Ai nostri ca brazii (ian-feb05) 28

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Amaya, si mie imi pare rau ca ai luat o decizie atat de categorica, insa te asteptam cu drag daca te razgandesti, sa mai postezi in viitor. Sunt sigura ca va mai apare nevoia unui sfat din partea mamicilor din aceeasi grupa cu tine.
Mona, multumesc pt re. In mod normal nici noi n-am vrea ca Matei sa se trezeasca asa devreme, insa daca el o face singurel, trebuie sa ne ocupam de el. Pretul pt day care e foarte convenabil... as vrea si eu sa gasesc asa ceva in Buc...

Paula, felicitari pt BB2 si multa sanatate sa faci fata cu cei 2 pui.

Fetele, eu am avut o noapte tare grea. Flacaul meu a plans si a transpirat mult (l-am schimbat de vreo 4 ori cu toate ca nu era cald in camera) si s-a foit o gramada. Cred ca de la maseluta e toata povestea. Cert e ca ziua nu pare sa aiba nimic, insa noptile sunt grele in utima vreme...Ati trecut si voi prin asa ceva?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Amaya mie imi pare rau de decizia ta, pentru ca mi se pare ca intotdeauna vrei sa ajuti si sa dai sfaturi bune. As vrea sa poti sa ne spui din cind in cind ce mai faceti voi si mai ales cind o sa nasti. Sarcina usoara in continuare si bb sanatos! Si Andrei nazdravanul sa fie o bucurie pentru tine!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Mey nici noi nu dormim pre bine in ultimele nopti. Se foieste mult, ne striga, miorlaie. Nu vrea nici suzeta, nici lapte, nici ceai, nimic, deci cred ca e de la dinti. Noi asteptam caninii acum. Mai sunt copilasi in afara de Andrei al Amayei care inca nu au nici un canin iesit?

Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amo2004

Mey nici noi nu dormim pre bine in ultimele nopti. Se foieste mult, ne striga, miorlaie. Nu vrea nici suzeta, nici lapte, nici ceai, nimic, deci cred ca e de la dinti. Noi asteptam caninii acum. Mai sunt copilasi in afara de Andrei al Amayei care inca nu au nici un canin iesit?

Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time

Exact la fel face si Vladut al meu. Lui ii ies maselele, are doua. Nici el nu are canini. Si eu sint obosita rau toata ziua pentru ca nu ma lasa sa dorm

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Bestuza, imi pare rau pentru pierderea ta. Iti va lua ceva timp sa iti revii, dar trebuie sa rezisti pentru copiii tai.

Alipiticot, felicitari pentru baietelul tau. Sa fie sanatos, mancacios, iar Raisa sa il iubeasca mult.

Amo, as vrea sa scrii mai des...

Patricia, te inteleg. La fel gandesc si eu...

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Oana Cretu, ce e cu Uniunea? Si eu stiu ca nu vomavea drept de munca. E trist.
Eu va trebui sa gasesc job, sa fac contract si abia atunci cand am contractul in mana ma duc la ambasada germana din Buc si imi dau ei permis, altfel nu se poate.
Oare cat va dura pana vom avea drept de munca? Eu pana una alta nu vad nici un beneficiu cu intrarea asta in Uniune.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

In continuare observ aceeasi problema cu mesajele, mai precis cu ordinea lor. O sa ne zapacim de tot....

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Am zis sa intru iar sa va scriu..macar cateva cuvinte...desi nu am starea necesara...mamaie a murit acum doua saptamni...si o parte din mine a plecat cu ea..poate ca uneori ma gandeam ca e mai bien sa se termine, decat sa fie nevoita sa ne auda cum o compatimim si plngem pe infundate pansandu-i escarele...Am facut tot ce ere omeneste posibil..am alergat cu ilinca in brate la medicul ei de famieli implorandu-l sa ii dea niste perfuzii..din nou dupa cineva care sa i le puna...la PUls cereau 1.600.000 pt montat..si ea avea 10 de facut..Nu a mai apucat decat 5...

Dumenzeu e mare si s-au gasit oameni cu suflet care au ajutat-o!CU o saptamna inainte de a se stinge a facut o bronhopneumonie ...

Cel ami greu mi-a fost dupa ce am terminat cu toate! Copiii au fost ff cuminti..Ilinca a stat afara cu mine pana la 2-3 noaptea..extrem de cuminte...parca stia...La inmormantare am lasat-o in mana lui Dumnezeu...ma gandeam ca dc o apuca colicii in timpul ala o sa innebuneasca dadacii de cap...AM venit acasa stoarsa...Nici nu clintise..fusese foarete cuminte..

IN zilel urmatoare Tudor mergea in camerele ei alergand asa cum facem in fiecare dimineta cand o spalam si o schimbam ,se uita si zicea:"MAMAMA"-asa-i zicea el bunicii!Atunci ...parca era cel mai greu...Si stau si ma gandesc ca atunci cand nu mai putea manca si bea, stateam spate in spate cu ea si o si alaptam pe ilinca...

Va multumesc tutror pt incurajari ..pt tot..

Amaya....te asteptam cu drag...tocami acum cand sunt pe punctul de a-l da pe Tudor al cresa..si compatimema impreuna

Ubi..Sa stii ca si Tudor bea muulta apaaaaaa!Eu cred ca sutn ff dulci cerealelel ..ca altceva dulce eu nu ii dau!

Andrutza,NU te necaji!Tudor in august bea laptele de dimineta si seara, un biscuite, doi peste zi!ATAT!I-am fcut miere cu seminte de dovelac ,Helmiflores, Pikovit,a ami inceput sa molfaie ..dar ff putin!
Trebuie multa activitate!Acum ne ies si masalele si e o durere si un neerv!

PAula!Sa iti triasca puisorii! Tr neaprat pe cineva de ajutor...SI nu te lasa cu alptatul!LA mine parca a fost mai usor la ILinca pt ca mancat ff bine de prima data si acum suntem o falcoasa juma!

Am botezat-o pe Ilinca Cristiana duminca!
Mi-ar fi placut sa ii pot pune si Maria dupa mamaie...Dar ...Paote dc o sa mai avem o fetita!

Va pupacesc dulce!Poate reusec sa pun si poze cu minunile mele!

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

Mergi la inceput

Bestutza condoleante pentru mamaia ta! Dumnezeu sa o odihneasca, ea va vede si are grija de voi!

Si felicitari pentru Ilinca cea mincacioasa!

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Bestuta, imi pare rau pentru pierderea ta. dumnezeu sa o odihbeasca. te admir pentru puterea ta si m-ai facut sa scriu un mesaj dupa ceva vreme caci am simtit ca trebuie sa iti spun doua cuvintele.

Amaya, eu te inteleg foarte bine, si eu m-am hotarit sa ma retrag, cel putin o perioada.
Ieri am avut ceva timp si am citit putin de prin arhiva de pe vremea cind aveam burtici, si era tare placuta atmosfera de atunci!! eram intr-adevar foarte unite si haioase, cu temerile noastre cu tot. De ce nu mai este si acum grupul asta la fel??
si ca tot a venit vorba de burtici, felicitari pentru o burtica asa frumosa. cind te vad, imi aduc aminte de burtica mea frumoasa si tare mi-e dor de ea...

Alipiticot, sa iti traisca puiul si sa te bucuri de ammindoi! Incet-incet ai sa depasesti greul de la inceput!!

pt copiii care se foiesc mult, si noi am trecut prin asa nopti, muulte pina acum, se pare ca sint pe terminate.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput