Aspirante optimiste, peste 35 de ani (4)
Raspunsuri - Pagina 15
bubulina1 spune:
quote:
Originally posted by copilutzuquote:
Originally posted by copilutzu
Luna urmatoare o sa fac histeroscopie .
Lamuriti-ma si pe mine va roooog !!!
-Din ce cauza se face sinechie uterina ???? Nu am avut chiuretaje ( 2 biopsice -cu muuulti ani in urma ).
-Poate fi Duphaston-nul o cauza a sinechiei uterine ??? Ca mi-a dat iar din a 14 zi a CM. ca sa nu avem "surprize " cu sangerarea ..iar...
-Histeroscopia se face cu anestezie ??? Sa stiu la ce sa ma astept.
Si veste cea mai buna ,si cea mai buna ptr. mine este ca ,ca, ca dupa Histeroscopie pot sa incep IAD.
Va pup pe toate !!! Sunt alaturi de voi si va tin pumnii!!!
Pup si gravidutzele pe burtici!!!!
Chiar nu stie nimeni ?????
PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!
"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "
copilutz'
Sinechiile uterine se fac ca urmare a unor interventii chirurgicale in zona respectiva si consta in lipirea peretilor uterului. Este posibil ca ultimul chiuretaj biopsic, daca nu a fost efectuat corespunzator sa aibe aceste efecte negative.
Histeroscopia exploratorie se face fara anestezie, doar cea reparatorie se face cu anestezie - cazul tau. Discuta cu medicul si spune-i ca vrei neaparat anestezie, desi eu personal cred ca ti-o va face oricum. Bafta multa la histero si sa auzim de !
Bubulina
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Mirela (barbye)
gabiu spune:
zisaCami sa dea DD sa scapi cat mai repede de chist ( vezi ca te ajuta enorm tinctura de mugur de zmeur) si sa fie intr-un ceas bun FIV-ul din noiembrie si sa dea DD sa ai rezultat pozitiv la incheierea lui
nusy imi pare rau ca dr. S e asa de greu de gasit dar poate gasesti tu unde sa faci spermograma . La Dantes nu stiu daca se poate face, poate doar sa-ti spuna nr. lor la IAS ( A+B).
Oricum bafta multa oriunde ati face-o.
Va pup pe toate
gabi
6+
nusy spune:
Miki, Gabiu: intr-adevar Dantes nu face spermograme.Am sunat la el la cabinet sambata si mi-a spus asistenta ca o pot face la orice laborator din oras.Intre timp,fetele dragute din Constanta m-au lamurit ca Synevo e cel mai bun ,asa ca am urmatorul plan: chiar acum sun la Dantes sa ma programeze la HSG luni,9 octombrie si merge si sotul cu mine sa faca spermograma la Synevo.Sa vedem daca-mi reuseste planul....
Andra, sper ca tu sa ai mai multa bafta decat mine si sa-l gasesti pe dr.pana sambata.Tin pumnii!!
Nusy
gabiu spune:
nusy ma bucur ca ti-ai facut planul, sigur o sa-ti reuseasca amandoua chestiutele. Bafta multa si tie si lui. Stii ce-ti trebuie la dr da? Daca nu spune-mi si-ti dau PM cu tot ce trebuie ( desi cred ca Dantes te va prelucra asa cum trebuie). Bafta multa. Eu ma duc sambata la el si ma rog sa fie bine.
la toate
gabi
6+
chivutamonica spune:
zisaCami,
pentru chisturi foloseste tinct. sau past.de zmeura.
Pentru noiembrie iti tin pumnii sa fie cu noroc.
,MONI
zisaCami spune:
Gabiu, Chivutamonica fetelor va multumesc pentru recomandari ... eu am luat extract de muguri de zmeur pana prin iulie, apoi am tot plecat toata vara si le-am luat cand mi-am adus aminte. Am inceput sa iau din nou de azi, insa nu stiu ce sa fac - in jur de 8 oct. trebuie sa-mi vina CM si sa incep cu anticonceptionalele ( Marvelon ). Pot sa iau in acelasi timp si muguri de zmeur?
Am vorbit cu Avalon si are vesti foarte bune, dar am sa o las chiar pe ea sa vi le spuna.
tuturor
Cami
Barbye are nevoie de ajutorul nostru:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
dj_mama spune:
quote:
Originally posted by zisaCami
....Am vorbit cu Avalon si are vesti foarte bune, dar am sa o las chiar pe ea sa vi le spuna.
tuturor
[b]Cami, ma bucur ca ai tu vesti despre avalon
nu cred ca a ajuns acasa inca
ea va povesti pe forum abia dupa ce va afla rezultatul concret daca este sau nu gravi
.... dar pana atunci mai e mult
succes si tie
chivutamonica spune:
zisaCami,eu zic ca pina in 8 oct sa le iei si sa bei si ceai de mladite de zmeura {2 cani /zi} iar pe urma chiar nu stiu ce sa zic,le las pe fetele care au facut trat.pt.FIV.ele ar stii mai bine ce sa-ti spuna.
Succes,MONI
chivutamonica spune:
Avalon,astept cu nerabdare vestile de la tine.
Crinuta,sper sa fi bine si sa vi cu vesti bune.
MONI
zisaCami spune:
Chivutamonica multumesc mult, am sa le iau pana-mi vine CM si apoi mai vad, sa ma mai informez .
dj_mama Avalon voia sa intre in seara asta, dar spunea ca are ceva probleme cu conexiunea la internet. Probabil ca nu a reusit. Eu nu spun mai multe pentru ca nu m-a autorizat sa fac asta, oricum vestile sunt foarte bune! Multumesc pentru urari!
Cami
Barbye are nevoie de ajutorul nostru:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472