Aspirante optimiste, peste 35 de ani (4)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Fetelor,
va multumesc tuturor pentru urarile si gandurile voastre bune. Mai am cateva zile si scap si eu de laparoscopie. Cu un ochi rad si...cu altul plang. Nu imi mai este teama pentru ca stiu ca este singura solutie. Sper insa sa rezolve si problema.Pana una alta, ma ingrop in munca. E si asta o terapie.Sper ca peste o saptamana sa va pot scrie ca s-a rezolvat si ca ma simt bine. Sanatate tuturor,
PITICUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Fetelor ma bucur sa va revad sanatoase si la fel de optimiste.
Avalon iti tin pumnii sa fie bine.
miki-miki la fel am patit si eu saptamana trecuta cu calculatorul.Degeaba am reinstalat Windows-ul ca virusul ramanea.Si singura solutie a fost sa sterg tot din el si sa reformatez hardul.Succes.
pentru toate optimistele.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Dj mama m-am lasat pagubasa, din lipsa de informatie precisa. Eu nu plec la drum niciodata fara a sti exact la ce ma astept. Dr. nu am avut cum lua legatura, am trimis un mail, dar fara raspuns. Ca sa nu stau degeaba, m-am dotat cu ceva picaturi naturiste de la Ro. Macar sa-mi reglez ciclul, ca din analize nu e prevazuta o apropiata menopauza, si deci stau in mainile lui DD. E ultima sansa.
Culmea e ca Fsh a revenit la norme.

"Un sorriso non costa nulla e rende molto."
Cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Cicina eu sunt de religie ortodoxa dar mai trec si pe la biserica catolica Sr Anton de Padova [din Craiova]. De cand eram in liceu ma duceam cu fetele la ac biserica si ne rugam pt examene si era un obicei ca at cand te rogi sa tii apasat o moneda la baza statuii Sf Anton si cand termini rugaciunea si ridici degetul dc ac nu cade inseamna ca ti se indeplineste dorinta. Ac biserica are in apropiere 2 licee si nu stiu dc ac obicei a fost inventat de liceeni sau chiar se practica si in Italia. Acum 2 ani au venit moastele Sf Anton in Craiova cu preoti si calugarite din Italia si a fost lume f multa.
Stiu ca Dumnezeu e unul singur si nu conteaza la ce biserica te rogi. Eu am tragere catre ac biserica dar nu stiu sa-ti spun de ce.

In legatura cu pb ta cu ovocitele si menstruatia. Iti recomand Multi Maca de la Forrever Living. O sa copiev un articol care are 3 pag si am sa-l postez pe prima pag de la sub Azoospermie deoarece e f bun si pt barbati. Mi-a pove cineva despre o femeie de 45 ani careia i s-a instalat menstruatia de ceva timp si dupa ce a luat cateva luni Multi Maca i-a revenit menstruatia. Ac produs mai contine alte 8 plante care in combinatie dau rezultate miraculoase.
Sper sa reusesc sa-l scriu repede si sa-l postez acolo.

Dj_mamuca sa stii ca Multi Maca e f f buna pt tine dar si mai buna pt sot. Si lasa covoarele si ASPIRA altceva. Eu in perioada asta nici covoare nu am putut aspira. ASPIR tot la anul ca anul asta nu se poate. Pup mamuca.

Liano nu mai cauta bata ca e la mine . Dc tu plecasi pe la unguri si fetele astea fac hora pe fundul butoiului o furai. Dar ti-o dau inapoi ca vad ca-ti tb si nu-s eu asa rea.

Pup pushtimea

Miki

Barbye are nevoie de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

o luai deja mikisor multumesc frumos..
sheheee te pupic ca tre dor imi era de tine..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."

.................................
Impotriva banarii luiJocelyn

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Liana30 inapoi si iti tin pumnii ca la unguri sa fie mai bine.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Liana, bafta.
Miki, eu tot asa sant cu credinta, nu conteaza in care biserica intru, tot aia e, si mai ales in Sf. Anton de aici. Am vizitat si gradinile din spate cat si muzeul dedicat lui. M-a impresionat mult, si e aceea ma duc cateodata si ma rog sa-mi mai dea o sansa.
Mult succes la toate.

"Un sorriso non costa nulla e rende molto."
Cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

salutare fetele, ce mai faceti?
vad agitatie, stinga, dreapta, est, vest, toata tzara.
cum stam, cum stam?
azi am fost la un botez, la o bebica. super draguta. nici nu stia sa plinga. va doresc la toate bebei frumusei si cumintei.
si...indiferent ce va fi....sa ne auzim mereu.
io fac binisor, mersi, am cam 4 sapt si jumatate de acum. sapt viitoare ma duc la echo pentru a stabili regulile jocului asta -o sa sa inving. si eu si bb.SPER.
mai vin pe la voi, va pup pe toate.
tin pumnii pentru avalon, pentru piticu' meu si pentru toate fetele care fac trat care mai de care.
liano, sufletu' meu calatoreste- spre tine, fata draga.
IULIA si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Iulia, sa va ocroteasca Sfanta Paraschiva si pe toate fetele necajite dar si fericite de pe forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

IULIOOOO ce'mi faci? doamneeee io citii ca ma calaresti
acu pusai ochelariii si vazui..te pupp fatoooo si crosetez..crosetez..
dj pup io la tine
cicina multumesc!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."

.................................
Impotriva banarii luiJocelyn

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput