Miresele anului 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 12
krelia spune:
neatza fetele!!
Saru'mana de cafea, clau!! E asa de bine venita...ca am paralizat de frig in birou..pana dau astia drumul la caldura...cred ca fac turturi la nas Si mersic pt urare
Pupicescuri!
Ginutza....poate ti-o iei [zz. Te pup, bine ai venit!]
MIMOZA PUDICA...
ginutza2002 spune:
neatza fetili!
sarna de cafea! chiar aveam nevoie!
uite acu pun niste poze de la nunta!
am uitat sa va spun ca ginerica a facut stiptease ca sa isi rascumpere mireasa, iar nasu' l-a acompaniat!
am avut niste nasii de nota 10!
de fapt nici nu stiu cu ce sa incep sa va povestesc!
o sa ma limitez acu la poze doar, ca tre sa fac bagajul si intru in criza de timp!
va pupic pe toate!
'Ubita si 'Ubitu' & Cununia Civila
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
alinacn spune:
neata(cu vremea asta de afara mie inca mi se pare dimineata si sigur trage la un pui de somn zdravan)noroc cu claucare a facut o superrrrrrrrrrr cafea, permite-mi sa-ti multumesc si eu pt cafea
Ginutza asta este cel mai important element, sa fi multumita(dar e prea putin spus)''la superlativ'' ca nunta ta a iesit superrrrrrrrrrrrr si ca eforturile depuse nu au fost inzadar.nu poate exista ceva mai presus fata de acest sentiment.felicitari pt nunta
fetelor am fost si eu in METROsi cel putin vinul spumant mi s-a parut mai scump decat in celelalte mag.am impresia ca la unele chestii este mai scump si nu ii inteleg rostul, dar......... luate la bax(unele produse) iesi in castig.
spor la cumparaturi fetelor
ginutza2002 spune:
fetelor in legatura cu sampania!
sa stiti ca eu am luat-o din Metro si nu mi s-a parut scumpa!
am dat 11 ron pe o sticla de angeli blanc de blanc si at cand am vb cu cei de la local si mi-au spus ca o sticla de sampanie ajunge la 10 persoane!
acu vedeti si voi ce si cum!
'Ubita si 'Ubitu' & Cununia Civila
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
krelia spune:
yam-yaaamm...ce bunataaaateeee...
quote:
Originally posted by ginutza2002
.....o sticla de angeli blanc de blanc.....
MIMOZA PUDICA...
Alynutza spune:
creca io mi-s singura care s-a afisat in vazul lumii cu Robbie-Bobbie de piersici... ca inca parca o defilau pe acolo, n-au invelit sticla nici in servet nimic, sa vada obsedata ca intr-adevar aia e...
clau77 spune:
Sa va fie de bine cafeluta dragele mele!
Ginutza ai fost o miresica eleganta!. CASA DE PIATRA!, SANATATE SI INTELEGERE!!!. Ah.. era sa uit... Distractie maxima in luna de miere!
alinacn spune:
Ginutza am zis doar la unele produse, si la buc chiar era un vin spumant care era mai scump decat la Cora
ginutza2002 spune:
eu nu te-am contrazis doar am spus ce am facut eu si faptul ca nu mi s-a parut scump fata de ceea ce am vrut eu sa iau!