Mamici de sept-oct 2006 (80)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Laliq, probabil stie dr ce-i mai bine ptr bebe, gandeste-te ca nu credeai ca ajungi asa departe cu sarcina, ca ai trecut si de pragul de 28, si de pragul de 32. O sa fie bine, ai sa vezi.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofimic spune:

Ignatica atentie cu raceala la bebe ca ei fiind asa
micuti sputa si toate cele nu le stiu elimina ci o iau pe gat in jos
si se ajunge la alte complicatii. Dar daca zici ca nu e raceala
atunci e bine. Si cum de nu vine pediatru acasa?? Asta-i
culmea. Daca bebe e in evidenta lui ar trebui sa vina, nu?
Ca doar vine pe bani, nu gratis...

MamiLili da ai scris mult, nu gluma . Dar eu nu
am apucat sa citesc tot. Recuperez eu

40 si 1 zi + Sofia Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lili au venit ai mei si eu am uitat sa cer praji de-ale bune recomandate de tine . De fapt mai bine, ca tocmai am implinit 20kg in plus fatza de inceputul sarcinii... praji imi mai trebuia!
Si eu am grupa 0I- si sotul AII- (macar ne-am nimerit la "negativism" , de altfel partea cea mai importanta!). Am intrebat dr si mi-a spus ca nu e o problema reala. Fireste, exista sansa ca bebe sa mosteneasca grupa ta. Daca nu, oricum nu ridica probleme majore... doar si tu spuneai ca dr grigore ti-a zis la fel.

Mexxa ia Galactogil de la farma. Si bea multe multe lichide.

Eloise 36+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

A, Lili, tu le intrebai pe mamici de incompatibilitatea de grupa... scuze...m-am bagat in seama sa raspund... eu sunt PRE-MAMICA!

Eloise 36+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Sofimic, ai timp in week-end sa lecturezi, duminica seara iti dau extemporal, ca sa te duci luni la maternitate cu lectia invatata.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 36 cu

Mergi la inceput

Laliq dar nu spuneai ca ai mers la 2 medici in paralel pe durata sarcinii? Celalalt dr ce spune?

Eloise 36+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Multumesc, pre-mamica Eloise pentru raspuns! E adevarat ca dr mi-a zis ca nu-i o problema, "ca doar n-o sa ne alegem sotul dupa grupa sangvina", dar ma gandesc acum ca bietul bebe daca va avea icter va fi mai somnoros, deci nu va avea chef sa pape, deci nu va lua in greutate, si uite asa am descoperit un intreg lant al slabiciunilor. Aida zicea c-a tinut-o pe Alexandra in lumina soarelui...cred si eu, in mai....dar in octombrie de unde soare ca sa-i treaca icterul copilului? Sa ma mut in Grecia? Spania? Tenerife?

Ahaaa, deci ai adunat 20 kg "bucuroase" si acum te plangi? Lasa ca o sa ai parte si de praji alea bune curand.

Lili sapt 36 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

MamiLili si eu sunt in aceeasi situatie cu incompatibilitatea de grup.....daca nasc inaintea ta promit sa-ti povestesc. Eu mi-am facut o dozare de andicorpi si au iesit absenti (exprimare din torba da'ntelegi tu).

39+ cu bb Katia

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Mexxa jumatate de glicerina e suficient. Incearca sa nu renunti sa il tii pe bebe Sebastian la san, macar picaturile alea putine sa le ia. Nici eu nu am cine stie ce lactatie, ma chinui cu alimentatie multa multa intre alaptat si ceai Hipp.
Laliq multumesc de sustinere. Noi deja mergem la cea mai buna neonatoloaga din Bv, dar lucreaza la Spitalul de copii si acolo ne vede.Ea ne acorda cat poate de des prioritate, dar cand ne trimite la eco sau radiografii e de asteptat. Mult curaj daca se ia decizia de a naste in urmatoarele zile.

Sofimic pai asta ma intrebam si eu de ce nu vine medicul de familie acasa, ca la fiecare intalnire " l-am daruit".

Ignatica

Mergi la inceput

Katia, multumesc mult, chiar astept impresii.

Lili sapt 36 cu

Mergi la inceput