Mamici de ianuarie - februarie 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Iar imi pleaca mesajele aiurea...poate daca deschidem alt capitol sa fie mai bine.
Flavia,tinem pumnii sa fie bine la dr.Acum am vazut mesajul tau.

Hainute bb

Dana 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Daconst, am stat in Darmstadt, mai precis la 9 km de oras(ober-ramstadt)....vorba ta liniste si pace.
E foarte bine ca ai cumparat de pe acum lucrusoare pt. bb...n-o sa mai fie timp sa cutreieri magazine si sa casti gura la produse atunci cand o veni bb.Si eu mi-am luat din timp multe chestii si nu mi-a parut rau deloc.La capitolul cosmetice imi aduc aminte ca am folosit cel mai mult timp....eu folosesc numai din gama bübchen(sunt nemaipomenite)
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

...hehehe...Dana sunt in coasta ta....

astept capitolul nou ......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Alinatxa, multumesfc pt intrebare, sunt ok, in pat, ce sa fac. Astept ziua de maine cand merg la medic sa vad ce imi zice.
Va pup
Cata 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

CATALINA, si la mine se va sfarsi "chinul" azi la 7.30 cand am programare la ecograf...of...sunt asa de speriata, ma rog la DD sa fie bebelinele mele bine...

Va pup pe toate !
O zi buna !

Alexia si Daria 21+

Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

DACONST FELICITARI, ABIA ACUM TE VAD...ESTI TARE FRUMOASA SI BURTICA TA LA FEL, DESPRE HAINUTE NU MAI AM CUVINTE...

Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

alo buna dimineta !!!
La noi ploua de rupe!!! Vreme naspa si de somn. faceti un subiect nou!!! sau capitol!!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 23 sapt + 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor eu maine fac pozici la bb. la morfo . Deci dupa asta va scriu ce mi-a zis dr.

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 23 sapt + 4 zile

Mergi la inceput