Mamici de ianuarie - februarie 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 5
nadiutapm spune:
Buna fetelor sunt si eu o burtica de 19+ si am urmarit cu atentie tot ce ati scris pana acum,
sper sa aveti multa rabdare si sanatate + bebei sanatosi si mancaciosi,
noi maine mergem la eco morfo- fetala la prima ne-a zis ca e fetita acum sper sa nu se schimbe placa.
multi pupici
nadiuta 19+
Liuda spune:
pai cu laptele asa zic si eu. Daca o fi sa fie e bine daca nu - nu. Daca il am se zice ca e mai usor mamei ca bagi tita in gura si nu bantui prin casa printre frigidere si aragazuri. Sau daca ai lapte si este ca apa si nu se satura - atunci iar nu-i vad rostul. Plus nu poti sa mananci nimic inafara de lapte paine apa ca de la restul ce nu ai manca poate sa-i dea copilului dureri de burta. Sper sa am macar cateva luni - daca nu ... ne adaptam
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 23 sapt + 1 zi
A.Alina spune:
Miciurin,
cred ca ai dreptate. Si prietena mea a nascut de curand o fetitza si nu a fost patata si nici nu a luat multe kilograme in sarcina.
Eu am un ten curat, dar nu o sa disper daca o sa faccateva cosuri sau o sa-mi apara pete.
Merg insa regulat la cosmetica pentru curatarea porilor, masaj si usoare masti faciale. Am pielea mai uscata si imi face bine. Cateodata merg doar pentru ca ma simt mai deprimata, obosita sau o alta stare de genul acesta. Sa stiti ca ajuta mult!
Alina
Liuda spune:
Ce sa zic - eu care nu am suportat masajul la viata mea - am stat vineri cu limba scoasa de un cot afara cat mi s-a facut masaj!!!Mama ce senzatie buna mai ales ca eram amurtita de nu se mai putea!!!
urmatorul pas la cosmetica - o sa ajung de nevoie ca tot tre sa ma duc sa-mi fac unghiile de la picioare - ca nu prea le mai ajung (eu nu suport sa-mi atinga altcineva unghiile de la picioare si din cauza asta pedichiura era ceva ... la care nu credeam ca voi ajunge). Plus nu ma mai ajung nici la ...p.... asa ca - mai am un motiv de plecare. Noroc ca sant toate la un loc - si pedichiura si pentru pasarica si daca ma fac la cur nu-i normal sa ma fac si la fata!!!
Va pupic pe buric.
aiska spune:
Alinus25 eu am aceeasi problema cu placenta.Jos inserata si anterioara.In cel mai rau caz,daca nu se ridica pina in 32 de saptamini se opereaza prin placenta,fapt care poate produce o hemoragie masiva,necesita transfuzii imediate si in caz ca nu se opreste hemoragia pe cale medicamentoasa se poate recurge in ultima intanta la histerectomie.(extirparea uterului)
Tin pumnii sa se ridice si tie si la toate fetele cu problema asta.
Am inteles ca la cele mai multe se intimpla aceasta migrare a placentei odata cu cresterea lui bebr.Din nefericire nu la toate.
Sabina 21+
mamica lui Aleksi Joel
Liuda spune:
mama aiska ce desciere!!! Eu aveam placenta jos inserata acum ceva timp, acum chipurile se ridica dar tot nu stiu daca este la nivelul normal INTREBARE - care este indicele normal al placentei (cat de sus trebyuie sa fie in cm). Si plus eu vreau cezariana nu din necesitate ci din frica, deci asta inseamna ca eu o cam caut cu lumanarea?!
Va pupic pe buric.
aiska spune:
Da, in special daca asteptam fetita ne patam pe fetisoare dar nu e o regula.Am o prietena care s-a patat si in acelasi timp cunosc multe persoane care au fetite si au ramas curate si stralucitoare.
In ceea ce priveste cuplul Columbeanu, daca tot au pretentii de baiat, de ce nu s-or duce ei frumusel la inseminare unde sa le aleaga si sexul dorit?In Finlanda legea interzice asa ceva cu exceptia situatiei in care exista boli genetice grave specifice unui anumit sex.Daca tot au posibilitati materiale chestia asta ar fi floare la ureche.
Sabina 21+
mamica lui Aleksi Joel
Helenutza23 spune:
uleiul de palmier ? nici nu am vazut nici nu am auzit, dar m-ai facut curioasa.. vad ca esti din bucuresti, de unde l-ai luat?
off, cand va aud ce mancati mi-e ciuda pe voi io nu prea pot sa pap orice, mi-e inca greatza... nu stiu daca e bine sau rau. desi oricum crestem cu drag si spor... in weekend am facut snitel cu piure (normal!) si reteta mesei pe care nu am respectat-o asa ca nu am fost f incantata. mesa nu te supara! am zis, recunosc, vina e a mea!
19+
aiska spune:
Liuda dar TU O AI ANTERIOARA? Ca daca e posterioara(ca in 80% din cazuri) nu e acelasi lucru.Vezi tu, peretele anterior este acela aproape de burtica in care se face intotdeauna operatia ca pe acolo se deschide sa iasa copilul.
Daca o ai anterioara, teoretic peste 2 cm e deajuns de ridicata ca sa nasti,daca e posterioara peste 3 ajung.
Sabina 21+
mamica lui Aleksi Joel
Helenutza23 spune:
fetelor, mesajele mele nu apar in ordine, ci aiurea rau
edit: acum vad ca e un decalaj de o ora intre ora cacl meu si cea afisata pe mesaj... oare de ce???? acum cand scriu e 15:40 si ei trec mesajele la 14:40
19+