Mamici de sept-oct 2006 (80)
Raspunsuri - Pagina 4
itzy-bitzy spune:
Hei
Cucoancea si Laliq . Laliq stai linistita ca va fi bine. iti tinem noi pumnii ...
mexxa tot asa din ce am citit si am auzit il poti stimula pe bebe sa faca kkatz cu termometrul in fundulet sau spalat cu apa calduta... sau cu supozitor cu glicerina cum ti s-a mai spus mai inainte...un sfert
Mamilili si Mini multumim pt info
Ramomar si cata prin ce ati mai trecut si voi...off cand citesc...Dar intr-adevar nimic nu mai conteaza cand ai puiutzul in brate...uiti de tot.
Este si povestea Floricikai la pagina 13 tot la cap trecut de pus pe prima pagina. Si Gripo a scris dar nu mai stiu unde...poate ne spune ea.
Adameasca numai bine! ma bucur pt rezultatul bun.
Tasia
Alina pai de asta imi e teama sa nu fie acolo...ca cine stie cat dureaza...
Pupici
Itzy-Bitzy
40 cu Ana-Maria
POZE
MamiLili spune:
Mamici, am gasit acum o definitie a varsaturii, ce suna asa: varsatura = expulzarea fortata, sub presiune, a continutului gastric prin cavitatea bucala si/sau prin narine. Deci e normal sa apara si pe nas, nu va ingrijorati. Parerea mea e ca trebuie curatate narinele dupa ce bebelusul vomita, ca sa nu existe obstructie in caile aeriene. Ramane ca fiecare mamica sa curete narinele cum crede de cuviinta.
Ma duc si eu in patut ca daca o tin asa scriu o carte pana maine.
Noapte buna tuturor!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 36 cu
itzy-bitzy spune:
Ramomar la multi ani, casa de piatra sa fiti fericiti si sa va bucure viata Patrisia!!!!
Itzy-Bitzy
40 cu Ana-Maria
POZE
nicole2005 spune:
Sofimic vesti proaste. daca bebe nu iese singur pana luni si noi ne prezentam luni dimineata la prima ora cu bagajelul la spital. asa ca sa vedem ce ne rezerva week-end-ul. s-ar putea sa fie egalitate. doar cucuoancea mai poate sa ne intreaca.
nicol
maine 41 Antonio
gripo spune:
ITZY, esti draguta, dar cineva deja mi-a pus povestea in link. cu ocazia asta vreau sa-i si multumesc acelei persoane.
DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by nicole2005
Sofimic vesti proaste. daca bebe nu iese singur pana luni si noi ne prezentam luni dimineata la prima ora cu bagajelul la spital. asa ca sa vedem ce ne rezerva week-end-ul. s-ar putea sa fie egalitate. doar cucuoancea mai poate sa ne intreaca.
nicol
maine 41 Antonio
Si cu mine ...ca duminica sunt invitata la provocare. Dar nu sunt hotarata 100% ca ma si duc doar 99,9% ha ha ha
Itzy-Bitzy
40 cu Ana-Maria
POZE
nicole2005 spune:
Itzy-bitzy iti urez de pe acum nastere usoara si sa fiti sanatosi si mancaciosi. te invidiez de pe acum ca o sa iti probabil puiutul in brate mai repede. bebitu meu nu da semne ca ar vrea sa iasa. se fataie , se face covrig numai semnale ca vrea sa iasa nu. mult succes.
si sa incepem galeria , nu?
nicol
maine 41 Antonio
mini_me spune:
Buna seara
MamiLili am si eu o intrebare: care este legatura intre dismaturi si mentinerea glicemiei.
Tasia ce bine ar fi daca ar functiona teleportarea aia!
Adameasca bafta cu rezultatul la test!
Maine dimineata ma duc la dra! Imi face control intern, in sfarsit!Sper sa imi faca si eco sa vad cat a mai luat bebelina in greutate in ultima saptamana.
Mai e cineva in situatia mea care nu si-a facut inca bagajul de spital? Eu inca mai astept... ce?... Dumnezeu stie!
mini_me 38+
poze
I have the body of a God: unfortunately it's Budha.
itzy-bitzy spune:
Nicole...va anunt eu duminica... daca ma duc sau nu...sa vad cum ma trezesc..de nascut tre sa nasc odata ...stiu...dar nu ma indur
Itzy-Bitzy
40 cu Ana-Maria
POZE
nicole2005 spune:
Mini_me eu mi-am facut bagajul in saptamana 39 !!!! imi era teama ca daca fac bagajul o sa ma apuce durerile. toata lumea spunea ca sunt incostienta , daca ma apuca ce fac alerg prin casa dupa haine? si? am facut si acum astept.
e asa de rau la provocare?
nicol
maine 41 Antonio