Inimioare de iulie-august 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Ana mea este ceva mai bine, nu au mai aparut alte bubite ...... Insa aseara a fost cam bleaga si ieri a dormit mai mult decat de obicei .
Mey, inca nu m-am lamurit de la ce au aparut bubitele alea...offf ...ca parca nu ma linistesc pana nu aflu ce si cum !

, abea astept sa ne spui ce ascunzi tu acolo in burtica....

Anis, tare rau imi pare ca te chinui cu bonele, ca sincer, m-am saturat eu de cand cauti tu,..... !! Eu am gasit pe cineva de vreo luna insa o tin interna ! Sta la mine de luni pana vineri si uneori si in week-end !

Laura, eu nu sunt asa priceputa in ale bucatariei insa Anei i-am preparat dovlecei umpluti cu o compozitie asemanatoare chiftelutelor (cu ceapa, ou, verdeata multa, putina paine inmuiata in lapte sau cartof fiert- totul fiert si amestecat cu carnita tocata de pui. Dupa ce am amestecat ingredientele le-am frecat cu lingura de lemn cu 2-3 picaturi de ulei de masline sa nu fie inecacios, putina sare si cam atat). Nu stiu daca te ajuta reteta mea dar...mai mult nu stiu !! Eu cand sunt in pana de idei...si crede-ma sunt destul de des - caut pe net si adaptez reteta !!!

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Am vazut ca va tot intrebati de incaltaminte....eu v-as recomanda un producator in care sincer, am incredere....incaltaminte din piele , foarte buna si rezistenta....insa oare am voie sa trec numele firmei sau nu ???

Lamuriti-ma si pe mine !

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

briana,Aerius si Peritol provoaca somnolenta,dea aia a fost fata ta mai bleaga.
Laura,umplii dovelceii cu compozitia de pilaf de legume semifacut si mai dai la cuptor.eu pun la pilaf ceapa multa,ardei,dovlecel(poti sa pui miezul k oricum scobesti dovleceii)morcov,pastarnac,fasole verde,mazare.nu toate legumele neaparat in acelasi timp.nu calesc nimic,pun legumele impreuna cu orezul in zeama de pui,dk e necesar mai pui si ulei.legumele care fierb usor nu le adaug de la inceput.pun si bucatele fierte de pui,condimente:busuioc,cimbru,sare.nu stiu sa iti zic cantitatile,noi gatim la comun si papam toti.in cratita sa fie zeama cat sa acopere pe jumatate dovleceii,dk mai ai zeama de pui e si mai bine.pun si niste rosii tocate in zeama k sa iasa dovlecei cu sos.sper sa va placa.
va pup

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Yasmari, ma bucur mult ca ai revenit! asteptam poznele Gogolinei. Apropo, de ce o alinti asa ?

Laura, nu e o regula cu fructele inaintea mesei. Da-le cum vor si cat accepta. Sunt deja marisori si stiu cat vor .
Iulia doarme de 2 ori pe zi (o ora-o ora jumate dupa laptele de la sculare si vreo 2 ore dupa masa de pranz) si nici nu ii modific programul inca. Are nevoie de somnic inca si nu cred ca ar dormi dupa amiaza 3 ore jumate, ca sa fie acelasi timp. Parerea mea e sa-i lasi cum vor ei.

Brianamica, e posibil sa faca si de la fier. Alergie poate fi si de la cosmetice, ai schimbat ceva? Azi e mai bine?

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Cuscra, felicitari!!! E bine si locul 2!!! Ma bucur ca v-ati distrat, am vazut si pozele, tare mult a crescut Mario si se face tot mai frumos . Bebele mic poate avea motor .
Tu arati super!
L-am vazut si pe David si Vali .
Sa purtati sanatosi hainutele si cizmulitele frumoase, si finuta la fel. Mario sta invelit cu paturica? A mea fuge in somn si sta cu paturica in brate, o gasesc mereu in alta pozitie.
Multi pupici de la noi!

Cati, multa sanatate amandurora, suntem alaturi de voi! Multumesc pt. retete, le voi incerca.

Andre_ea, sanatate multa si lui tati. Hai ca va reveniti acum . Felicitari pt. vocabular, e bogat!

Mergi la inceput

Acusor, felicitari pt. micul fotomodel! A fost admirat la premiere, nu ti l-a furat vreo fetita ?

Albinutzza, abia astept sa ne dezvalui surpriza din burtica . Facem galerie maselutelor!

Brianamica, spune-ne si noua numele. Nu cred ca e vreo problema tinand cont de cate marci de produse se vorbeste pe forum.

Vad ca nu s-a rezolvat problema mesajelor, desi a semnalat-o cineva la Sugestii si probleme. E tare aiurea, greu de citit...Nu stiu dupa ce criteriu apar mesajele .

Mergi la inceput

Diana nu am schimbat cosmeticele......!! Azi nu i s-au mai inmultit, sunt doar cele vechi, insa e mai bine !! A fost vioaie dimineata ca aseara era tare moale si m-a cam speriat !

Albinuzza, nici ei nu au facut cisme dau au site si poti sa vezi acolo cand apar pe stoc. cauta pe net tarapiticilor si ii gasesti !

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE

Mergi la inceput

Din nou, catalogul :

isabelele2
Cris Ciurea
corbioana
starchi
Sorel
Lia2000
pitecantrop
laura_barb
Irda
laura_s
Lory2004
ancutzathree
adana.9
peca
pisicut
mitub
svety
cin
lacrimioara
nique15
ellarot
deny_82
monicaI
gabirus
Aldebaran
irinabungau
Ella2000
lulu75
Giana
truli-luli
sunt_mamica
adaaina
Ica_1975
cryna77
Kulta
ankak
Oriadam
claujro

Am completat lista si cu mamici pe care le-am vazut scriind candva. Va asteptam pe toate!

Mergi la inceput

Am aflat...cei de la tara piticilor nu au pus pe site modelele noi !

Insa au acolo adresa....pentru cine vrea, este pe la Iancului !

Eu le fac o vizita zilele astea sa vad pentru Ana de una-alta ! Va tin la curent !

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Caterina, eu nu cred ca ati facut reactie la vaccin ci ca ati lut ceva din cabinet cand ati fost la vaccin, oricum pana am ajuns eu sa raspund sper sa fiti e cale de insanatosire.

Briana sa treaca repede bubitele si nu fi suparata ca e normal sa aveti imunitatea mai scazuta dupa rujeola pe care oricum a suportat-o foarte bine pentru un bebe asa mic. In plus o are pe surioara ei care ca si Adi aduce fel de fel de <bucurii> acasa. Insa din cate imi amintesc nu ati avut, in afara de rujeola probleme foarte grave deci totusi e un copil cu reactivitate buna. Si medeea a fost racita de multe ori, nici nu mai stiu de cate ori, si a avut 2 enteroviroze.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 1 an

Mergi la inceput