Aspirante optimiste, peste 35 de ani (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floran spune:

Salut,Am mai multe raspunsuri de dat.Nusy scuze dar a fost o perioada dupa FIV in care nu am mai intrat de DC.Eu am facut FIV la Medsana in feb, a fost ceva dar s-a eliminat. Mai am 3 embrioni congelati, nu am mari sperante dar nu vreau sa ii las acolo. Unde se duce suta se duce si mia. Dar poate poate. O seara buna si mai vorbim.Floran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Din pacate,n-am mai venit la Bucuresti pt.ca dr.S nu a fost de gasit deloc ieri.Ba avea telefonul inchis, ba suna si nu raspundea...Cred ca o sa facem spermograma in alta parte..ori la Cocei,ori la Constanta cand voi merge si eu pentru HSG.La mine in oras,in niciun caz...ca ,la cat se pricep,iar ne scot azoospermisti ...
Si...ca sa fie nervii biiiine intinsi...azi,z 1

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

quote:
Originally posted by agerica

Am gasitttt...
Calculul datei nasterii: 1. ; 2. ;Sarcina si Nasterea;Video - dezvoltarea fatului ; Sarcina saptamana cu saptamana ; Greutate si centimetrii fat ;Analize,ecografii,teste,proceduri,etc. Adresa comuna de e-mail este: mai_iunie2007@yahoo.com *cine doreste parola sa trimita PM AICI

Deocamdata ma rasfat...cu imagini absolut superbe.

agerica,

Expica-mi si mie, te rog...ce trebuie facut ca sa vad.

PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agerica spune:

copilutza--iti explic cum am facut eu.
Mergi la 'Odiseea sarcinii in 40 de saptamani'/Index subiecte/Pregatirea maternitatii/Video-dezvoltarea fatului (de la 1 la 9 luni)-si ...calatorie placuta intr-o 'lume'absolut fantastica.
Deasemenea gasesti o multime de alte informatii care mie imi sunt de un real folos deoarece sunt frumos sintetizate.
Va pupfetelor,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Nusy,
Dupa cum stii, sambata trebuie sa mergem la dr S. Dupa convorbirea cu tine, i-am spus sotului ca s-ar putea ca dumnealui sa fie f ocupat si sa facem o spermograma la dr Cocei (citisem la tine despre cabinete si adrese).Nici nu a vrut sa auda!A zis ca el asculta numai de dr S!
Sunt terminata! Daca nu ne primeste, el nu vrea altundeva.Pe de o parte ma bucura atasamentul pt dl dr, pe de alta, daca dumnealui nu mai are timp pt noi, ce voi face?
Miki, ti-am scris la azoo...
Avalon, sper ca esti bine!
Fetelor, va pup si va tin pumnii celor care sunteti in procedura FIV!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

quote:
Originally posted by andrabirni

...Avalon, sper ca esti bine!
Fetelor, va pup si va tin pumnii celor care sunteti in procedura FIV!

Avalon este bine pe de-o parte doar ca se simte foarte umflata dupa pregnil si-i da o stare nashpa dar in rest e bine. I-am transmis incurajarile voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

dj_mama multumim de informatii referitor la Avalon. Spune-i ca-i tin pumnii si ma rog sa fie bine si sa vina cu vesti bune.
Va pup pe toate fetelor, zile fertile si teste pozitive va doresc

gabi

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Avalon iti tin pumnii. Ma gandesc la tine de cand m-am trezit. Sa dea DD sa mearga totul asa cum trebuie. Te pup si-ti urez muult noroc.
Andra ce ne facem fara S? Dc Nusy nu poate sa ajunga la el dar noi. Am citi la azoo.

Nusy parerea mea este sa faceti o spermograma la Dantes dc tot vrei sa faci IA acolo. Apoi cand va primeste S mai faceti una. Dar de ce ovulezi asa repede? Ai luat Maca?

Miki

Barbye are nevoie de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna fetelor,
Am intrat sa va anunt ca nu am inceput tratamentul pentru FIV la sfarsitul lunii deoarece intre timp mi-a aparut un chist functional pe ovarul stang si acum astept sa-mi vina CM in cateva zile si sa incep tratamentul cu anticonceptionale ( Marvelon ). Asa ca cel mai probabil voi face FIV in noiembrie.

Cami
Barbye are nevoie de ajutorul nostru:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

quote:
Originally posted by copilutzu

Luna urmatoare o sa fac histeroscopie .
Lamuriti-ma si pe mine va roooog !!!
-Din ce cauza se face sinechie uterina ???? Nu am avut chiuretaje ( 2 biopsice -cu muuulti ani in urma ).
-Poate fi Duphaston-nul o cauza a sinechiei uterine ??? Ca mi-a dat iar din a 14 zi a CM. ca sa nu avem "surprize " cu sangerarea ..iar...
-Histeroscopia se face cu anestezie ??? Sa stiu la ce sa ma astept.

Si veste cea mai buna ,si cea mai buna ptr. mine este ca ,ca, ca dupa Histeroscopie pot sa incep IAD.
Va pup pe toate !!! Sunt alaturi de voi si va tin pumnii!!!
Pup si gravidutzele pe burtici!!!!

Chiar nu stie nimeni ?????

PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "

copilutz'

Mergi la inceput