Mamici de ianuarie - februarie 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 29
pako spune:
....iete ca nu ajunsesem cu numaratoarea asa departe....se pare ca, calculul meu ie gresit....Doamne fereste sa nasc la 8 luni!!!!
Ylilimic, hai ca schema ta e mai clara....
Liuda spune:
delfinuta trebuie sa ne facem dreptate!! Pai ne calca in picioare toate slabanoagele de pe aici. pai in picioare nu stiu dar pe nervi chiar ma calca rau de tot- cica VAI CE SARBATOARE AM MAI PUS 1 KG SI ACUM AM AJUNS LA 3 IN TOTAL!!! pai nu-ti vine sa te omori de draci?!!!?!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 23 sapt + 3 zile
Daconst spune:
Vad ca aveti spor nu gluma...n-am citit inca nimic ca am fost in oras si am luat primele lucrusoare la bb.Am facut si ceva poze:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blondahd/album?.dir=/fde0re2
Dana 25+ 
sraluca spune:
Iar va stresati cu kilogramele. Sa va mai enervez si eu putin ca am slabit vreo 2 kg. Dar diferenta e ca am plecat de departe, mergeam spre 100 cu succes. Eram hipo din start.
In alta ordine de idei aseara am vazut-o pe Columbica care isi cumpara din Germania parca haine de gravida. Si nu aratau ca sacii pe care ii vand astia pe aici prin magazine. Erau chiar purtabile. Binenteles ca tata Columbeanu s-a plans ca au trebuit sa se duca la un mag oarecare de specialitate si de ce marii designeri nu fac si haine pentru gravide. Era tare nemultumit.
sraluca
24+
Liuda spune:
eu in tara nu am gasit nimic de imbracat pentru gravide - inafara de salopete pe care nu le suport si niste sarafane din alea ca arata ca husa pentru masina nu este mai nimic. Cel putin in galati. Noroc ca mai ies inafara si mi-am tras 3 perechi de pantaloni normali (unu din blug, altu raiat. altu ca de costum) si cu burta speciali, de ma intreaba lumea cum mai incap in bluji, ei nu stiu ca eu la burta am altfel de stofa. deci fetelor in romania e mare criza cvu haine de gravide - tre sa umbli ca o mumaie ca alte variante nu ai.
Va pupic pe buric.
Catalina spune:
Va multumesc tare mult pentru linistiri fetelor. Voi vedea poimaine la doctor.
Despre kg nu mai zic nimica, oricum eu nu m-am mai cantarit de mult timp. Ce-o fi o fi.
Cata 25+
Liuda spune:
ce mai conteaza kilele daca nu urc pe cantar nu ma doare capu' asa ca eu nu mai urc pe el. oricum azi sant invitata la masa- gratar cu garnituri cu salate, deci... maine dimineata nu e de dorit sa urc pe cantar... naspa e ca eu am programul organismului aiurea - eu la buda ma duc la 11 ziua. Nu stiu cum s-a intamplat dar de o luna incoace cum e 11 dimineata cum ma chiama natura - asa ca dimineata eu nu urc pe cantar ca stiu ca nu m-am dus la buda (asta e speranta toata... zic ca nu e adevarat ce zice dimineata cantarul ca eu nu am facut caca).
asa ca vedem ce zice morfo vineri... sper ca nu degeaba ma fac cat o vaca... macar copilul sa aiba de toate..
Va pupic pe buric.
IoanaN spune:
fetelor, in legatura cu calculul sarcinii...in primul rand se face in saptamni si zile si nu in luni. La 23 de saptamani se presupune ca esti trecuta peste prima jumatate a sarcinii si nu ai cum sa fi in 4 luni...esti in 54% din totalul sarcinii. Luna in sarcina are 28 de zile (traseul mentruatiei lunare) si nu 30/31 zile...nu confundati! deci la 23 de saptamani de sarcina se presupune ca sarcina are 5 luni si 3 saptamani daca vreti s-o calculati in luni...eu am 21 de saptamani, deci am pana acum 148 de zile de sarcina si-mi mai raman 132 de zile...adica 19 saptamni. Ginecologul meu, ca sa nu aruncati cu rosii in mine
, mi-a zis ca sunt gravida in 21 saptamani, 3 zile..adica 5 luni, o saptamana si 2 zile... am plecat pe 6 luni. La sfarsitul lui ianuarie nasc...cel mai devreme, cel mai tarziu 6 februarie...mai sunt 4 luni pline.

va pup,
ioana
20+ cu