Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

felicia, romtelecom-click net expres, 512 viteza, dar nu cred ca asta mai conteaza:))

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

si la meems e decalat

mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

felicia, am executat indicatiile.
ce sa-ti spun din ce a aparut, ca nu inteleg nimic...

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Melkule presupun ca turta e pe acelasi plan cu motul. Daca vrei sa afli SIGUR pune intrebarea pe site-ul schitului Darvari. Acolo iti va raspunde chiar un preot.
Ai citit ce am scris eu de TCM Virtutii? Daca afli unde s-a mutat, da-mi de stire.

Anda + maria_alexia (adica inaintasele ) ce fel de net folositi? Ca i-a venit lui Doru o idee. Se pare ca nerezolvarea problemei i-a starnit orgoliul de calculatorist
Madau bine ca nu are nimic la plamani, e f.important. Aveti grija cu tusea aceea pacatoasa.
Of, chiar Augmentin, cel mai tare antibiotic din farmacie? Chiar trebuie?
Madutza si voi? Multa sanatate!

Prea multi bebei bolnaviori, nu a fost niciodata asa in grupul nostru Oare de ce?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

Felicia, n-am citit, dar am trecut cu masina pe acolo zilele astea si parca mi s-a parut si mie ca nu mai e. Nu stiu unde s-a mutat, da' nasol ca asa chiar ca nu stiu cand intru intr-un TCM. Era cel mai aproape. O idee cu schitul Darvari. Ia sa vedem ce zic preotii!

melku & Daria Virginia (2 nov 2005)
Pentru cine vrea sa ne vada la 9 luni ca mai departe nu mai stiu sa pun poze pe yahoo-ul asta nou
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

anda ce fel de legatura de net - dial-up, prin RDS... Incearca Doru sa vada pe ce servere merge informatia.
Daca vreti sa incercati singure: din butonul de Start al windowsului dati "Run..." meniul din dreapta. In fereastra ce apare scrieti "cmd" si va aparea o fereastra de Dos (scuze, dar cunoscatorii stiu de ce). Acolo dati comanda "tracert www.desprecopii.com". Va rula un fel de programel. Notati serverele prin care trece (sa vedem daca urmeaza aceeasi cale). Vad ca tie si Mariei-Alexia va apar decalate, asa ca s-ar putea sa treceti prin aceleasi servere

In cazul meu, trece prin 5 servere de RDS si cateva Flagtel.

PS: ce m-as amuza sa gasim noi hiba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Addya, am luat si eu sirop vitamina B complex (Eipico) - de azi incepem! Cu Dumnezeu inainte !

Madau, sanatate muta Mirunicii! Sa scapati repede de probleme! Tinem pumnii!
Meems, sanatate si Riannei! Am inteles ca e mai bine.

Bileana, bine ai venit!
Ioana, iti tinem pumnii! Si eu zic sa nu-ti faci probleme!

Camy & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

buna seara,

dar greu se mai se citeste...

din cate am vazut sunt probleme numai la scutecul asta , poate daca cineva il schimba ....

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE

« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

brado, cum scriu toata polologhia aia, ca nu merge cu copy si paste. doar n-oi scrie-o de mana...
trec prin 9 servere. primele 4 sunt doar cu numere, nicio litera, al cincilea e din frankfurt, al saselea e doar cu numere, al saptelea nu stiu de unde este ca apare si nl si de in denumire, conteaza asta?:))(59ms 61ms 61ms ams-e4.AMS.NL.net DTAG.DE [62.154.15.2], al optulea este G11E-ams-dtag.reasonnet.com [numere:))], iar ultimul este desprecopii.

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brado73 spune:

Am hranit soarecu' turbulent, si vin sa ma explic...

Anda, e doar o teorie de-a mea cu mesajele... Vad ca nu se intampla la foarte multe persoane, si ma gandesc ca e posibil sa nu fie nici o problema la serverul DC, ci la unul dinaintea lui. Mesajele pana sa ajunga pe forum trec prin mai multe noduri, noduri pe care le afli cu comanda de mai sus. De exemplu, la noi, avand RDSul ca ISP ruta e urmatoarea:

C:\Documents and Settings\Doru>tracert www.desprecopii.com

Tracing route to www.desprecopii.com [213.189.20.19]
over a maximum of 30 hops:

1 8 ms 7 ms 7 ms 82-76-156-1.rdsnet.ro [82.76.156.1]
2 8 ms 10 ms 6 ms 82-76-245-217.rdsnet.ro [82.76.245.217]
3 8 ms 7 ms 7 ms qr15.bucuresti.rdsnet.ro [194.102.81.161]
4 9 ms 7 ms 8 ms bb01.bucuresti.rdsnet.ro [194.102.81.1]
5 * * 39 ms 213-154-124-61.rdsnet.ro [213.154.124.61]
6 38 ms 40 ms * xr01.frankfurt.rdsnet.ro [193.231.252.54]
7 40 ms 42 ms 40 ms peer1.fra1.flagtel.com [80.81.192.64]
8 57 ms 56 ms 55 ms so-0-1-0.0.cjr02.ldn001.flagtel.com [62.216.128.45]
9 62 ms 77 ms 62 ms so-1-3-0.0.ejr01.ams001.flagtel.com [62.216.128.186]
10 64 ms 64 ms 62 ms 80.77.0.254
11 62 ms 63 ms 63 ms www.desprecopii.com [213.189.20.19]

Trace complete.

Dupa cum vezi, mesajul meu trece prin 10 noduri pana ajunge la DC. Ideea era daca la persoanele cu mesaje decalate descoperim un server comun, care ar putea "devia" ora, si sa-l anuntam pe adminul acelui server (daca e accesibil)... Problemele pot apare de la sistemele de operare mai vechi care aveau in setari sa treaca automat la ora de iarna in ultimul weekend din septembrie.
Ma rog, e doar o teorie, dar asa-mi vin mie idei seara...

Doru, tatic de Ilincuta scumpa , si sot iubitor de Felicia

Mergi la inceput