaB nu creed sa aibe ceva.
dar poti citi pe prospect, sa intrebi farmacista sau vezi ce-ti mai zic fetele de pe aici.

NOKI daca ti-e frica de calorifere de ce nu pui robineti si le inchizi.
cel mai safe asa ar fi.
stai linistita ca nu curge ceva pe undeva.
si cand veniti daca dau astia drumu la caldura, dai si tu drumu incet incet la ele, sa nu bufneasca.
noi asa am facut de fiecare data cand am mesterit la ele.

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anda77

tania, toata lumea se refera la 4 labe deocamdata.

dordia, am o poza cu stefan, poza care am impresia ca nu a fost descarcata in contul comun. ma insel? cu stefan dormind la intalnire, prim plan

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

joy, am cumparat karvolul, acuma sa nu-l mai pun diseara? pai nu face fata marimerul ala telenovela! io credeam ca-i destupa narile, dar zici tu ca destupa prin uscarea -evaporarea:)) mucilor lichizi la copiii care nu pot respira de la muci prea multi? ca al meu are uscat si blocat nasul, e sub forma asta.
dar tania parca zicea ca a mers cu karvol si era blocat, ca la nichita, traseul...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Hello fete,

Din cauza francofoniei bugetarii-s liberi => gradi inchisa => Silvia acasa de ieri pana luni.

De mult nu v-am mai zis ce face Nati: se ia de mana cu Sarahlino sa concureze pt titlul de manechina grupului. La un moment dat in timpul mesei nu mai are chef. Cand cu diareea n-a mancat mai nimic - nu voia papa de regim, mai ales de pranz, asa ca azi facand ea 11 luni am cantarit-o si m-am deprimat rau de tot cat a scazut in greutate, vreo 300 de grame fata de cantarul precedent, in conditiile in care deja parca mananca mai bine. Asa ca nu mai dau nici o data pt nici un tabel ca ma deprim rau de tot

Tania la multi ani fericiti inainte!!!
Noki sa-ti traiasca Adila! Si sa-l mai modelezi pe ici pe colo, mai ales in ce priveste baby-sitting-ul , desi la cifra asta rotunda.. cam greu! Asa ca sa-l iubesti ca atare!

ilenuta ce s-a intamplat cu pineapple, ca nici eu nu stiu?

Multa sanatate muciosilor si pofta mofturosilor!!!

Hai sa mai citesc din urma..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

salutare si de la noi!

mai fetelor, ati scris la greu...imi oboseste rau neuronul meu cel mic si atrofiat de sedere acasa incercand sa tin minte ce vriam sa raspund...

Sacul de dormit a costat fabuloasa suma de 280.000 lei vechi, deja s-a obisnuit cu el, doarme ca boierul!
Joy, cum merge cu B-urile? eu i le dau cu putin suc de portocale, seara cam cu 1/2 h inainte de masa.

La noi trecerea scoica-scaun s-a facut instant si fara maraiala, normal, ala e mai sus, vede si el traseul mai bine.

Wow, dintosi noi la orizont! Felicitari posesorilor! Imediat apare si al doilea!

Ups, a venit domnul sot si se uita urat, cica are de lucru, revin pe seara!

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
Razvan la mare

Mergi la inceput

Buluci cu mancarea gatita si congelata nu stiu ce sa zic. Adica e OK daca e consumata imediat dupa decongelare. Dar clar ce e gatit pe loc sau max 24h la frigider e mai bun.

Ina mie semnele mi-au aparut cam de la 6 saptamani incolo.

Gandacel as prefera sa n-o mai invat cu cana cu cioc pt ca dupa aia va trebui sa o dezvat.

Bic multam pt link-ul cu inghetarea. Ce am retinut de acolo: pentru congelarea legumelor e bine sa le oparesti inainte ca sa dezactivezi enzimele. Altfel le ataca/modifica. Chiar nu stiam de ce exista obiceiul asta al oparirii si nu-l respectam. De acum incolo o sa.

madau vad ca o intrebai pe Feli de bronsiolita. Sa-ti raspund si eu. La bronsio tusea era suierata, absolut anormala si de speriat, imposibil sa n-o recunosti. I-a trecut cu bronhodilatatoare dar fara antibiotic pt ca era de origine virala si nu s-a suprainfectat. In afara de infectie bacteriana, antibioticele n-au nici un efect. Bun.
Acum citesc si rasp Feliciei. Da, si la Nati primul simptom a fost raguseala.
Citit si epilogul: augmentin, direct???

anda multumesc de raspunsul cu ziua de nastere mi-ai dat un bun motiv sa organizaz o singura chestie, pe 28. Plus ca pica si sambata.
La noi va fi sigur acasa: nasa, 2-3 prieteni apropiati (perechi adica) + tata... bunicii de la Alba nu vor veni, nici sora-mea de la TM, nici sora sotului de la TgM asa ca fiind sub 10 pesoane nu are sens sa ma complic cu restaurant.

Cu petrecerile in cadru organizat pt copii si mie mi se pare mult 7 mil. Asa ca de ziua Silviei o sa fac la McD pentru colegii ei, macar cu 2-3 milioane ai rezolvat. Ca oricum fac si acasa pt prietenii nostri, si duc si la gradi tort + una alta, asa ca imi iese destul per total.

Ioana radiografia la dinti n-are nici o treaba cu mai ales daca ti-a pus sort de plumb. Oricum, la varsta asta, daca e ceva, embrionul se elimina singur. Asa ca stay calm. Bine, odata ce-i sarcina diagnosticata nu mai faci radiografie, dar asa e si cu unele medicamente: daca stii ca esti gravi nu le mai iei, dar daca le-ai luat si nu stiai nu e motiv sa intrerupi.

Gata, las cititul si raspunsul ca ma duc la treaba.

Mergi la inceput

ANDA da, eu asa zic ca KARVOLUL usuca, dar si desfunda.
pe VIBROCIL scrie asa: decongestiv, antialergic. pt sinuzite, rinite.

acum sa zica si fetele cu experienta, la noi nu a fost decat de 2 ori cu mucisori din astia fluizi...

ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Ina multa, de intrebare, e f bine Silvia la gradi, e al doilea an deja, are cateva prietene de care imi zicea ca ii era dor in vacanta... Pe Laurentiu vad ca l-au mutat la alta grupa [:-(] dar vad ca nu sufera Silvia prea mult [;-)]

Dar din pacate in a doua zi de gradi au inceput mucii. Pe care nu i-am mai vazut de cand s-a dat vacanta.

Noki atenta ca totdeauna, multumim de urare!!!

Anda intai incearca cu Marimer + Karvol; Vibrocilul e "mai medicament" decat astea 2. Daca nu tine, treci la V.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Ioana, multumesc de intrebare, sa stii ca "parca" i-a trecut! Mai sunt niste bubitze mai mici insa par sa treaca!

Tania, multi ani inainte fericiti !

Felicitari tuturor posesorilor de dintzi noi! La mai multi!

Aaaaa, fetelor, azi (adica acum juma' de ora) mi-a veit CM ! Gata, m-am linistit !

Camy & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Scutec nou!

Mergi la inceput