Ai nostri ca brazii (ian-feb05) 28

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Mona, multumesc mult.

Fetelor, cu parere de rau, vreau sa va anunt ca eu ma retrag de la acest subiect. Va doresc copii sanatosi si veseli iar voi sa fiti sanatoase, frumoase si fericite. Numai bine!

Oana 21+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

buna seara,eu am ajuns azi acasa,sunt binisor,am nascut duminica prin cezariana,inca ma doare,abia i-mi revin,Raisa a fost azi un mic terorist,este inca,sunt cu nervi la pamant dupa jumatate de zi acasa.....nici nu vreau sa ma gandesc ce urmeaza,dar bine ca s-a terminat si bb e sanatos.A avut 3300,papa san,dar din ora in ora,probabil pana va veni laptele bine.
Am sa mai scriu cand pot detalii.
Va multumesc ca v-ati gandit la mine.
O seara excelenta!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by Amaya

Mona, multumesc mult.

Fetelor, cu parere de rau, vreau sa va anunt ca eu ma retrag de la acest subiect. Va doresc copii sanatosi si veseli iar voi sa fiti sanatoase, frumoase si fericite. Numai bine!

Comorile mele

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

alipiticot, sa-ti traiasca a 2-a minune!!! sa va bucurati de ei, mami draga si sa ne mai scrii cand ai timp, cum te descurci cu 2 asa mici , da? ca sa ne facem si noi curaj pupici

Amaya, ce s-a intamplat? te muti la thread-ul coresp. lui bb2? . imi pare rau, dar tu stii cum iti e mai bine..

Simona, ff bune sfaturile, le citisem si eu si incerc sa le aplic pe toate, numai ca de la o vreme l-a invatat soacra pe paine si in sapt de regim i-am tot dat biscuiti digesta si ne tot cere (cam urla dc nu i idam) si uite asa uneori (ca acum seara spre exp) a papat doar 150ml de lapte cu cereale (iar el papa de obicei 200 sau mai mult)..

amo si strunfita, ma bucur ca mai scrieti si voi!
sanatate multa puiutilor!

Bubu, si eu astept poze/povestiri de la Barcelona.

azi dim noi am facut vaccinul VarilRix si tati a rugat-o pe dr-a sa se uite la putica lui C si l-a decalotat cica total... acum la baita m-am uitat si eu acolo dar m-a luat cu fiori cum arata, nu stiam cat de mult se poate desface de la ac varsta, si intr-adevar are inca albeata pe margine acolo asa jos de tot, nu-mi vine sa cred cat de adanc se stransese... sa vedem cat reusesc eu acum sa intretin ac decalotare - tare mi-e frica de recidiva. azi a fost marait cred ca din ac cauza, se mai maraia putin cand facea pipi cred si ridica usor un picior (putin caraghis chiar) dar nu a parut ca-l doare rau pana acum. sper sa fie bine finally! Doamne ajuta! ma duc si eu la nani.

noapte linisita va doresc! pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

quote:
Originally posted by lbelciug
De regula dim cand cere laptele e treaz de-a binelea, asa ca in paralel cu bautul de lapte, tati il pune si pe olita. Se pare ca il stimuleaza bautul caci face o gramada de pipilica. Din pacate nu vrea sa faca si "altceva" decat la 5-10 min mai tarziu cand deja are pampers curat...
Ma bucur sa aud inca o mamica spunand ca puiului ii prieste la cresa/gradi. De curiozitate, tu cat platesti pe luna la day care?
Mai asteptam poze cu voinicelul tau.

Ei, la noi problema e ca daca il deranjez dimineata cand isi bea lapticul se trezeste de-a binelea si nu mai bea tot laptele. Daca insa il las in pace, il bea pe tot si mai atipeste o juma de ora sau chiar 1 ora. Avand in vedere ca treaba cu laptele de dimi se intampla pe la 6 dimineata, ora imposibila pentru mine , fa si tu socoteala si vei vedea ca e in interesul tuturor partilor sa lasam copilul in pace, cu riscul de a face in pampers tot acel pipilica pe care il vezi tu la Matei in olita . Am sa mai pun poze zilele astea, trebuie doar sa fac o selectie.
Referitor la day care, e 2,5 mil/luna. Daca ar manca acolo, ar mai costa 50.000/zi papica, deci ai ajunge la 3,5 mil/luna. E foarte bine, mai ales ca sunt copii putini - maxim 8 si sunt in permanenta 2-3 persoane cu ei (azi insa m-au anuntat ca vor sa se extinda :( )

Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Amaya

Mona, multumesc mult.

Comorile mele

Mie una imi pare tare rau de decizia ta si sper sa revii asupra ei.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alipiticot

buna seara,eu am ajuns azi acasa,sunt binisor,am nascut duminica prin cezariana,inca ma doare,abia i-mi revin,Raisa a fost azi un mic terorist,este inca,sunt cu nervi la pamant dupa jumatate de zi acasa.....nici nu vreau sa ma gandesc ce urmeaza,dar bine ca s-a terminat si bb e sanatos.A avut 3300,papa san,dar din ora in ora,probabil pana va veni laptele bine.
O seara excelenta!

Paula si iubirile ei! Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)si Cosmin Mihai(d.n.1.10.2006)

poze noi

Paula, sa-ti traisca a doua minune! Cu lapticul nu te lasa, primele doua-trei saptamani sunt mai grele. Vine el lapticul pana la urma. Cum se poarta Raisa cu bebe? Cum reactioneaza la atentia pe car i-o acordati micutului? Pupici si asteptam poze cu Cosmin Mihai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Amo acolo e casa noastra pana la urma,avem o vila in constructie,cu cat o terminam mai rpd cu atat sper sa o vindem si mai rpd.Apoi zburam.Exista posibilitatea sa mergem in Belgia dar au intervenit unele neclaritati,mai multe dubii si alte asemenea.

Strunfita welcome back.

Amaya ce-ti veni?Cum adica te retragi de la sub nostru???I'm shocked,just like this????

Alipiticot,felicitari pentru noul membru al familiei,refacere rapida dupa cezariana(prima nastere tot cezariana a fost?) si putere pt 2 pitici.

Maga thanks a lot pt articol,o sa vad de unde gasesc resurse sa vb cu manutele sau dintisorii,ca de vb cu animalutele Nataliei tot o fac.Sa vedem ce-o iesi...

Lavinia

poze Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

quote:

Bine ai venit pe lume micutzule! Sa ai o viata lunga si plina!

Paula sa-ti traiasca feciorul! iti doresc multa putere si refacere rapida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:

O seara excelenta!

Paula si iubirile ei! Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)si Cosmin Mihai(d.n.1.10.2006)

poze noi

FELICITARI!!! Mai ce repede a trecut timpul! Iti urez refacere rapida si lui bb sa creasca repede si sa fie mincacios! Sper ca are cine sa te ajute, mai ales acum, trebuie sa iti fie foarte greu.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput