Aspirante optimiste, peste 35 de ani (4)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Buna dimineata, fetelor! Haideti la cafeluta. Eu n-am reusit sa intru ieri pe forum (doar un pic dimineata). Ce s-o fi intamplat?
Nusy, gata. V-am fotografiat. Mai, dar sunteti fotomodele voi. Inca nu stiu sa-ti zic unde-i Nord Medica dar ma interesez (ca si Cleopatra Stratan) si revin cu detalii. Costache e ecografist sau ginecolog?
Mikisor, am incercat sa te prind aseara dar n-am avut succes.
DJMama, spune-i lui Avalon ca ma rog pentru ea, sa ramana bebelusii in burtica. Tu ce-ai mai facut? Ai mai facut inseminari?
Liana, imi pare rau de ce ti s-a intamplat la Giulesti. Eu una plec din start cu ideea ca e clinica de stat asa ca ma astept la orice. Asta ca sa nu ma apuce supararea. Si acum ce faci? Faci histero la Szeged sau nu mai faci deloc? Bine c-ai recuperat bata.
Andrabirni, merci si sa dea Domnul sa fim toate gravidute.
Iulia, sa fii sanatoasa si tu si bebe din burtica si sa ne spui daca-i fata sau baiat.
Fetelor, de Cami mai stie cineva? Cami, daca-ti arunci vreun ochi pe aici sa stii ca-ti uram bafta. Te pup si sper sa revii cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Mirela, Costache este ecografist...cica cel mai bun(presedintele Asociatiei de Echografie pe tara).Ma uitam pe net,la comisiile de examinare a studentilor la Medicina,la specializarea echografie,el era presedinte.Vezi ca-l mai poti gasi inca la o adresa,e scrisa de Miki,la azoo,pe prima pagina si are si nr.de telefon acolo.

Nusy

Mergi la inceput

Merci, Nusy. In cazul asta cred ca e cam aglomerat la el. Am sa incerc sa vad prin ce luna o fi cu programarile.
Miki, am vazut ce-ai muncit. Bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Mirelus, nu cred ca e f aglomerat. Eu cand am spus ca sunt din Craiova a zis ca ma primeste a 2-a zi dar a tb sa anulez programarea pt ca a intervenit ceva. La MED LIFE e mai scump si cred ca nu e coada. Nu stiu dc face eco intravag [sa spuna Nusy asta] dar e f f bun si merita sa te duci la el. Parerea mea este sa nu mai dai banii degeaba pe la altii.
Ai citit prospectul de la Multi Maca ? Am mucit ieri toata ziua sa-l treca la Azoo pe prima pag. M-am luptat ceva cu virusii astia dar am reusit.
Cami ce mai faci? Pauza o ai pana la Anul Nou? si succes.

pushtimea.

Miki

Barbye are nevoie de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna fetelor,
Mirela_1 Nu prea am mai avut rabdare sa intru din cauza problemelor tehnice de pe forum si in plus nu mai am nici un fel de noutati. Fac in continuare tratament cu AC. Abia peste 2 zile voi merge la dr. sa vad cum a evoluat chistul si sa stiu cum actionez in continuare.
Miki-miki mult succes la vizita la dr.! Merge si sotul tau? Se pare ca vom merge in aceeasi zi, doar la ore si locatii diferite. In ce priveste pauza ... nu e chiar abstinenta totala , mai intru din cand in cand ... abia cand voi incepe efectiv tratamentul pt. FIV voi face o pauza pana la rezultat.
Iulia_Braila Felicitari! Sarcina usoara si bb sanatos!

Liana pai tu nu ai citit pana acum ca d-na Geta e "cheia" la Giulesti? Daca te-ai fi dus la ea, cu siguranta nu ai fi patit asa ceva! La Giulesti trebuie sa fii "descurcaret" ... insa asta nu are nici o legatura cu actul medical: dupa parerea mea sunt cei mai profesionisti, pe care personal i-am intalnit pana in prezent, in Romania! Am avut parte de amabilitati si "tratament special" peste 6 ani la Medsana, cu celebra dr. D.P., dar care s-a dovedit INCOMPETENTA in cazul meu - mai exact - timp de 6 ani mi-a scris pe toate investigatiile efectuate "UTER NORMAL", avand la activ 2 laparoscopii si o histeroscopie - efectuate tot cu dumneaei... ca sa descopar la Giulesti, cu ocazia unei noi histeroscopii ca uterul meu era "SEPTAT"!
Sunt foarte aglomerati si de aceea se comporta asa; sunt asaltati pur si simplu si abia fac fata nr. de pacienti; in plus au si cele mai mici preturi ... dar sa nu te indoiesti de profesionalismul lor! Cine apeleaza la Giulesti trebuie sa se inarmeze cu rabdare si sa incerce sa se "descurce"!
Mult succes oriunde te decizi sa mergi mai departe!

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Buna Cami. Chiar nu mai stiam nimic de tine. Cred ca o sa incep si eu FIV-ul in noiembrie, daca-mi ies si restul de analize bune (tot cu LD). Bun pontul cu d-na Geta. Cami tu ai facut analizele alea genetice: cariotipul si microdeletiile? Ca mie nu mi le-a cerut. Pe de alta parte Avalon a postat odata o lista cu analizele minimale la Giulesti, in care apareau si ac 2. Dar daca totusi nu mi le-a dat sa le fac, sper sa nu comenteze Getutele ca nu mi le-am facut.

Mergi la inceput

Mirela s-ar putea sa ne intalnim daca vei face FIV in noiembrie; daca la mine va fi totul ok cu chistul si eu voi face tot in aceeasi perioada.
Da, eu am facut analizele genetice ( la initiativa mea ), inaintea celui de-al 3-lea FIV deoarece am vrut sa fac toate investigatiile posibile, cu atat mai mult ca si aveam 2 esecuri la activ, pe atunci.
Daca nu ti-a solicitat nimeni sa le faci, nu vad de ce ar comenta cineva ceva. Aceste analize se recomanda in special daca exista antecedente de boli genetice in familie; altfel nu te-ar ajuta prea mult, intrucat la noi in tara nu se face FIV cu diagnostic preembrionar ( adica analiza genetica a embrionului inainte de embriotransfer ) si in caz de vreo problema, Doamne-fereste, ai avea doar 2 optiuni: fie renunti; fie risti - caz in care iei in calcul si un eventual avort terapeutic.

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Mirela nu renunt mama..doar ca am hotarat sa nu mai fug dupa mai multi iepuri..l'am ales pe cel unguresc
Cami m'am fi dus mama la d-na Geta ca doar auzisem io de ea..dar io nu eram la mister Big..ci la misterioasa d-na dc si trebuia sa merg la d-na Viorica.care a fost o dragutza nu am ce sa'i reprosez..
va pupacesc pe toate!!
dj poate ii transmiti si din parte mea lui Avalon ..multa bafta si ca sunt cu pumnii stransi!!!aaaaaaaaaa si mai spunei ca'i o urataaaa ca mie nu mi'a dat tel..sa o sun si io

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."

.................................
Impotriva banarii luiJocelyn

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Liana, de ce nu ti-ai adus camasa de acasa? Eu mi-am adus un tricou mai lung, si m-am instalat, si gata.

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Liana nici eu nu merg la Big M, ci tot la d-na dr. cu care trebuia sa faci tu histeroscopia, si am fost la d-na Geta ( desigur, nu ca sa o intreb de "sanatate" ) si totul a decurs perfect ( cu camasuta mea de acasa ).

Cami

Mergi la inceput