Miresele anului 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Ginutza frumoase poze!!!! Inca o data felicitari si CASA DE PIATRA!!!! Si , bineinteles distractie multa in luna de miere.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinacn spune:

si eu am luat la cutie (6 b ) Angeli traditional, celelalte la buc erau mai scumpe.eram contrariata ca nu le inteleg mentalitatea, aici e dilema mea.iar aceasta problema nu e numai aici ci si la celelelate supermarket-uri.ex, ca tot am fost in cu zugraveli si alte alea, un sac de CM11 era la brico vreo 250, in timp ce la mine in zona la 2 strazi,o curte cu materiale de constructii era cam 220.pai da unde e corectitudinea.te duci la astfel de supermarket-uri cu gandul ca iei mai ieftin, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Alina, corect, dar numai cu gandul ramai. Sunt unele produse care sunt mai ieftine, dar altele sunt mai scumpe. Si daca tot esti acolo, le cumperi si pe alea, ca nu te mai deplasezi la alt magazin, nu? Si noi am constatat cand ne cautam gresie si faianta ca la Practiker aveau preturi muult mai mari fata de un depozit ametit de pe ceva strada de periferie.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinacn spune:

asa e Alynutzauneori esti asa de obosit ca preferi sa iei de acolo cu toate ca e mai scump, decat sa ajungi acasa si apoi sa o iei iar la drum.mai facem si compromisuri din acestea, ce sa facem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ginutza frumoase poze. Ai avut nunta in acelasi local cu a lui Pepenash? ca sa mi se pare. sau ma insel eu. Cred ca ma insel.

Fete dupa o luna si ceva de la nunta am reusit sa ajungem si noi la fotograf, cameraman. dar inca nu gasim caseta de la civila sa le dam sa puna si niste cadre in montaj. asa ca....pana nu mergem in Alba sa vedem pe unde e nu putem face nimic.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

fetelor va multumesc pt urarile voastre si ma bucur ca v'ati amintit de mine
poze cu bebe sunt in albumul Sebastian Mihai.

multi pupici de la noi

_
mamica de ingeras Sebastian Mihaipoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Oare numai eu nu mi-am dat rokia la curat??????????? si sincera sa fiu nici nu am asemenea intentii.

Poze noi noute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

Oare numai eu nu mi-am dat rokia la curat??????????? si sincera sa fiu nici nu am asemenea intentii.

Poze noi noute

nici eu nu am dat-o... multumita???

FUEGO--Iasi-27 august 2006:
http://good-times.webshots.com/album/554258099jrgPvZ
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau77 spune:

Neatza si de la mine!
Ce bine miroase a cafea proaspata. Multumesc Alynutza.
Fetelor,ralnied1 si ralu_trancuvoi de ce nu vreti sa curatati rochitza?

Iar a aparut ca naiba postul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza. Poftiti la , cu lapte, fara, cu zahar, fara, capuccino, ce doriti, avem pe toate gusturile.

Ralu, dar tu de ce nu vrei sa-ti dai rochia la curatat?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput