Miresele anului 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 11
alinacn spune:
Pai da cum eu am ramas mult de tot in urma cu noutatile si ii multumesc lui Alynutza ca m-a pus la curent....
krelia nu pot sa fac altceva decat sa va urez la multi ani(in primul stadiu de viata al doamnei si domnului)si la mai multi cu fericire, iubire si multe multe bucurii
atunci ca sa corectez aduc si eu prajiturele si un minitortulet pt prima luna din viata voastra si
krelia spune:
mersi frumos, alina
si LA MULTI ANI si pentru GIO - care a implinit 1 LUNA saptamana trecuta!..asa e mah..a trecut, fara sa ne dam seama...
si de fapt...la multi ani tuturor miresicilor!!
pupicescuri, pe maine!
MIMOZA PUDICA...
Giova spune:
Mersi, mersi Krelia.
Nitzuc, noi pt 150 pers. am avut 15 l whisky. si am avut surpriza ca ne-au ramas vreo 5 sticle. asa ca nu stiu ce sa zic. Tuica am luat 10 l, si am mai ramas cu 4l. Cred ca nu au fost mari bautori la noi.
Alynutza ma bucur ca nu au picat perle la spalat.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya
Rexanne spune:
Nitzuc, noi am avut 180 de persoane si am avut asa:15 sticle de vischi la un litru, 20 litri de tuica de prune, 10 sticle de 1 litru martini bianco/rosso, 5 sticle de baileys, 7 litri de palica de bihor si 200 litri de vin, 6 litri coniac (deh maica, chermeza).
In fine, am mai ramas cu 10 litri de vischi, 4 sticle de martini, niste tuica (nu stiu cat, avand in vedere ca chelnerii au jecmanit...), palinca iarasi s-au servit chelnerii din ea si a mai ramas doar un litru, crema de vischi s-a dus toata, si coniacul iarasi delicios pentru multa lume, inclusiv chelnerii. Si ne-au mai ramas 60 litrii de vin dimineata. Dupa 3 ore juma, mai erau 14 litri. Zona crepusculara.
Al meu sotz, care facu merceologie, zice sa iei max. 15 litri de vischi la un litru. Dar depinde de ce bauturi mai oferi.
Hai va
ginutza2002 spune:
Halo halo!
va pupic pe toate si va multumesc frumos pentru urari!
am avut o nunta cum nu ma asteptam sa fie!
kreliutz sa stii, ca am o vaga impresie ca nunta mea a fost cea mai tare ever!
acu serios vorbind am avut si vreme frumoasa si inca nu imi vine sa cred ca a fost atat de frumos!
la noi a tinut soarele pana am ajuns in local! imedat ce am intrat in local a inceput sa ploua, iar eu ma bucuram ca un copil si nu imi venea sa crez!
s-a dansat toata noaptea si toata lumea s-a simtit foarte bine!
dc am timp o sa pun si niste poze facute de prieteni, pentru ca cele profesioniste o sa le iau in vreo 2 sapt cand venim din luna de miere!
va pupic!
'Ubita si 'Ubitu' & Cununia Civila
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
pisoi_turbat spune:
nitzuc
Noi am luat de la Metro, Ballantine's, parca la 1 litru.
Este diferenta de 100.000 fata de Carrefour si Cora.
Oricum tot ce cumperi bauturi din METRO, cumpara la BOX! Sticlele separate costa mai mult!
Nu te sfatuiesc sa cumperi Redbull (care costa!), ci un energizant mai ieftin fiindca in amestec cu whisky nu poti face o diferenta clara intre cele ele.
CANTITATI: noi, pentru 80 de persoane, am luat 8 whisky si una am dat-o la dar! Energizant 12 cutii + 5 de Redbull. Dar, noi am avut multi soferi!
Inca ceva:
SAMPANIA
la Metro, te sfatuiesc sa cumperi la BOX!
De altfel, am mai spus!
daca mai ai nevoie de ajutor, nu ezita!
Pup!
Hei fetelor nostalgice, poate ma ajutati si pe mine cu niste info. Cu cat ati luat whiskey,de care, ce gramaj si de unde? Please, vreau niste preturi, ca in 2 luni tre sa il luam ca am auzit aseara de la un tirist ca se inchid duty-free-urile si iar intru in criza de timp. Deci?! Astept pareri.
Va pup
[/quote]
pisoi_turbat spune:
Va pupa fata! Asa, din cand in cand... ca eu cu timpul sunt certata!
Dar, CASA DE PIATRA TUTUROR si NUNTA DE VIS viitoarelor mirese!
In alta ordine de idei, pe aici se mai vorbeste de nunti sau... a expirat subiectul? intreb si eu asa, ca musca picata in lapte...
Si, fetelor, doriti-va ploaie!!!
Nu o zi torida ca a mea, de am facut sauna la propriu in rochia de mireasa! Imi curgeau toate umorile pe piele si singura mea preocupare era sa ma tamponez cu batista! Noroc ca o luasem! hihihi
Oricum, rochia se murdareste!
Iar ploaia esta norocoasa si romantica!
Sa fiti iubite!
clau77 spune:
Neatza miresici!
Eu deja am fcut cafea asa ca serviti-va va rog...(de alfel fac in fiecare dimineata ca ajung prima la birou si astfel le fac o surpriza placuta colegilor)
Scriu acum, ca pe urma iar apare mesajul meu aiurea...
Astazi musai sa aflu de ce se intampla asta.
In alta ordine de idei, "La multi ani fericiti" Krelia.Tare bune au fost prajiturelele ieri.
Ginutza te cred pe cuvant ca ai avut cea mai tare nunta ever pentru ca asa simtim toate in legatura cu nunta proprie.Fa rost de poze si pune repede sa te vedem miresica.
Alynutza spune:
Neatza.
Clau, mersi de cafei, tare bun.
Ginutza, felicitari inca o data si te asteptam cu poze.
M&M spune:
Neata!!
Clau buna cafelutza. Multumesc.
Ginutza ma bucur ca ai avut o nunta frumoasa. La cat te-ai agitat meritai, bineinteles.
Cristina