Aspirante optimiste, peste 35 de ani (4)
Raspunsuri - Pagina 25
miki-miki spune:
Nusy furasi globul de la Dj_mamuca? Omidutzo tu ce vezi acolo? Merg cu sotul la Dracea sau nu? Vezi vre-un cabrarel?
Mirelus uite ca nu dorm. Gatii si tb sa eliberez o camera care tb sa o dea cu lavabil.
Iti recomand sa faci un eco la Costache Adrian ca sa te convingi ca nu ai nici un chist. Nusy iti poate pove mai multe despre el pt ca i-a descoperit polipul si endometrul ingrosat. Du-te la el cu alte eco si HSG dc ai si iti v-a spune dc ai chist sau nu. E cel mai tare.
Si zici ca e f f tanara Dracea? Pai al meu o sa-mi zica ca ce l-am dus la o dr asa tanara fara experienta? Poate face stanga imprejur.
Liana cine te-a suparat? Spune-mi ca-l rezolv eu acum. Stii doar ca ti-am furat bata.
Miki
Barbye are nevoie de noi.
Mirela_1 spune:
Liana, stai linistita. Ce daca-i luna viitoare. Mai bine sa fii tu OK inainte de procedura.
Mikisor, nu stiu cati ani are dar arata tanara intr-adevar. Pai sotul tau ar trebui sa se bucure ca-l duci la o dr asa de draguta . Eee, daca-ai ajuns la lavabile ..e bine.
Nusy, unde lucreaza Costache? E ecografist bun? Are aparat performant?
DJMama, ce mai face Avalon? Cand are rezultatul?
dj_mama spune:
Avalon zicea ceva de marti da' nu mai stiu dak asta sau peste inca o saptamana. De luni oricum reia serviciul ca i s-au strans f. multe. Nu stiu cum se va feri de stres dar dak se implanteaza puiutii nu se mai deranjeaza doar de la stres.
Ea spune ca e pregatita si pt. vesti proaste dar undeva ii e si groaza de perspectiva asta; ... sentimente amestecate ca la fiecare;
eu personal am un filling ca va fi bine
miki-miki spune:
Dj_mama si eu cred ca v-a fi bine. Mie mi-a spus ca martea de sapt viitoare tb sa faca BHCG. Spune-i ca ieri am fost la biseria Sf Anton de Padova si m-am rugat si pt ea. De multe ori cand m-am rugat la ac sfant am simtit ca se rezolva pb pe care le am. O pupacesc cu drag pt ca-mi e tare draga.
Eu acasa am pb cu netul. Cred ca am luat virusi pt ca-mi intra tot felul de reclame si nu ma lasa sa citesc sau scriu. Nu pot sa inchid ferestrele pt ca sunt poxitionate in asa fel incat sa nu o pot inchide. Dau mereu ctrl+alt+del si end task pe ce vreau eu sa inchid. Ieri am crezut ca innebunesc. Imi vine sa-l iau si dau cu el de pamant dar nu e al meu si cere 400 euroi pe el. Va scriu acum ca sa stiti de ce intru iar mai rar.
Si pe voi va pupacesc.
Miki
Barbye are nevoie de noi.
Liana30 spune:
meyyy nu m'a suparat nimeni..a fost hotararea mea..
deci hai sa va spun..am mers dis de dimineata la spital pt ca trebuia sa ma interneze..m'au trimis la garderoba..ca dehhh asta e politica spitalului..camasa numa de la ei..ok..am stat o ora la usa garderobei..si nu a mai venit nimeni..cand incercam sa urc sus la sala..ma trimiteau inapoi ..ca dehhh nu aveam camasa lor..si uite asa am facut ture prin spital..cand la garderoba..cand la sala..apoi faza cea mai dura..cand am sunat'o pe dc nu mi'a mai raspuns..si chiar am insistat ca o nesimtita..da dehhh..asta e..
si atunci am hotarat!!!pai daca camasa nu am..dc nu am..atunci io de stau acolo?
si m'a luat grasu frumos de mana si am plecat!!!
am martorilachi m'a vazut!!cum am plecat
ata ete..
asa ca astept sa'mi vina CM..uite ca e pentru prima data cand il astept sa vina..si plec din nou la unguri..voi repeta analizele toate..si gata..cu ajutorul lui DD daca or sa fie bune..atunci incepem..
io pe la Gyuli nu mai calc nici moarta!!!!parol!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."
.................................
Impotriva banarii luiJocelyn
"Nimic nu-i imposibil!"
nusy spune:
Liana, pai vezi daca n-ai luat cu tine????Stateau aia de la Giuly aliniati in fata ta!!!!!
Mirela, eu am 1.72 si 53 kg(cam slabuta) parul blondin suvitat.Sotul e mai inalt, brunet- grizonat(desi are doar 32 ani...i-am scos par alb ).Lumea zice ca seamana cu Robert Turcescu,desi mie nu mi se pare.Pe Costache il gasesti la MedNewLife(privat) sau Cantacuzino(serviciu).Pe noi ne-a primit la Cantacuzino,dar la interventia dr.Soare.Avea aparat performant.Si are un ochi.....format,nu gluma!!!Spune-mi si mie de NordMedica daca ,de la intersectia de la Gara , e spre Polizu sau spre Podul Grant( ca banuiesc ca nu e chiar in intersectie si ca trebuie sa mai merg putin si nu stiu in ce directie).
Mikishor,pai daca virusasi laptopul,cum mai vorbim deseara????
Andra, Gabiu si toate fetele: de la mine.
Nusy
andrabirni spune:
Nusy, Miki, Avalon, Dj_mama, Orchis , Mirela,....va pup si sper sa devenim cat mai repede gravi...daca am fi ajuns si noi la Iasi maine.....
Pup toate aspirantele de-aici.
Liana30 spune:
nusy o uitai acasa..firar mama ei de bata..da acu gata o iau cu mine
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."
.................................
Impotriva banarii luiJocelyn
"Nimic nu-i imposibil!"
dj_mama spune:
Cicina, sunt astfel de biserici catolice si la noi. Tu ce ai mai facut cu ovocitele donate? Ti-a raspuns ceva dr. Dracea atunci, pe mail?