Inimioare de iulie-august 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Andre_ea, Monai, multumim. Eu inca mai sper ca la ea sa fie reactie la vaccin, doctora mi-a zis ca in caz de reactie la vaccin dupa 3 zile dispare la fel de brusc cum a aparut.

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an

Mergi la inceput

Iar cu somnul, si a mea a dormit doar 1 somn de 2-3 ore, cam o saptamana, dupa care s-a “defectat” si doarme iar de 2 ori, de fiecare data la 4 ore dupa trezirea anterioara.

Pupici,

Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an

Mergi la inceput

Simona, felicitari pentru trecerea la ceva bucatele prin mancarea pasata si la mersul pe picioruse. A mea vad ca ramane printre codasi, dar nu-i bai, o sa inceapa si ea cu mancarea normala si sa alerge singurica…

Pupici,

Alexa mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

quote:
Originally posted by caterina71

Andre_ea, Monai, multumim. Eu inca mai sper ca la ea sa fie reactie la vaccin, doctora mi-a zis ca in caz de reactie la vaccin dupa 3 zile dispare la fel de brusc cum a aparut.

Pupici,

Alexa mititica

Caterina, si la mine Ana a racit a doua zi dupa vaccin !!Si acu terminaram cu mucii si am inceput cu bubele

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Briana, daca i-ai facut ROR-ul, bubele s-ar putea sa fie de la el… ca mie mi-a zis sa ma pregatesc la 7-14 zile dupa sa faca o varianta usoara la una din cele 3 boli, ca daca nu era obligatoriu, cred ca refuzam vaccinul…

Pupici,

Alexa mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Caterina, noi acum am facut vaccinul de 6 luni ! Pentru ca de cand am avut-o in spital cu rujeola (la 6 luni fix) a fost mai mult bolnava. Am dat din una in alta. Uneori am scris aici alteori nu...pentru ca eu eram una din putinele mamici care doar ma vaitam ! Asa ca nu am scris aici de cate ori am patimit cu Ana !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Simona,am vazut pozele cu Mario s-a facut maresi mamicile(Simona&Vali) arata f bine.iar David e somnorici in toata regula.sa purtati sanatosi hainutele.si fetita la fel.
mai e epidemie de gripa?sanatate piticilor,mamicilor si taticilor.

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Hello fetele!

Sanatate multa puilor bolnaviori! Teo e mai bine. Am renuntat de 2 nopti la Vibrocil, dar mai luam Sinupret si Ketof. Inca mai sforaie ciudat.

Simona, imi pare bine ca ne-am vazut. As fi vrut sa ajung mai devreme, sa va vedem la concurs, dar ne-am intins cam mult cu micul dejun. Imi pare rau ca n-am vazut-o si pe Vali.

Andre_ea, Emaaimee, felicitari pentru vocabular.

Teo nici mama nici tata nu mai zice. Sper sa nu avem probleme cu vorbitul.

Aaa, am pus si eu poze de la Baby Expo. Din pacate, la concurs am fost singuri si n-a avut cine sa ne faca poze.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Frumusel foc fotomodelul grupei!
Tudor a vazut puiul Dalin si a inceput: ma-ma (mac-mac)!

Andreea, mami de Shurubar - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

simona,
si maria a facut la 12 luni Priorix si la 13 Infanrix. asta pt ca n-am facut la 7 luni antirujeolicul. daca te-ai uitat pe caietul de vaccinari sunt recomandate in anumite perioade. si depinde de pediatra ce schema are. noi de exemplu mai avem la 2 ani Varilix, la 2 ani jumate DTP si apoi parca la 4 ani Havrix (asta din aduceri aminte ca tare prost cu memoria stau in ultimu timp).

caterina,
e ciudata reactia la priorix. mie pediatra mi-a zis ca e cel mai usor vaccin fara restricii de iesit afara si spalat bebe. si chiar asa a fost n-a facut deloc-deloc nici febra. si i-am facut in aceeasi zi si gauri in urechi ca mi-a dat voie. la celelalte e restrictie 1 luna. poate la voi deja era raceala in stare incipienta si e o reactie combinata. avea temperatura cand i-a facut vaccinul?

laura,
si a mea se trezeste de pe la 6-7. ii dau lapte atunci si mai doarme pana pe la 8 maxim. apoi am masa de fructe la 10 si pranzul la 14. si are un somn inainte de pranz si unul pe la 4-5, in total vreo 3 ore. daca doarme la pranz 2 ore dupa-amiaza doar 1 ora. sau invers. iar seara se culca pe la 22. faza nasoala e ca de ceva timp nu prea mai vrea sa doarma inainte de ora 14 si urla cum o pat. asa ca as vrea si eu sa trec la un somn dupa masa de pranz. dar pt asta ar trebui sa decalaz masa de pranz la ora 12 ca s-o culd pe la 13. am facut o incercare in weekend.
nici eu nu stiu cum sa fac. as lasa-o in ritmul ei dar daca uneori nu vrea sa doarma la pranz la ora 14 deja este super obosita si nu mai mananca bine. asa ca nici eu nu stiu cum sa fac sa fie mai bine. cred c-o sa i-o mut totusi incet incet la 12 sa vad daca se acomodeaza. tare greu cu perioadele astea de tranzitie la schimbarea programului.

mamica de maria, 1 an si 1 luna

Mergi la inceput