Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by anda77

Pentru deslusirea corecta: acesta este un raspuns la intrebarea lui joy, pe care o puteti lectura peste 4-5 postari dupa prezentul...

joy, io ma refeream la sarbatorirea zilei de nastere chiar in ziua de nastere:)) (suna aiurea:)). Ca, la un an, se suprapune obiceiul cu taiatul motului, asta din urma nu stiu dk este crestin sau pagan, io o sa-i tai motul ca e distractiv sa aleaga ceva de pe tava, doar d-aia, nu stiu semnificatia obiceiului, originea si implicatiile. Ce stiu este ca motul se taie simbolic, bineinteles ca nu tb. ditamai coada. E vorba de idee. Unii bebe sunt cheliosi complet

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anda77

mey, nu m-ati inteles, scriu a treia oara, vedeti ca primele 2 posturi despre asta sunt mai sus sau pe pagina anterioara:))
so, eu nu stiu cum e cu taiatul motului, nutiu dk e obicei crestin sau ortodox, nu stiu ce inseamna, dar am sa fac asta ca e funny sa aleaga niste obiecte de pe tava si sa le interpretezi ca ar avea legatura cu viitoarea meserie. nu cred ca e crestin obiceiul...
ce-am zis eu a fost ca e bine sa serbezi zilele de nastere chiar in ziua de nastere:)), nu inainte, nu dupa, nu in week-end sau cand e liber la restaurant:)) E valabil p. toata lumea, adulti, copii etc. Asta stiu ca e crestin, desi un baieram ar parea o chestie pagana, va spun ca are legatura cu crestinismul, mai precis cu cei 72, dk nu ma insel, ingeri ai Domnului. Cica ingerii astia "guverneaza" cate unul, mai multi deodata, unul la mai multe zile etc, zilele anului, orele bla-bla. (e mult de explicat) si atunci cand iti serbezi ziua nasterii, il bucuri pe ingerasul care te vegheaza de cand te-ai nascut. Si mai spuneam ca la evrei ingerii sunt si mai importanti decat la altii.
Adicatelea io nu m-am referit la taiatul motului, asta e altceva, nu stiu sa va spun despre el

mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

uitandu-ma inapoi, pe cealalta pagina, am mai citit o groaza de chestii, printre care si pe anda cu lamuririle ei care au aparut inaintea intreb mele si pe maria alexia.
am aflat si io ca pot fierbe si lapte praf, e foarte ok si iese la fel ca cel de vaca cu gris. super. asa o sa fac.

e problema generala cu decalararea asta pe forum. si in alte parti sunt plangeri.
da' oare de ce nu ne aude/vede nimeni?!

melku & bebe Daria (2 nov 2005)
Pentru cine vrea sa ne vada la 9 luni
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria

Mergi la inceput

Anda nu stiu care preot a zis asta, dar uite ce scrie aici:

"--Taierea motului este o datina sau o taina; daca se face si ce reprezinta ?

Aceasta nu este o taina, ci o datina batraneasca si un prilej de veselie intre neamuri. Nu are nici o legatura cu credinta."

Sursa: http://www.parohiamacin4.go.ro/nastere_botez.htm

Am mai citit o data pagina aceasta cand se discuta despre botez si "celebra" scalda cu n minuni in ea (iarasi obicei pagan).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

felicia, merci ca-mi "tarasti" spre in fatza :)) mesajele, pentru a le face accesibile publicului larg:)

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bileana spune:

felicia, eu ma refer la locul cu albumul copiilor si cu datele nasterii lor. Sigur nu sunt acolo pe lista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

Felicia, da' cu turta cum e? Ce bine e la Sibiu...nu te doare capul!

melku & Daria Virginia (2 nov 2005)
Pentru cine vrea sa ne vada la 9 luni ca mai departe nu mai stiu sa pun poze pe yahoo-ul asta nou
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Salutare !

Vad ca-i debandada mare p'aci cu mesajele astea ,sper sa apara si al meu intr-o ordine fireasca ..

Noi ne laudam cu kk moale ,de 3 ori azi dar am inceput regim si Enterol ,ceai de menta si vad ca-i bine deja ,n-am mai stresat doctora cu telefoane!
Raspuns la sondaj::noi ii taiem motul chiar in ziua de nastere ,cade simbata ,o sa fie o petrecere mare ,gen botez ,ca avem multi prieteni si nu-i putem da de-o parte ,am gasit deja si restaurant ,deci impuscam 2 iepuri de-o data !Nu stiu cat de bine e dar asta am hotarit ,par nu prea are dar a crescut urat si abia astept sa-l tund !

Bileana,bine ai venit !!

Sanatate multa bebeilor nolnaviori!!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE DE LA MUNTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

felicia, cum ce fel de net?

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Rianna e un pic mai bine, a dormit mai linistita azi-noapte. Sper sa fie si mai bine pana maine, ca e zi de lucru pentru mami si zi de cresa pentru ea...

Si eu ma tot gandesc ce sa fac pentru petrecerea de 1 an... Cred ca vom face ceva la noi acasa. Ziua ei pica sambata si sper sa-i pot tine petrecerea chiar atunci. Inca nu m-am gandit la detalii, dar mai citesc ce scrieti si poate culeg ceva sugestii.

Mergi la inceput