Mamici de sept-oct 2006 (80)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Itzy sigur nu ma apuc acum sa fac bagajul! Presimt ca nici maine!
Nicole cine stie ce va fi posibil peste cativa zeci de ani! Chiar acum imi trece prin gand ca poate peste cativa zeci de ani o sa putem sa avem copii ca puii la incubator: sa fie copii nostri, dar cele 9 luni intrauterine sa nu mai fie intrauterine ci in vreo masinarie in care sa se dezvolte perfect!

mini_me 38+
poze

I have the body of a God: unfortunately it's Budha.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Pai sunt deja ...clonele nu?

Mai e un pic ...o juma' de ora si intram in zodia balantei!!!!!!!! Daca nu mi-a iesit leu ...balanta o fac sigur!

Itzy-Bitzy
40 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

nu cred ca ar mai avea farmec. si poftele ... de diferite .... chestii dulci s-ar duce.

nu au vrut sa fie feciori si fecioare

nicol

maine 41 Antonio

Mergi la inceput

Itzy a tunat si ne-a adunat pe noi doua! Pe de-o parte, abia astept sa o vad pe zbenguici, dar pe de alta parte imi vine sa zic: "mai stai mami acolo sa mai cresti putinel!" Mama denaturata ce sunt!

mini_me 38+
poze

Mergi la inceput

Itzy ti-am luat-o inainte: la mine s-a intrat deja in balanta!

mini_me 38+
poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mini_me

Itzy a tunat si ne-a adunat pe noi doua! Pe de-o parte, abia astept sa o vad pe zbenguici, dar pe de alta parte imi vine sa zic: "mai stai mami acolo sa mai cresti putinel!" Mama denaturata ce sunt!

mini_me 38+
poze

sa stii..eu acum rad de mor ca se face ghem in cate o parte...ma dau cu crema pe buritk si cred ca ii place ca o mangai...asa draga imi e... dar as mai tine-o acolo...cand ma gandesc ce ma asteapta dupa...

Azi mi-a spus o prietena: Deci de saptamana viitoare ai URLATOAREA in brate....Numai din astea am...incurajari una si una...

Itzy-Bitzy
40 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Itzy-Bitzy nu mai baga si tu in seama ce spune toata lumea. unele poate spun din invidie. un copilas e o minune si o bucurie imensa oricat de greu ne-ar fi la inceput. nu suntem nici primele nici ultimele

nicol
maine 41 Antonio

Mergi la inceput

Ce te iubesc prietenele Itzy! Numai una si una ai! Eu cred ca o sa ai o cascada urlatoare acasa, nu doar o urlatoare! (ce te incurajez si eu!!)

mini_me 38+
poze

Mergi la inceput

Daaa stiu...nici nu dau atentie...dar ma amuz si eu...iti dai seama ca abia astept sa o vad , sa o pup...sa...sa ...sa..ca sa nu mai zic de sotul meu...

Itzy-Bitzy
40 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mini_me

Ce te iubesc prietenele Itzy! Numai una si una ai! Eu cred ca o sa ai o cascada urlatoare acasa, nu doar o urlatoare! (ce te incurajez si eu!!)

mini_me 38+
poze

daaaaaaaa si tu printre ele vad

Itzy-Bitzy
40 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput