Mamici de ianuarie - februarie 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Sraluca draga nu am mai facut masaj decat vineri dar zic eu ca fac diseara - sau cel putin asa sper. Eu sant tonica mereu - cum intru in firma se aude pe 2 etaje ca am venit. La care urlu, la care tip, cu care rad, care si ce merita. De dimineata adrenalina am bagat-o in fund certandu-ma cu una pe aici ca m-a suparat de aseara dar am prins-o abia azi sa-i trag mata pe spate. Asa ca viata merge inainte - cred ca de aia si copilul misca la mine intr-una e si el ca masa stresul firmei!!!
Hai ca au fost zile cand m-am plans si eu (de exemplu pe kile care nu stiu cum fac dar numai pe mine se pun, sau pe burta mare care ma sufoca dar incep sa ma acomodez)!!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 23 sapt + 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Aha, deci mai e cineva care a pus cantarul la respect....... ce bine ma simt!
Eu ieri mi-am bagat familionu in greva. Sa manance ce pofteste pana cand mi-o trece supararea pe cantar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Liuda sa stii ca si eu am burta foarte mare, chiar a zis si medicul ca "e un pic cam mare", dar asta e din cauza ca uterul este pozitionat in fata, bine si mai sunt si kg in plus... nu m-am mai urcat pe cantar de ceva timp, ca mi-e groaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

sfatul meu - ca sa se simta bine copii nostri nu va urcati pe cantar!!!
dar asta e doar pentru cele ca mine, care mananca si ramane pe sele, nu cele care imediat duc totul la WC. La mine sta cantarul in colt si mie groaza dimineata sa urc pe el. dar eu zic ca am 8 - 9 kg luate de la inceputul sarcinei. Ceea ce e super mult pentru 5 luni sau in cat sant!!!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

De fapt, daca stau bine sa ma gandesc, la fostul sediu unde lucram era un cantar de care ma indragostisem..... Arata tot timpul 20 de kg, niciodata nu sarea peste! Ce rau imi pare ca nu l-am luat aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Buna burtici,am reusit sa citesc ce ati scris dar mare lucru mnu pot spune ca am retinut...deci scuzele de rigoare la faza cu raspunsuri.

Liuda,dupa ce ne-ai scris faza cu buricul tau,am inteles mesajul de la semnatura ta mai bine.

Nu stiu ce are albumul cu poze ca nu prea reusesc sa vad pozele noi...o sa mai pun si eu citeva,sper sa mearga.

La faza cu miscatul ce sa zic,al meu are program deja:seara pina la 11 si dimineata dupa 6.Deci e cumintel ca ta-su,si ordonat.
A,si daca cumva nu misca il mangai sau il misc putin si vorbim amandoi dupa care el imi raspunde.Deci comunicam,nu gluma doar e baiat mare la mama.

Dana 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nitulica spune:

va rog sa-mi puneti si mie in lista de mamici de ian-feb 2007 un carucior rozzzz!...;si un ingeras de fetita alexia lorena(20.11.2004)
multumesc frumos

Mergi la inceput

Hai sa vorbim despre ceva mai vesel, ca altfel ma apuca depresia cantarului!
Nu stiu ce sa mai zic, cred ca am fata de pofticioasa sau de miloaga, sau de ambele, ca ieri mi s-a intimplat iar o chestie dintr-aia gen clatita! Numai ca acum mi-a bagat cu sila in mana struguri o tanti! Saraca, s-a dus si i-a si spalat, desi ii ziceam ca nu mi-e pofta si ca am si eu struguri acasa in frigider!
Ca sa nu mai zic ca in piata pot sa ma duc lejer cand mi-e foame si n-am bani, ca ma indeamna toata lumea sa iau sa gust una alta, o capsuna, o rosie, un ardei, un strugure! Comoara sunt la casa omului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

quote:
Originally posted by miciurin
Ca sa nu mai zic ca in piata pot sa ma duc lejer cand mi-e foame si n-am bani, ca ma indeamna toata lumea sa iau sa gust una alta, o capsuna, o rosie, un ardei, un strugure! Comoara sunt la casa omului!

vaaai, mi-am amintit de o tipa care tocmai aflase ca sunt gravida..si cum eram noi in oras, isi scoate fata un sandwich, incepe sa muste din el de zici ca nu mai mancase de trei zile...dupa care se opreste brusc si cu o fatza serioasa la mine: "vrei? ti-e pofta?" ..va imaginati sandwich-ul ala, mancat pe jumate, din care se scurgea maioneza, ketchup si alte zemuri...in plina vara, cald afara..ce pofta, nene, ca mie-mi venea sa

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

quote:
Originally posted by Liuda

Flavia asa zici acuma dar cand cresc nu cred ca ai fi fericita sa se cunoasca fetele tale cu baieti, mai multi sau mai putini, straini sau vecini... ca atunci incep marele probleme cu fetele... cand trebuie sa ai grija de unele probleme...
stii vorba aia- cand ai baiat iti faci griji de un penis, cand ai o fata ai grija de toate penisurile din jur... iar la tine e inmultit la doi !!!!!

Va pupic pe buric.

Dana 25+

Esti teroare fato...pe asta n-o stiam...

Mergi la inceput