Mamici de ianuarie - februarie 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Raluca si eu patesc la fel...adica mesajele mele se duc citeva pagini mai in fata...si nu le citeste nimeni.
Tocmai am pozat primele hainute a lui bb si le-am pus la semnatura...ca la primul mesaj nu s-a vazut.

Hainute bb

Dana 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Buna fetelor,

Cred ca e a nu stiu cata oara cand mesajul meu e ultimul de pe pagina si nu il citeste nimeni. Sunt
Asta e.

sraluca24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

delfinuta, 10 mil de euro sommet-ul??? Asta ne trebuia noua? Chelului, tichie de margaritar!

Mihaela 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Raluca, acum exista si problema asta a mesajelor noi care apar alandala inaintea unor mesaje postate cu ceva timp inainte.

Referitor la kilograme, presupun ca felicitarile sunt bune in conditiile prezentate de tine, insa atata timp cat bebe e bine si sanatos asta e cel mai important. Kilogramele se duc usor, dupa nastere, cu putina vointa si hotarare. Nu vezi majoritatea isi fac probleme ca se ingrasa iar eu imi fac probleme ca nu ma ingras (fiindca asa mi se pare normal si natural in sarcina). De fiecare data astept cu nerabdare intalnirea cu ecograful sa vad ca pitica e bine indiferent de greutatea mea.

In ceea ce priveste familia Columbeanu, mie cumva mi se pare normal ca la banii pe care ii au sa aiba pretentii de genul acesta. Sincer, ma mir ca nu au apelat mai degraba la o casa de moda care sa ii faca hainele Monicai decat sa umble prin Europa la cumparaturi, mai ales ca ea este destul de atipica pentru o femeie insarcinata(slaba moarta, abia i se vede un pic de burtica, si are aceeasi varsta de sarcina cu noi, si cu sani enormi).

Oana 20+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Hellooo! Deschide cineva un capitol nou, sau de maine stam pe tusa cu buza umflata?

ylilimic 23+ cu Luca-Matei(05 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Fetelor, eu zic ca e mai simplu calculul meu, cu lunile. Pai ia sa vedem - 28 aprilie U.M. - pe 12 mai am preparat-o pe bebe, acum e septembrie (mai-iunie-iulie-august-septembrie), deci sunt 5 luni+ si pe 12 octombrie intru in 6 luni, corect? Apoi pe 12 noiembrie in 7 luni, 12 decembrie in 8 luni, pe 12 ianuarie in 9 luni si pe urma vine bebe. Ce sa ma chinui atata cu toate cartile alea care dau date cum le-a venit alora de le-au scris?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

messa,dupa calculul tau ,pe 12 sept ai implinit 4 luni,deci acum ai 4 + .plus inseamna " si ".e corect cum spui ,intr-adevar poti spune " sunt in cinci luni" ,dar mai sigur ar fi " am patru luni jumate" "am patru luni shi " asa cum in prima luna numeam " am trei saptamani".pe 12 oct implinesti 5 luni ,pe 12 nov 6 luni,pe 12 dec 7 luni ,pe 12 ian 8 luni ,pe 12 feb 9 luni .
dar calculul de 40 de saptamani se face incepand cu UM,si atunci stii ca nu trebuie sa depasesti mai mult de 2 sapt peste 40 .
dupa ciclu,poti spune pe 28 sept implinesti 5 luni,pe 28 oct implinesti 6 luni,pe 28 nov 7 luni,pe 28 dec 8 luni,pe 28 ian 9 luni...si mai ai o marja de 2 saptamani(exact timpul pana la ovulatie) sa nasti.

fetelor,nu neglijati kilogramele,cantariti.va des si fara sa va stresati,mancati sanatos.nu e vorba de silueta,nici de cat de repede veti slabi.e vorba de sanatataea copilului din burtica.lunile astea trebuie sa fim atente sa nu punem kg cu nemiluita,pt ca se altereaza lichidul ,si copilului nu ii este bine.
mancati cat mai sanatos si cotrolat!

26+

Mergi la inceput

Neatza,vad ca nu are cine sa deschida capitol nou...cred ca va trebui sa invat si eu totusi...poate ne explica si noua cineva cum se face.Dupa indicatii,ar fi mai usor,totusi.

Aelita,eu am adoptat metodat ta cu numaratul lunilor.Adica UM l-am avut la inceputul lui aprilie,deci cind incep luna noua trec si in urmatoarea luna de sarcina.
Nu stiu Liuda,in cite luni esti tu,fato,dar eu in octombrie spun ca am intrat in 7 luni,na.

Hainute bb

Dana 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Daconst,am vazut lucrusoarele....sunt frumoase...sa le poarte cu noroc si sanatos.Ai o burtica maricica....poate reusesc si eu sa pun poze cu burtonu' meu...

De data asta simt ca bb din burtic e tare chinuit fata de prima sarcina unde Andreea n-a avut parte nici macar de zgomotul facut de apa trasa la wc(ca o tragea tati-uneori)...eram fara nici un stres,eram privata de zgomotele masinilor(stateam intr-un satuc in de. unde pana si ziua auzeam zumzetul raului din spalele blocului),efortul cel mai mare era doar sa ma ridic din pat....nu tu dureri de cap si alte raceli.In schimb acum le am pe toate....nu mai zic ca alerg dupa Andreea de-mi iese limba de-un cot.
Ma gandesc sa nu cumva bb sa fie la fel de agitat in momentul cand o sa vada lumina zilei asa cum sunt eu perioada asta.

Felicia

Mergi la inceput

Multumesc,Flavia,am vazut la burticile mai mari ca asa se face...poze la hainute,ca poate ne mai inspiram una pe alta,doar toate suntem la inceput.Eu am luat doar ce am gasit pe la oferte si ce n-a fost chiar scump.Mai bine incepem devreme sa nu mai avem nici un stres cind bb e deja aici.

Pako,unde ai stat inainte in De?Cam asa imi merge si mie,de asta nici nu prea ma pling de nimic.E totul liniste si pace.

Hainute bb

Dana 25+

Mergi la inceput