Mamici de ianuarie - februarie 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 30
IoanaN spune:
uitesem sa-mi fac upgrade la semnatura...![]()
sarut grasutele
semneaza grasuta-grasutelor,
ioana
21+ cu 
marinar spune:
Miciurin daca zici ca halls-ul e ok atunci o sa iau , macar pe post de bomboane pt ca ador tot ce este mentolat.
intreba cineva unde nastem-= eu la Elias.
am fost la med de fam si m-am cantari- + 7 kg, asa arata cantarul ala. nu stiu in ce categorie ma incadrez, dar nici nu-mi pasa. eu abea astept sa merg maine la dr sa-mi vad bebelina.
Marina
23+
burtika
Liuda spune:
fetelor voi nu santeti active, pe mine m-a luat somnul, cred ca ma duc sa-mi trag omul de maneca poate plecam si noi acasa (nu prea cred dar incerc).
poate mai stau mai citesc ce o sa mai scrieti - daca nu adorm
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 23 sapt + 3 zile
marinar spune:
hai ca m-ati innebunit si pe mine cu calculele asa ca am inceput sa ma gandesc ce si cum si am constatat urmatoarele: la mine data de referinta pt varsta sarcinii este data ovulatiei si nu UM-ul. totusi DPN-ul este calculat la 40 de sapt de la ovulatie, ceea ce nu e ok. deci eu ultimele 2 sapt le-as elimina din start. asa ca acum am inceput sa ma gandesc ca s-ar putea sa facem revelionul in 3. uffff, nu mai calculez, nu le mai intorc pe toate partile ca o sa innebunesc.
Marina
23+
burtika
marinar spune:
asta ca sa ne mai amuzam putin:
Un tip foarte singur a hotarat ca viata ar fi mai misto daca ar avea un animal de companie. Asa ca s-a dus omul nostru la un pet store si i-a spus managerului ca vrea sa cumpere un animal "aparte". Dupa cateva discutii a cumparat intr-un final un miriapod (o insecta cu 100 de picioare), care venea intr-o cutie mica, alba, pe care s-o foloseasca pe post de casa.
Se duce tipul acasa, gaseste un loc potrivit pentru cutie si se gandeste ca ar fi frumos sa inceapa "relatia" ducandu-si noul companion la un bar sa bea ceva.
Asa ca a intrebat miriapodul din cutie: "Vrei sa mergi cu mine pana la Frank's sa bem o bere?"
Dar ... nici un raspuns, asta l-a deranjat pe tipul nostru, dar a asteptat cateva minute si a intrebat din nou: "Ce-ar fi daca am merge la bar sa bem o bere impreuna?"
Dar...iar...nici un raspuns de la noul sau prieten si tovaras. Asa ca a mai asteptat cateva minute gandindu-se la situatia respectiva. S-a hotarat sa mai intrebe inca o data, de data asta apropiindu-se de "casa" miriapodului si urland: "Hey, tu de-acolo! Vrei sa mergem la Frank's sa bem o bere impreuna?"
O voce subtire se auzi din cutie...
"Te-am auzit si prima oara! Ai in p..a mea rabdare, imi pun pantofii ..."
Marina
23+
burtika
ylilimic spune:
bravo marinar!
nu stiu cum sa pun bulinutele care se rostogolesc de ras! E bine ca te-ai gandit la destinderea editiei de azi!
ylilimic
23+ cu
Luca-Matei(05 nov.2004)
Amaya spune:
Buna seara burtici.
In sfarsit am reusit sa adaug si eu 2 poze in album, daca vreti sa-mi vedeti burtica.
La capitolul mancare m-ati omorat. Din cauza voastra am ajuns sa gatesc zilnic.
ylilimic, ma alatur si eu miniclubului vostru, cu +1 chinuit, deocamdata.
marinar, super ![]()
Michelle, ce mai faci? sa stii ca esti permanent in gandurile si in rugaciunile mele.
Oana
20+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"
criss68 spune:
Flavia-Ioana, nu cumva scrie ca la 21 de saptamani ai implinit 5 luni? Iar dupa ce implinesti un numar de luni se cheama ca ai trecut in urmatoarea. Desi mi se pare cam devreme la 21 de saptamani, dar... ar putea fi o varianta. Mie puteti sa-mi dati cate calendare vreti, o s-o tin tot pe-a mea: o luna are 4 saptamani si jumatate, iar eu de la 22 sapt si 3 zile spun ca am intrat in luna a 6-a. (daca impartim 40 de sapt la 9 luni, rezulta cat are o luna)
criss
23+ cu 
ALINATXA spune:
Mai liuda na ca si eu am slabit 3 kg fata de 6 cat pusesem initial.Nu am mai mancat nenorociri si m-am abtinut.Eu intru in depresie mare cand ma ingras mult.
Catalina esti ok?Sa bei neaparat cei de tei zilnic .Te calmeaza si relaxeaza.Si eu sunt agitata rau.
Acum 1 ora mi-a disparut pisoiul .Mama a fost cu ,catelulul afara si nu a vazut cand pisoiasul meu iubit a iesit pe scara.Dupa vreo 1 ora da-i si cauta pasoiul.I-al de unde nu-i.Am zis ca inebunesc.Am facut criza de nervi.L-am cautat o gramada.Cand unde credeti ca era el.La subsol la pisicute.Nu stiam ce sa ii fac.sa ii trag o sapuneala sau sa il iau la pupaceala.Cert e ca m-am enervat rau rau de tot ca a trebuit sa iau o pastila safe si sa bag ceai de tei.Mai am tipat si la saraca mama.Simteam ca imi sare inima din piept fara sa pot controla.Offffff cat il iubesc pe pasoiul asta.Mor fara el.Sper ca bebitza mea o sa ma ajute cand el nu o sa mai fie.Are 5 anisori si timpul asta trece al naibii asha de repede.Nu l-am castrat tocmai sa am puiuti de la el.Ma simt asha de usurata ca il am din nou lanaga mine.
OANA BUCUR unde esti iubitica????Ma ingrijorezi.DA UN SEMN CEVA PE MESS.
KATERYNA MULTUMESC MULT PTR GANDURILE BUNE.
FETELOR VA MULTUMESC INCA O DATA PTR URARI.
Anis am inteles ca si tu esti balanta la fel ca mine....Predictiile astrale ptr noi ne avantajeaza tot anul.
18+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos