Mamici de ianuarie - februarie 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

Neatza fetelor !

Tin sa va zic ca NU MAI POT...aseara pe la 11 m-a pus "cel cu coarne " sa mananc fasole...si am bolit toata noaptea, m-a durut stomacul si am gazat toata casa, dar inca ma doare stomacul si am o stare de imi vine sa ma urc pe pereti....

MEGBENG, noi maine facem 21 saptamani si inca nimic-nimic, nu vrem sa miscam deloc, dar nu ne facem griji pt ca suntem mai puturoase...asa ca stai linistita ca si cand or incepe...o sa fie distractiv...
E imposibil sa nu imi fac griji pt ca ma mai gandesc si eu la tampenii...asa sunt eu...dar medicul a zis ca e timp...

CATALINA, hai capul sus ! Eu am luat antibiotice la greu..ba am avut aprindere la plamani, ba infectie urinara, ba ceva in secretia vaginala...stai linistita si nu te mai gandi la rele, iti doresc multa sanatate si iti trimit multi

O zi buna fetelor !

Alexia si Daria 20+

Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna,

Pe scurt; am reusit sa va citesc dar de scris mai recuperez...

Michelle, nici nu stiu ce sa scriu; doar ca citesc cu nerasuflare mesajele tale si ma gandesc la voi...

Catalina, eu am simtit niste intepaturi in vagin; stiu ca in col nu sunt terminatii nervoase si nu doare; insa am experimentat aceleasi senzatii sarcina trecuta. Acum nu stiu sigur de la ce sunt.

Megbeng, felicitari pt licenta.Eu de 2 zile cel putin simt ff vag miscarile lui bb; m-am resemnat. Avand placenta anterioara nici nu-mi fac iluzii ca va fi altfel decat a fost data trecuta.

Intreba cineva de concediu medical; eu am intrat in comisie si am luat inca 30 de zile fara probleme; cand aud de gravidutze nu risca nici o comisie sa nu-ti prelungeasca.

va pup,

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns twety spune:

neata burticilor,

Am fost si eu la Baby Expo sambata cand ploua si ma gandeam ca poate o sa fie gol, da de unde toate burtile, BB-ii si copii din capitala acolo erau, mi s-a facut rau la un moment dat pt ca nu era deloc aer si stau si ma intreb pt ce mama dracu am dat 50 mii pe intrare daca nici macar atat nu aveau AER in sala.
Ieri am avut o zi foarte agitata si BB a fost si el foarte activ cred ca l-am cam chinuit ieri cu starea mea saracutu'. Am avut si eu contractii dar au trecut cu No spa. Acum iar ma agit la gandul ca ma duc sapt viitoare la Iosup si ma tot intorc pe toate partile cum o sa fie si ce o sa fie, asa sunt eu despic firul in 10 de 100 de ori.
Multumesc pt site-ul acela Babycomfort.ro au o mobila superba dar astept sa vad si preturile cat sunt de superbe.

Va pup pe toate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns twety spune:

Scuze site-ul se numeste pifu.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza74 spune:

Ioana multzumesc de urecheala stiu ca mi-o merit!octorul nu mi-a zis inca nimik de statul in pat ci doar sa evit sa fac eforturi.pt ca am avut o sarcina complet lipsita de pb pana acum am ramas pur si simplu cu gura cascata cand am auzit si nu am mai stiut ce sa spun si sa intreb.rau nu ma simt dar sunt cam morcovita, fir-a-r sa fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Cris68 dupa cum am mai scris eu aici pe forum,sauna nu este considerata periculoasa la gravide in Finlanda daca nu depaseste 70 de grade Celsius.Eu nu am indraznit sa ma duc inainte de a implini 4 luni dar doctorul mi-a spus ca nu e nici un pericol atita timp cit temperatura corpului mamei nu depaseste 38C.
Si in sauna nu depaseste chiar daca ni se pare foarte cald.Este ca si cum as spune ca temperatura corporala creste daca locuim in India!( si acolo iti dai seama ce calduri sint si ce soare!)

Megbeng felicitari pentru licenta!

Flavia -Ioana lasa ca nu mai e mult si sa vezi ce razboi o sa simti in burtica.

Gio se vede treaba ca la mine totul e pe invers.Desi am placenta anterioara am simtit din saptamina 16 miscari.Mai e si jos situata,dar nu am avut nici unul dintre simptomele "normale" placentei joase,nu singerari,nu dureri,nu nimic!Dar asa o fi cu exceptia care confirma regula?

Sabina 21+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Cris68 revin cu raspunsul la cealalta intrebare a ta.
Finlandezii in timpurile stravechi nasteau in sauna si fara sauna nici nu se spalau.Aici mi s-a spus ca degeaba face dushuri daca nu eliminam mai intii prin sauna substantele toxice din corp.Impotriva celulitei nu ajuta sauna,ti-o spun din proprie experienta.Cica 90% dintre finlandeze au celulita, dar ele sint si mai plinute decit romancele.

La mine cel putin nu a avut efect sauna.Desi am 167 si 48 de kg inaintea acestei sarcini,maninc destul de degresat,merg la sauna si la gym iar la prima sarcina nu am pus decit 9,5 kg in plus care le-am dat jos imediat,tot celulita ma omoara.Cred ca lipsa de colagen e problema la mine.

Sabina 21+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Multumesc mult, fetelor, sper si eu sa nu ajung sa-mi petrec sfarsitul sarcinii in carje. Doctorul nu mi-a povestit asta ca sa ma sperie. L-am intrebat si daca are vreo relevanta faptul ca eu sunt nascuta prematur si mi-a spus ca da, primul meu copil poate si el fi prematur. Nu am da gand deocamdata sa-mi schimb dr, altii mai buni nu prea sunt, asta macar iti raspunde la orice intrebare, oricat timp ar dura, nu te scoate afara cu ceasul in mana, poate ca de asta se asteapta asa mult la el.

Totusi, lamuriti-ma, e in regula faptul ca deja fatul s-a pozitionat cu capul in jos? Cand ma gandesc ca mai are ceva luni de stat asa, ca liliacul, mi se face mila de el, dar nu am ce-i face.

Am intrat si eu in clubul pipi-fan, toata ziua navighez la toaleta, mai ca-mi vine sa-mi mut biroul in baie, ce atata plimbare. Si noaptea ma trezesc de doua-trei ori, parca-mi pusca vezica tot timpul.

cristiana 20+

Mergi la inceput

Cristiana70 bebe mai are timp sa-si schimbe pozitia pina in saptaminile 27-28.Am inteles ca daca e prima sarcina se pozitioneaza corect ceva mai devreme decit la sarcinile urmatoare.Explicatia oferita de finlandezi ar fi ca la cele care au mai nascut uterul ar fi ceva mai largut.Din cauza aceasta in mod normal urmatorii copii au o greutate ceva mai mare decit a primului copil.

Sabina 21+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Buna fetelor!
Am fost saptamana trecuta la dr. si mi-a spus ca o sa avem o fetita, dar inca nu e 100% sigur, abia peste o luna o sa-mi spuna sigur.
Mi-a spus ca am placenta jos inserata, dar ca inca are timp sa se ridice. Acum va intreb pe voi, ce stiti despre complicatiile care pot aparea in cazul in care nu se ridica? Eu am placenta anterioara si am inteles ca e mai grav. Sunt putin cam suparata
Va multumesc si va pup

Alina18+

Mergi la inceput