Inimioare de iulie-august 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 6
caterina71 spune:
Briana, stiu ca Ana a tot fost bolnavioara, dar nu mai retineam care vaccin l-a facut ultima data. Lasa ca recuperati voi si face fata toate intepaturile regulamentare…
Ema.nu.ela, era chiar foaste vioaie la control, nici urma de febra sau muci sau altceva. Ea nici acum n-are febra, ca-i dau Nurofen la 8 ore. Iar cu reactiile, doctora ei e patita, nepoata ei a facut vreo 4 zile pusee de 40 de grade de la Priorix, tocmai de aceea m-a avertizat e toate reactiile posibile.
Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)
Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an
Simonaci79 spune:
Buna seara!!!!
Cati- imi pare rau sa aud ca sunteti bolnavioare!!!!! Multa sananate si sa va treaca repede raceala!!!!! Pupam nasucul si ochisorii dulci! Si multumim mult pt felicitari, o sa vezi ca o sa incepeti si voi curand!!!!
Monica-Elena- multumesc mult! M-am invrednicit si eu sa ma uit in carnet si am vazut si de vaccinul asta de care eu.... uitasem! Eram convinsa ca pana la 2-3 ani am scapat! Offff, sper macar sa nu mai facem febra.... Pupici!
Andre_ea- Multumim mult!!! Cu puiul acela mic, nu pot garanta varsta, dar era mititel de tot!!! Cred ca ea jum din Mario.... iar cu mersul, de-asta ma cam suparasem pe el eu, ca se ridica singur in picioare de la 7 lunisi putin, mergea bine de tot tinut de manute, dar pana acum nu a avut curaj sa mearga singur.... Multumim mult de tot!!! Sanatate multa voua, sa scapati toti de raceala asta nesuferita!!! Pupam puiul mic si vorbaret pe nasuc!!!!
Monai- multumim mult de tot!!!![]()

Emaaimee- multumim mult! Esti tare draguta! Asa este, David era atat de somnoros, ca imi era si mila de el1 Se uita putin la noi si apoi punea capsorul pe mami a lui, poate prinde un pui de somn... tare dragalas este! Multumim mult si pupici!!!
Acusor- Si mie imi pare bine ca ne-am intalnit!Am vazut si pozele cu puiul frumos si bucalat!!! Si sa stii ca nu ai pierdut nimic la concursul nostru ca.... se termina asa repede ca nici nu ai timp sa-ti dai seama si e si o aglomeratie acolo..... Pupici si sanatate multa!!!
Ema.nu.ela- multumesc mult, am vazut pe lista si vaccinul asta.... noi am facut antirujeolicul la 7 luni dar cred ca mai tb sa-l facem si pe asta ca ala era numai pt rujeola... sau nu?
Simonaci79 spune:
Ema.nu.ela- imi dau si eu cu parerea.... daca o culci inainte de pranz, adica sa ii dai mancarica pe la 3? Ca daca tot se culca la 22 ai timp... Mario isi face singur programul! Cum spuneai si tu, daca il pun in pat cand nu vrea sa doarma, urla de zici ca-l tai...asa ca doarme cand vrea el, intr-o zi 2 reprize de somn, intr-o zi una....
Briana- imi pare rau ca ati trecut prin atatea cu Ana..... si nu iti mai face probleme, plange-te cand ai probleme, ca de-asta suntem aici!!! Si eu ma plangeam cu Mario...ca are febra, ca si el a tot fost bolnav, dra parca era ca un facut, cand era mom de vaccin se facea bine.... , ca nu papa mare, ca nu merge.... Pupici si sper sa nu mai fie cazul sa va plangeti, sa fie Ana sanatoasa si voioasa!!!!
Mai fug si eu putin si mai revin mai tarziu! Pupici tuturor!
anis spune:
Asa mi s-a acrit de bonele astea.Imi e tare greu..si nimik la orizont.Nu stiti pe careva?
AniS
23+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Albinutzza spune:
Neazta fetele 
V-am citit si eu din umbra, vineri mi-am luat liber, si ieri am recuperat.
Am fost la baby-expo, vineri, dim devreme, ca sa nu prind aglomerat, am gasit ce vroiam, de iarna, si la preturi bune, dar cizmulete eu nu am vazut
vad ca va laudati cu ele, dar eu n-am gasit. Oricum am fost multumita, a fost frumos. M-am intalnit si cu Acusor si cu scumpul de Teo, care e un ranjit 
Laura
(cu intarziere) sa fii sanatoasa sa te bucuri de copii, sa ai tot ce doresti sa-i vezi mari si impliniti 
Vazut poze, si felicitari campionilor acestei editii.
Sanatate bolnaviorilor, mamicilor, taticilor si bunicilor 
Noi ne luptam in continuare cu maselele, care nu vor sa iasa, face kk des, 4-5 scaune pe zi, uneori spre diaree, mai dam cu dentinox (mi se pare mult mai bun decat Calgel), cu ceai de menta, ca sa nu ne dereglam de tot. Cu somnul tot prost, adoarme la el, dar peste noapte tot la noi ajunge. In rest e un nazdravan, spune multe, face multe, alearga, prin casa, parc. O sa mai pun si eu niste poze.
Eu sunt bine, sapt viitoare merg al control si sper sa aflu ce ne va aduce barza
Creste burta, si sincer, nu stiu cand au trecut aproape 5 luni (maine fac 20 sapt)
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' piticutz
Parintzi de bondarici
Am crescut atat de mult
19+ SamburikaThe piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
Ceva se intampla pe forum. Citesc mesajul lui Laura si ma apuk sa scriu si eu. Si ce vad
Mesajul meu este inainte de al ei![]()
![]()
Albinutzza
& Luca bondarelu'
Parintzi de bondarici
Am crescut atat de mult
19+ SamburikaThe piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Laura25 spune:
Buna dimineata!
Multumesc din suflet pentru raspunsuriel voastre. Am citit, dar nu am timp acum sa raspund din cauza de shtrumphi pusi pe shotii. Aseara nu am putut intra, ca a gasit sotul un joc nou cu impuscaturi
si nu am mai avut loc de el la calculator.
Ruagaminte: scrieti-mi si mie o reteta de dovlecei umpluti. Va rog frumos! Ca le-as face azi la prinz.
Multumesc anticipat.
Laura
de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
brianamica spune:
, asa mi s-a intamplat si mie ieri .....
!
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE 
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
Albinutzza spune:
Briana vreau si eu un nume. Am cautat si in oras,numa sandale
si pantofi. "Cizme nu avem inca, e rpea devreme"
Da' cand aveti la primavara????
Albinutzza
& Luca bondarelu'
Parintzi de bondarici
Am crescut atat de mult
Albinutzza spune:
Briana vreau si eu un nume. Am cautat si in oras,numa sandale si pantofi. "Cizme nu avem inca, e prea devreme" Da' cand aveti la primavara????
ce se intampla, acum mi-a aruncat mesajul pe pg 4
Albinutzza
& Luca bondarelu'
Parintzi de bondarici
Am crescut atat de mult