Mamici de sept-oct 2006 (80)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

MamiLili,
nu-ti face griji, nu toti bebelu5ii fac icter. 5i, daca fac, pot fi pu5i 5ub lampa de ultraviolete. Alex nu a avut nevoie, ca avea prea putin icter, plu5 ca aici avem de5tul de mult 5oare. zau, icterul e ultimul lucru la care trebuie 5a te ginde5ti acum :) la5a 5a apara bebe, 5i vezi tu apoi :)

Na5teri u5oare, fetelor!

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Nicole nu stiu cat e de rau ca nasc prima data...rau e indiferent cum...nu vezi ce povestesc fetele ? Eu as mai sta...nush de ce...mi-e greu sa renunt cred...la burtik. Glumesc...

Sotul meu zice ca e stabilit ...gata! Cica duminica si-a comandat o fetita si nu mai e cale de intoarcere...Eu am un fix cu mobila...deh fiecare cu ce-l doare...

Itzy-Bitzy
40 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Pai am citit. nici eu nu stiu ca si eu sunt la prima nastere. vad ca si tu ai depasit termenul. eu nu mai zic maine fac o saptamana. deja sunt putin cam speriata ca nu pateasca ceva bebe. doctorita a zis ca e ok nu seintampla nimic. si cu toate astea in fac griji. cu restul am terminat si patut si carut si hainute. numai pe tati nu il pot aduce langa noi. e la 10000 km distanta. sunteti niste fericite cele care ii aveti langa voi acum. imi este greu si mie dar si lui ca este singur acolo si nu stie care e situatia aici, cand se naste iubirea noastra. dar trecem noi peste asta. sanatosi sa fim ca asta e cel mai important. si asta e la toata lumea. o sa se rezolve si la tine cu mobila sunt sigura.

voi v-ati vopsit la par acum in ultimul trimestru? ma bate un gand, ca de... sa fiu frumoasa , dar imi este teama sa nu il afectez pe pui din burtic.
nicol
maine 41 Antonio

Mergi la inceput

Da ... dar nici eu nu am nici un semn...am termen 25-26....deci 24 duminica ar fi ok...insa pt ca nu am nici un simptom paraca am impresia ca ma duc la un control d erutina asa...nu ca ma duc la nascare...si provocata pe deasupra ...

Itzy-Bitzy
40 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Mini tu nu mai zici nimic? Sau iar esti scormonici pe net dupa info? Te pomenesti ca te-oi fi dus sa faci bagajul...

Itzy-Bitzy
40 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Nicole se spune ca ar avea efect daca era la inceput dar acum...cand es pregatit sa iasa nu mai are nici un efect...

Itzy-Bitzy
40 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Itzy bafta la inducere (daca te hotarasti sa te duci duminica)!
Nicole acelasi motiv il am si eu sa nu fac bagajul: daca ma apuca nasterea dupa ce imi fac bagajul (nu ca as ramane eu eterna gravida pe acest pamant)! Sotul meu se roaga de mine de vreo saptamana sa imi pun tot "calabalacul" de spital undeva (nu in geanta) ca in caz ca ma apuca sa le puna el in geanta si sa le arunce in masina. Azi am scos geanta bebelinei din sifonier dar nu am pus nimic in ea. Sunt de coma: gasesc orice scuza numai sa nu fac bagajul!
M-a intrebat sotul azi: cum vrei sa nasti pana la urma? Si i-am spus ca nu vreau sa nasc in nici un fel!!!

mini_me 38+
poze

I have the body of a God: unfortunately it's Budha.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Itzy asta seara scormonesc dupa cai verzi pe pereti! Caut un glob de cristal! Azi noapte nu am dormit deloc! M-am rasucit de pe-o parte pe alta ca puiul la rotisor si m-am vaitat intr-una. Aveam impresia ca scartaie bebe inauntru!

mini_me 38+
poze

I have the body of a God: unfortunately it's Budha.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

pai a fost dragut sotul tau mini_me era bine prin teleportare. oho de cand as fi avut bebe in brate. si cred ca toate burticile. sigur nu se poate????

nicol
maine 41 Antonio

Mergi la inceput

Mini esti mortala... noi fugim de reponsabilitati vad...si eu eu as face orice numai sa nu trebuiasca sa nasc...poate vrea altcineva pt mine...se ofera?

Itzy-Bitzy
40 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput